Zo krijg je echt meer impact, omzet en liefde

Een kleine verandering maakt grote impact

Hoewel ik ontzettend van warmte hou, ben ik toch altijd blij met een seizoenswisseling. Afgelopen paar dagen heb ik weer een heleboel gewoontes omgegooid.

’s-ochtends mediteer ik niet meer op mijn balkon, maar voor het opstaan zittend in bed. Mijn smoothie als ontbijt heb ik vervangen door een lekker warm havermoutje met appel en bramen. ‘s-avonds zit ik niet meer in mijn voortuin, maar ik ben al een paar keer uitgebreid in bad geweest. Ik ben geneigd de koude douche die ik in de ochtend neem te skippen, maar daar behoud ik mezelf voor want ik weet dat het goed voor me is.

Die ene kleine verandering, de temperatuur die lager is geworden, brengt een hoop verandering in dagelijkse gewoonten met zich mee. Het meebewegen met de seizoenen is een ritueel waar ik van hou. Het nodigt me nu weer uit naar binnen te keren zoals ik weet dat ik over een half jaar ook weer meer naar buiten zal gaan. 

Ik weet al heel lang dat een kleine verandering heel veel impact heeft op je dagelijks leven als je bewust en open in het leven staat. Dat doen mijn klanten ook.

 

Toch is dit niet genoeg

Er was een tijd dat ik dacht dat ik ze kon helpen door alleen de temperatuur een beetje aan te passen. Ik dacht dat ik ze kon helpen door alleen basis patronen te doorbreken waarmee ze zichzelf altijd tegenhielden om door te groeien.

Maar een tijdje geleden realiseerde ik me dat dit niet genoeg is. Natuurlijk is het niet genoeg. Want als ze niet weten hoe ze vervolgens de rest van hun leven het beste kunnen aanpassen… Het mediteren in bed en het maken van mijn havermoutje doe ik al jaren. Maar als je een verandering doormaakt die je nooit eerder gedaan hebt, dan moet je echt even leren wat voor nieuwe gewoonten je moet ontwikkelen.

Zo krijg je wel de impact, omzet en liefde waar je van droomt

En dat gaf mij het inzicht dat mijn traject dat ik tot nu toe aanbood, maar 1/3 is van wat mijn klant nodig heeft. Ik heb het uitgebreid. Zodat je niet alleen afbreekt wat jou altijd tegen heeft gehouden om door te groeien met je praktijk en door te gaan met je leven. Maar ik je ook begeleid bij die nieuwe gewoontes. Bij wijze van spreken leer ik je het recept voor de havermout. Ik leer hoe je het beste in bed kunt mediteren. Ik leer je hoe je van je badkamer een privé spa maakt. Ik help je toch die koude douche te nemen.

En dan heb je het resultaat. Dan heb je het 1 keer gedaan in het traject en dan kun je vervolgens zelf je bedrijf en leven iedere keer laten doorgroeien. Ik ben blij met de ingetreden herfst. Ik ben ook meer dan blij met de aanvulling op mijn traject waarmee ik vrouwen zoals jij echt begeleid naar een nieuw leven waarin alle poorten open staan voor echte groei.

Ben je nieuwsgierig naar wat dit nieuwe traject voor upgrade aan jouw bedrijf en leven kan geven? Plan een gratis doorbraak call met mij in.

Over de schrijver
Als Upgrade mentor voor ambitieuze coaches help ik je los te komen van alles wat jou innerlijk in de weg zit om door te groeien naar jouw volgende level. Zo krijg je een stevige basis om je leven en business op te bouwen zodat je de impact, omzet én liefdesrelatie krijgt waar je van droomt.
Reactie plaatsen