Yvonne Timmermans - mentor voor ambitieuze coaches

Over Yvonne

Upgrade mentor voor ambitieuze coaches

Over Yvonne

Upgrade mentor
voor ambitieuze coaches

Yvonne Timmermans - mentor voor ambitieuze coaches
Yvonne Timmermans - mentor voor ambitieuze coaches

“Het kan nooit de bedoeling van het leven zijn dat ik gevangen zit op kantoor. Ik ga mezelf bevrijden!”

Het is eind 2009. Ik werk als consultant voor een groot bedrijf gevestigd op een industrieterrein. Hele dagen zit ik binnen achter een computer. Wat een deprimerende hel.


Groot is het contrast met de film “Into the Wild” die ik op een avond zie. De film vertelt het waargebeurde levensverhaal van Christopher McCandless. Hij laat zijn familie en veelbelovende toekomst achter zich, op zoek naar vrijheid en avontuur.


Die vrijheid, daar snak ik ook naar! Niet langer najagen wat volgens de maatschappij als succesvol wordt gezien. Maar doen waar ikzelf gelukkig van word. Dus schoolde ik mij om en nam ontslag. Met het gevoel: “Nu gaat mijn leven echt beginnen!”
Yvonne Timmermans mentor voor coaches

Vrijheid?

Zo begon op 1 januari 2010 mijn avontuur als zelfstandig ondernemer. Alles in mij zei dat dit een succes zou gaan worden. En dat werd het. Jarenlang werkte ik van ’s-ochtends vroeg tot ’s-avonds laat. Ook volgde ik de één na de andere opleiding. Steeds weer dacht ik dat ik nóg meer moest leren. Omdat ik wilde dat het voor iedereen te betalen was, gaf ik mijn sessies voor een appel en een ei. Het gaf me een goed gevoel dat ik anderen kon helpen. Maar na een werkdag was ikzelf helemaal op.

Sinds ik mijn praktijk was gestart, ging het bergafwaarts in de liefde. Mijn vriend, met wie ik samenwoonde, ging vreemd. Ik wilde niet dat hij last zou hebben van het uit elkaar gaan. Ik zou mezelf, zoals altijd, wel redden. Dus gunde ik hem ons koophuis, waar ik ook mijn praktijk had. Zelf huurde ik én nieuwe woonruimte én een praktijkruimte. Door de dubbele lasten moest ik nog harder werken. Daarna heb ik nog een paar relaties gehad. Met “oplappertjes”, zo noem ik ze nu. Ik voelde me vaak meer hulpverlener dan gelijkwaardige liefdespartner.
Yvonne Timmermans mentor

Doorbraak

Jaren was ik aan het bikkelen. Tot ik in 2021 ziek werd. Ineens stond mijn leven stil en lag ik een jaar lang bijna 24/7 in mijn uppie in bed naar het plafond te staren. Op momenten trok mijn leven letterlijk aan mij voorbij. Het werd me pijnlijk duidelijk: ik gaf mezelf al jaren weg en deed mezelf enorm tekort.


Dat wilde ik echt niet meer! Dus ging ik, zodra ik wat opknapte in therapie. Dat harde werken, mijn financiële keuzes en de oplappertjes die ik steeds weer aan trok: het bleek allemaal met elkaar te maken te hebben.


Ik had mezelf op ieder gebied van mijn leven op de tweede plaats gezet en was veel meer gaan geven dan dat ik ervoor terugkreeg. Iets wat ik al heel vroeg in mijn leven had aangeleerd. Dus ben ik iedere pijnlijke gebeurtenis uit mijn leven gaan verwerken. En heb ik het patroon van mezelf weggeven grondig aangepakt.


Daarna moest ik mezelf echt opnieuw leren kennen. Wie ben ik los van de overtuigingen en patronen die ik al jong eigen had gemaakt? In het begin vond ik dit super verwarrend. Door iedere dag bezig te zijn met wat ik belangrijk vind en wat ik wil ervaren, kreeg ik helder wat voor leven ik wil leven.

Yvonne Timmermans online mentor voor coaches

Impact, omzet én liefde

Ik sta nu heel anders in het leven. Ik voel niet meer de behoefte om iedereen te willen helpen.

Ik heb gekozen om alleen nog te werken met mijn ideale klanten: ambitieuze coaches die met hun gave bijdragen aan een liefdevolle wereld. Ik help hen een stevige basis te leggen om hun leven en business op te bouwen zodat ze de impact, omzet en liefdesrelatie krijgen waar ze van dromen. Zo creëren we samen hemel op aarde.

Ik vraag nu de investering die mijn traject waard is. Ik werk minder hard maar hou er een stuk meer aan over terwijl ik ook veel meer rust ervaar. Ik ga nu uit van mijn eigen kracht en geniet enorm van mijn werk.

De relatie die ik heb met mijn familie en vrienden is hechter geworden. Ik voel me meer gezien omdat ik mezelf niet meer wegcijfer en me uitspreek. Ook in de liefde voel ik nu goed wat ik wil ervaren. Die oplappertjes, die laat ik lekker aan me voorbijgaan;)

Heaven is a state of being

Yvonne Timmermans upgrade your life & business mentor

Mijn hemel op aarde

Hemelse geur: Mademoiselle van Chanel en de geur van gras na een flinke regenbui.

Hemelse smaak: een goede cava met daarbij kleine gerechtjes waarbij 1 hap verschillende smaaksensaties geeft. Ultieme snack: Lay’s max dubble crunch red sweet chilli.


Hemels geluid: Het geluid van regen en onweer. Qua muzieksmaak ga ik alle kanten op. Relaxte man-met-gitaar-muziek vind ik fijn. Op zondagochtend luister ik graag klassieke muziek. In de auto blèhr ik mee met Nederlandstalige artiesten. Ik dans graag op techno. En mijn guilty pleasure is happy hardcore.


Hemels uitzicht: Natuur! Ik kom tot rust aan het strand en in het bos. De zee geeft mij een ultiem gevoel van vrijheid. Het bos laat mij aarden.


Hemels gevoel: Ik ben gezegend met een blije ziel. Ik spring bijna altijd blij mijn bed uit.


Hemelse levenshouding: Voor mij is het leven een magisch avontuur. Verwondering is mijn lievelingswoord. Alles wat op mijn pad komt, benader ik ook graag met een open blik van verwondering. Hierdoor krijg ik van zowel mijn inner circle als van klanten terug dat het ze alles met mij durven delen omdat ik niks raar vind.


Hemelse superkracht: In mij huist een nerd. In een parallel universum ben ik zeker weten data analist. Ik heb een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Dit gecombineerd met mijn intuïtie zorgt ervoor dat ik snel doorzie wat de oorsprong en de gevolgen zijn van blokkades en patronen bij mijn klanten en hoe deze met wortel en al uitgeroeid kunnen worden.


Mijn persoonlijke hel: De geur van blauwe kaas. Als loonslaaf werken voor een bedrijf gevestigd op een industrieterrein. Geslurp uit een bijna lege milkshake. En van onrustige Jazz muziek raken mijn chakra’s compleet van de wap.

Coaching voor ambitieuze coaches

Mijn visie

Veel coaches kunnen wel rondkomen van hun praktijk maar het lukt ze niet om de impact te maken waar ze van dromen en er goed geld mee te verdienen.
Herken je dit?

Dit komt omdat het starten van een praktijk vaak een trauma respons is.

Als coach wil je anderen helpen met datgene waar jijzelf ook mee hebt geworsteld. Daarbij voel je anderen goed aan, waardoor je precies weet wat jouw klanten nodig hebben. Jouw klanten zijn super blij dat je ze zo goed helpt. En dat geeft jou natuurlijk een goed gevoel. Alleen… je geeft veel meer dan dat je er aan geld voor terugkrijgt. Dat wringt.


Dit is iets wat je waarschijnlijk ook herkent in je liefdesleven. En het is iets wat je al van kinds af aan doet. Want je hebt al vroeg geleerd je op anderen te richten. Je eigen gevoelens en behoeften opzij te schuiven voor een ander.


Ja, het is een gave dat je anderen zo goed aanvoelt. Maar je bent hier zo goed in omdat je je als kind op die manier veilig waande. Dat maakt dat je gave ook je trauma respons is. Je voelt je klant zo goed aan dat je voorbijgaat aan jezelf. En dus geef je veel meer weg dan dat je krijgt. Als coach word je pas echt succesvol in je business én op alle andere vlakken in je leven als je dit patroon doorbreekt.