Drops of Love traject

van liefdesdrama naar
geluk in de liefde

Ik wil echte liefde!


Drops of Love traject

Van liefdesdrama naar geluk in de liefde

Ik wil echte liefde!


Je zou heel graag een fijne relatie willen, maar geluk in de liefde heb je tot nu toe niet.

 1. Is jouw liefdesrelatie weer op de klippen gelopen?

 2. Trek je steeds weer de verkeerde partner aan?

 1. Ben je jezelf kwijtgeraakt in je relatie?

 2. Smijt je die roze bril weer de hoek in “omdat jij niet de liefde” aantrekt die je om je heen in andere relaties wel ziet?


Dan is het Drops of Love traject voor jou.

Het is tijd om jouw liefdesleven voorgoed te veranderen.

Hoe zou het voor je zijn als je:


 • liefdesdrama’s voorgoed verleden tijd zijn.

 • een gelijkwaardige relatie aantrekt (of je bestaande relatie verbetert) waarmee je de wereld aan kan.

 • je echt veilig voelt bij een partner.

 • en dat je vol zelfvertrouwen kunt genieten van al het moois in een liefdesrelatie zonder bang te zijn om weer in een negatieve spiraal te belanden.


Dat zou magisch zijn, toch?!

Ja, ik wil dit!


Met het Drops of Love traject
is dit ook voor jou mogelijk.


Zélfs als je denkt dat je
alles al hebt geprobeerd om dit te bereiken.

Het Drops of Love traject bestaat uit
3 onderdelen:

1 Set Yourself Free

Ik help je jezelf te bevrijden van alles wat jou innerlijk in de weg zit om een fijne liefdesrelatie op te bouwen.


Je gaat nare gebeurtenissen die hieraan ten grondslag liggen verwerken. Negatieve overtuigingen doorbreken. Patronen herkennen en veranderen.


Hierdoor krijg je een compleet andere kijk op jezelf en de liefde.

2 Embody Your Love

Je zelfliefde groeit in dit traject waardoor je leert om beter voor jezelf te zorgen, grenzen te stellen en helder te krijgen wat voor liefdesrelatie jij verlangt. Voor minder doe jij het niet meer!

Coaching voor ambitieuze coaches

3 Create Heaven on Earth

Het blijft niet bij dromen.


Je gaat actief stappen zetten om meer liefde in je leven te krijgen en/of je bestaande relatie te verbeteren.


Na dit traject weet je precies wat je telkens kunt doen om vanuit verbinding met jezelf in liefde met de ander te verbinden.

Wat houdt het praktisch in?

Dit is een holistisch traject waarbij we op verschillende lagen werken aan het verbeteren van jouw liefdesleven: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.


Upgrade is een online 1op1 traject dat 2 maanden duurt en bestaat uit:

 •  4 online sessies van 1,5 uur waarin we samen de diepte in gaan.
 •  4 online modules met daarin praktische tips, visualisaties, activaties, verhelderende opdrachten en oefeningen voor in je dagelijkse leven.
 • 4 keer tussentijdse feedback op gemaakte opdrachten. Zo pas je alles wat je leert direct toe en krijg je daadwerkelijk de liefdesrelatie waar je van droomt.Ik wil dit!

Na het Drops of Love traject:

 • zijn liefdesdrama’s voor jou voorgoed verleden tijd.

 • trek je een gelijkwaardige relatie aan (of je bestaande relatie verbetert) waarmee je de wereld aan kan.

 • voel je je echt veilig bij een partner.

 • kan je vol zelfvertrouwen genieten van al het moois in een liefdesrelatie zonder bang te zijn om weer in een negatieve spiraal te belanden.

Meld je aan voor het Drops of Love traject

De investering in jezelf is €1.111,-* of 2 termijnen van €597,-*.
* Alle bedragen zijn exclusief BTW.


Je ontvangt:

 •  4 online sessies van 1,5 uur waarin we samen de diepte in gaan.
 •  4 online modules met daarin praktische tips, visualisaties, activaties, verhelderende opdrachten en oefeningen voor in je dagelijkse leven.
 • 4 keer tussentijdse feedback op gemaakte opdrachten. Zo pas je alles wat je leert direct toe en krijg je daadwerkelijk de liefdesrelatie waar je van droomt. • Wil jij geen liefdesdrama meer maar echt geluk in de liefde?
 • Wil je een gelijkwaardige partner waarmee je de wereld aan kan?
 • Wil je je zelfverzekerd voelen in een relatie en vol vertrouwen genieten van liefdesgeluk?


Als je antwoord op deze vragen 'ja' is, dan is dit traject perfect voor jou dus meld je nu aan.

Deze vrouwen gingen je voor:

Heidi

"Je therapie heeft ervoor gezorgd dat ik rust in mijn hoofd en vertrouwen in mijn dagelijkse leven en toekomst heb.


De scherpe randen van verdrietige herinneringen zijn weg. Ze zijn er nog wel maar in een milde dragelijke vorm, de pijn is weg. Ik kan ze nu laten waar ze zijn, in het verleden. Het zegt niets over nu en de toekomst.


Ik ervaar het dagelijks als een verlichting van mijn leven, een soort van shift uit het verleden naar het nu.

Ik ben in staat nu om beter mijn grenzen aan te geven en minder streng te zijn voor mezelf. Mezelf te accepteren en van mezelf te houden.


Mijn verleden is niet mijn schuld en niet de last die ik moet dragen. Ik heb zelfs inzichten gekregen waarom het zo is geweest en hoe ik in vertrouwen verder kan, nu ik weer beter weet wie ik echt ben en wat ik wil.


Bedankt lieve Yvonne!"


Heidi nam deel aan Set Yourself Free 1.0

Ellen

"Ik kan nu veel beter mijn grenzen aangeven, ik vraag eerst aan mijzelf: wil ik dit? Voor mij heel belangrijk, zonder iemand te willen kwetsen. Voor jezelf opkomen wil niet zeggen dat je geen rekening wilt houden met iemand. Het zal best nog wel even wennen zijn maar het gaat goed.

 

Wanneer je een traject wilt doorlopen bij een therapeut, is het altijd moeilijk om een goede te vinden.

 Op advies ben ik bij Yvonne terecht gekomen, zij heeft op een professionele manier de sessies begeleid. Zij heeft mij vertrouwen gegeven om mij bloot te willen stellen, zodat ik weer helemaal mijzelf kon worden op een veilige manier.

Dank je wel lieve Yvonne."

Ellen nam deel aan Set Yourself Free 1.0

Sigrid

"Ik heb geleerd om niet meer 'na te denken', maar om 'in te voelen'.

Waarom ervaar ik wat ik ervaar? Waarom roept het deze emoties of gedachtes op? Zonder gelijk met de mentale zweep op mezelf los te gaan.

Alles heeft een oorzaak en een gevolg, zodra je die inziet kun je je gedrag zodanig aanpassen en kiezen voor een andere uitkomst!

Hierdoor voel ik me sterker als persoon, lekkerder in mijn lichaam en vertrouw ik 100% op mijn gevoel.

Yvonne, ik heb werkelijk geen woorden voor jouw begeleiding. Toch ga ik het proberen: jouw doortastende vragen op belangrijke momenten waren voor mij levensveranderend.

Je hebt mij laten inzien, zonder zelf veel woorden te gebruiken, hoe de vork in de steel zit. Zodat ik niet van jouw mening hoefde uit te gaan, maar van mijn eigen mening en gevoel. En dat is denk ik het meest waardevolle wat ik van jouw begeleiding heb ervaren.

Daarnaast heb je een hele fijne en rustgevende stem, wat helpt als je je verloren voelt. Dus dank je wel uit het diepste van mijn ziel, lieve Yvonne. I will never forget this!"

Sigrid nam deel aan Set Yourself Free 1.0

Leonie

"Ik heb de lagen die nog over mijn echte ik zaten, eindelijk kunnen doorbreken.


Heel veel wist ik eigenlijk al, maar ik kon er maar minimaal iets mee. Nu was het zo'n duidelijke spiegel en heb ik er ook doorheen kunnen breken! Dat is zo waardevol voor mij en daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor.


Ik heb zo'n ander perspectief op het leven gekregen. Ik zorg beter voor mijzelf en ik kan beter voelen wat ik nodig heb. Yes, ik ga ook de uitdaging aan, ik ga uit mijn comfort zone, maar ik zoek ook naar de balans.


De begeleiding van jou vond ik warm, professioneel, betrokken. Het was natuurlijk best heftig, maar jouw begeleiding voelde als een warm bad. Ik voelde me gezien en gesteund. En het voelde zo veilig dat ik helemaal open kon zijn, ook al vond ik wat ik dacht soms heel raar.


Je creëert een veilige bedding waarin heel open gedeeld kan worden en ik kon ook tussentijds rekenen op jouw steun en begeleiding en dat was heel fijn. Want juist in de tussentijd komen de harde spiegels en kan je de pareltjes oogsten. Je bent gewoon heel goed, en je haalt (intuitief?) precies de kern eruit!

ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen. Het voelt nu zo anders! Voor mij was het DE sleutel tot de echte doorbraak.

Dankjewel!"

- Veelgestelde vragen -

Drops of Love traject

Ik ben geen coach. Dit traject spreekt mij enorm aan. Kan ik dit traject volgen?

Jazeker. Dit traject is voor iedere vrouw die genoeg heeft van liefdesdrama en geluk in de liefde wil.

Ik heb echt al van alles geprobeerd om meer geluk te krijgen in de liefde. Maar niks werkte. Waarom zou dit traject voor mij wel werken?

Dit traject is met geen enkel ander traject of cursus te vergelijken. Je gaat op een holistische manier je liefdesleven veranderen. Dus op alle lagen: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Het traject is een combinatie van therapie om de onderliggende redenen van je blokkades en patronen op te ruimen, het veranderen van je kijk op jezelf en de liefde en concrete stappen zetten zodat je daadwerkelijk de liefdesrelatie krijgt waar je naar verlangt. Geen vage shit dus.

Met wat voor methode gaan we in dit traject werken?

In dit traject worden verschillende methodes gebruikt, zoals: EMDR, transformatieve conflictoplossingen, innerlijke delen werk, voice dialogue, systeem opstellingen, ACT, mindfulness, meditaties, visualisaties en energiewerk. Daarbij help ik je alles wat je leert direct toe te passen in je dagelijks leven zodat je daadwerkelijk de liefdesrelatie krijgt waar je van droomt.

Als ik voor 2 betalingstermijnen kies hoe werkt dat dan?

Na aanmelding ontvang je de eerste factuur. Vervolgens ontvang je de volgende maand op dezelfde dag van de maand een nieuwe factuur. Het bedrag wordt na de eerste betaling automatisch van je rekening afgeschreven.

Ik heb een relatie. Is dit traject dan wel geschikt voor mij?

Ook als je een relatie hebt, is dit traject van grote waarde. Het zal je helpen je relatie te verbeteren.

Hoeveel tijd ben ik ongeveer aan dit traject kwijt?

Als het aan mij ligt ben je hier continu mee bezig. Reken ongeveer op 2 uur in de week die je besteedt aan een sessie en/of aan het volgen en uitwerken van een module. Alles wat je leert, kun je direct toepassen in je dagelijkse leven. Dus hoe meer aandacht jij aan dit traject besteedt, hoe sneller en groter je transformatie zal zijn.

Wat zijn de data van de sessies?

Na aanmelding krijg je toegang tot de eerste online module. In deze eerste module krijg je ook toegang tot mijn online agenda waar je zelf je afspraken kunt inplannen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct starten.

Wat als ik ergens komende 2 maanden op vakantie ben?

Heerlijk, geen probleem. Je kunt hier rekening mee houden met het inplannen van je sessies en deze indien nodig verplaatsen.