Geld lijkt niet bij mij te willen zijn

'Geld lijkt gewoon niet bij mij te willen zijn', zegt Willemijn. Ze heeft een online sessie met mij. Superleuke vrouw, veel zelfinzicht, eigen coachpraktijk waar genoeg klanten komen. En toch houdt ze nauwelijks geld over.

'Nou hád ik goeie maand gedraaid dus ik dacht eindelijk geld op mijn spaarrekening te kunnen zetten, komt mijn auto niet door de APK! Gelukkig heb ik genoeg om de motor te laten vervangen, maar wéér geen spaargeld dus. Er is altijd wel iets.' Ze lacht erbij maar ik zie dat ze erom zou kunnen janken.

Want dit ís niet grappig. Het raakt precies aan het onderwerp van onze sessies. Willemijn is een kei leuke vrouw en ze doet in haar werk echt hele gave dingen. Maar het lukt haar maar niet om meer te gaan verdienen.

'Is het eerder voorgekomen in je leven dat je veel aan anderen gaf maar er weinig voor terugkreeg?', vraag ik. 'Dat je zelf niet verder kwam, maar anderen wél?' Ze kijkt me aan en de tranen schieten in haar ogen. Van lachen naar huilen in een split second. 'Altijd', zegt ze. 'Als kind al'.

Herken je dit? En blijft geld ook bij jou nooit plakken? Super frustrerend.

Grote kans dat je al jong hebt geleerd je eigen behoeften ondergeschikt te maken aan wat anderen wilden. En is het voor jou vanzelfsprekend dat je meer geeft dan dat je krijgt. In aandacht. In ruimte. Én in geld.

Natuurlijk heb je al heel veel gedaan aan zelfontwikkeling en heling. Je bent er terecht trots op hoeveel je hebt geleerd en hoever je bent gekomen. Want juist door alles wat je hebt meegemaakt en hoe je je daardoor hebt ontwikkeld, ben je zo goed in je vak.

Maar dat geven en nemen in balans krijgen, blijft een dingetje. Het voelt gewoon veel comfortabeler om te geven. Dan hoef je je niet schuldig te voelen. En daarbij, jij redt jezelf altijd wel. Toch? Zelfs als de motor van je auto kapot blijkt te zijn bij een APK.

Maar het kan echt anders hoor!

Willemijn gaat het lukken. Ik heb hier al veel klanten bij geholpen. De patronen en emoties over geld, macht en liefde die ervoor zorgen dat er niks 'bij je wil blijven', die roeien we met wortel en al uit. En dan ga je meer geld ontvangen én kun je sparen.

In het Upgrade traject help ik je in 4 maanden jezelf te bevrijden van alles wat jou innerlijk in de weg zit om meer omzet, impact en liefde in je leven te krijgen. We werken daarbij op verschillende lagen aan jouw upgrade: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

In het Upgrade traject werken we met verschillende methodes, zoals: EMDR, innerlijke delen werk, voice dialoque, systeemopstellingen, ACT, mindfulness, meditaties, visualisaties en energiewerk. Ook help ik je al je inzichten direct toe te passen in je dagelijks leven. Zo krijg je de daadwerkelijke upgrade waar je van droomt.

Over de schrijver
Als Upgrade mentor voor ambitieuze coaches help ik je los te komen van alles wat jou innerlijk in de weg zit om door te groeien naar jouw volgende level. Zo krijg je een stevige basis om je leven en business op te bouwen zodat je de impact, omzet én liefdesrelatie krijgt waar je van droomt.
Reactie plaatsen