Kill your darlings

Al 5 jaar verkoop ik met veel liefde zelfliefde in de vorm van etherische olie sprays.
 

Ik wilde mijn klanten iets tastbaars geven om ook thuis in hetzelfde gevoel van zelfliefde te stappen als dat ze bij mij in sessies ervaren. Het concept van de sprays kwam letterlijk tot me. Zonder na te denken over wat er allemaal bij zou komen kijken, ben ik het gaan doen.

Supergaaf vond en vind ik het dat ik liefde in tastbare vorm had gecreëerd.
Het besef dat er iedere dag vrouwen zijn die een moment van liefde en aandacht aan zichzelf besteden door zo'n spray te gebruiken, dat vult mijn hart. Ik hou van de sfeer die ik ermee heb gecreëerd. En de reacties die ik er van dankbare klanten op krijg.
Ik verkoop er ook echt een hoop van.
Er is behoefte aan.
En toch ga ik ermee stoppen.

Waarom?
Ik voel aan alles dat om meer impact te kunnen maken, ik het concept van de sprays los moet laten.

Het genereert inkomsten. Het maakt impact. En er is behoefte aan.
Maar voor mij is het niet de beste manier om mijn impact te maken. En om mijn liefde in de wereld te zetten. Ik kom het beste tot mijn recht als ik in verbinding klanten help overtuigingen, patronen en trauma te verwerken. Daar ligt mijn kracht. Daar ligt mijn hart. Dat doe ik al bijna 14 jaar met heel veel plezier. Sinds een jaar werk ik voornamelijk met coaches. Wat ik geweldig vind omdat er op die manier een ripple effect ontstaat en we samen de wereld mooier maken. Daarmee maak ik een veel grotere impact dan met een spray…

Poeh, ik vond dit wel een lastige beslissing hoor. Want ik ben ook verzot op het concept van de sprays. Dus ik heb er een tijdje over gedaan om tot dit besluit te komen. Iets met ‘kill your darlings’.

Misschien herken je iets in mijn proces?
Ben je ook al jaren aan het investeren in iets wat wel goed werkt maar wat niet ultiem past bij de manier waarop jij de meeste impact kunt maken?
I feel you.

Het is nogal een proces om door alle lagen van gevoel en verstand te gaan en de uiteindelijke knoop door te hakken. Mocht je in dit proces zitten en er met mij over willen sparren, dan ben ik er voor je!

Met een traantje, een gevuld hart en een glimlach op mijn gezicht laat ik de sprays nu los. Wetende dat er zo nóg meer ruimte en tijd komt voor meer diepgang en impact.

Heb jij in het verleden een Drops of Heaven spray gekocht? Dank je wel dat je deze liefde in een flesje wilde ontvangen!

Over de schrijver
Als Upgrade mentor voor ambitieuze coaches help ik je los te komen van alles wat jou innerlijk in de weg zit om door te groeien naar jouw volgende level. Zo krijg je een stevige basis om je leven en business op te bouwen zodat je de impact, omzet én liefdesrelatie krijgt waar je van droomt.
Reactie plaatsen