Set Yourself Free traject

Creëer vrijheid en geluk door trauma te verwerken en patronen te doorbreken,
met behulp van online EMDR en persoonlijke begeleiding.

Ja, ik wil trauma verwerken


Set Yourself Free traject

Creëer vrijheid en geluk door trauma te verwerken en patronen te doorbreken,
met behulp van online EMDR en persoonlijke begeleiding.

Ja, ik wil trauma verwerken


Wat is trauma?

Trauma is een normale psychologische en emotionele reactie op een overweldigende gebeurtenis die je normale functioneren verstoort en je het gevoel geeft dat je veiligheid en welzijn in gevaar zijn.


Dit kan van alles zijn, van een fysieke aanval of een auto-ongeluk tot emotioneel misbruik of verwaarlozing. Trauma kan ontstaan wanneer je iets hebt meegemaakt dat je overweldigde en je niet hebt kunnen verwerken. Het kan moeilijk zijn om met deze ervaringen om te gaan en vaak ontstaan er langdurige gevolgen voor je mentale en emotionele welzijn.


Iedereen ervaart trauma anders en wat traumatisch is, is heel persoonlijk.
Het gaat erom hoe jij de situatie ervaart en hoe het jouw normale functioneren verstoort. Als gevolg van trauma kun je last hebben van angst, depressie, flashbacks, nachtmerries, stemmingswisselingen en andere symptomen die je dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Door deze ervaringen niet goed te kunnen verwerken, kunnen ze blijven knagen en zelfs leiden tot het ontwikkelen van negatieve overtuigingen over jezelf en de wereld om je heen. Ook kunnen er door trauma disfunctionele patronen ontstaan.

Heb je al van alles geprobeerd om je trauma te helen, maar lijkt niets blijvend te werken?

Lieve vrouw, ik begrijp dat je al veel geprobeerd hebt om je trauma te helen en je patronen te doorbreken, maar tot nu toe lijkt niets echt te werken. Het kan moeilijk en ontmoedigend zijn om steeds opnieuw te moeten worstelen met dezelfde belemmeringen en problemen. Maar laat me je vertellen waarom dit traject wel het verschil kan maken.


Een belangrijk onderdeel van dit traject is online EMDR. EMDR is een krachtige techniek die de angel uit het trauma kan halen. Door middel van het stimuleren van beide hersenhelften, bijvoorbeeld door middel van oogbewegingen en geluiden, wordt de informatie in je brein opnieuw verwerkt. Hierdoor kan de intensiteit van de emoties en fysieke sensaties die met het trauma gepaard gaan, afnemen. Dit maakt het gemakkelijker om het trauma te verwerken en de bijbehorende patronen te doorbreken.


Waarom EMDR vaak effectiever is dan andere vormen van therapie en coaching, is omdat het zich richt op de onderliggende oorzaak van het probleem. Bij traditionele vormen van therapie en coaching kan het soms moeilijk zijn om de diepere lagen van het trauma te bereiken, waardoor de veranderingen vaak oppervlakkig blijven. EMDR gaat direct naar de kern van het probleem en helpt je om de emoties en fysieke sensaties die met het trauma gepaard gaan te verwerken. Dit maakt het mogelijk om echte en blijvende verandering te bewerkstelligen.


Ik ben er persoonlijk voor je, ook buiten de sessies om. Ik ga je helpen om in jouw dagelijks leven de veranderingen te krijgen waar jij naar verlangt. Als je ergens tegenaan loopt, zal ik je helpen om het patroon te herkennen en mogelijkheden te bieden om deze te doorbreken. Ik zal je ook oefeningen geven die je helpen inzicht te krijgen in je patronen en je helpen de kracht in jezelf te vinden om ze te doorbreken.


Als je ervoor kiest om dit traject te volgen, zul je merken dat je niet alleen je trauma verwerkt, maar dat je ook leert om in je kracht te stappen en je patronen te doorbreken. Je zult een beter begrip hebben van jezelf en je emoties, waardoor je sterker en vrijer in het leven zult staan.


Het Set Yourself Free traject is een unieke combinatie van online EMDR en therapie, met tussentijdse begeleiding. Hierdoor krijg je niet alleen in de sessies inzicht in je trauma's, patronen en overtuigingen, maar ook direct toepasbare hulp in dagelijkse situaties. Zo kun je de veranderingen die je wilt doorvoeren ook echt in de praktijk brengen. Ik sta voor je klaar om je te ondersteunen in jouw groei en verandering. Er is geen wachtlijst, dus je kunt direct terecht.


Ben je klaar om de stap te zetten naar een leven vrij van trauma en belemmerende patronen? Ik sta klaar om je te helpen bij deze reis zodat je vol zelfvertrouwen jouw volledige potentie kunt benutten.

Dit wil ik heel graag!

De ervaring van Sigrid:

"Na een indrukwekkende en vooral intense psilocybine ceremonie werd ik geconfronteerd met een trauma wat ik als kind heb weggestopt. Opeens draaide mijn leven zich 180 graden om. De grote vraag was: is dit wel echt gebeurd, of haal ik dit in mijn hoofd? Na getipt te worden op Drops of Heaven, voelde de keuze voor een EMDR-traject bij Yvonne als een 'JA' nog voor ik wist wat EMDR eigenlijk inhield.


Ik vond het heel confronterend. Voor het eerst leerde ik naar mijn gevoel te luisteren, zonder alle vooroordelen die daarbij kwamen kijken van mijn brein. Ik vond de eerste sessie ook echt heel moeilijk en was bang dat het niet ging werken voor mij. Het mooie aan EMDR is echter dat het doorwerkt, zonder dat je dit in de gaten hebt. Je brein maakt nieuwe verbindingen aan en herinnert je zachtjes wanneer er een oud patroon of trauma wordt getriggerd. En juist die combinatie werkte mega krachtig voor mij.


Ik heb geleerd om niet meer 'na te denken', maar om 'in te voelen'. Waarom ervaar ik wat ik ervaar? Waarom roept het deze emoties of gedachtes op? Zonder gelijk met de mentale zweep op mezelf los te gaan. Alles heeft een oorzaak en een gevolg, zodra je die inziet kun je je gedrag zodanig aanpassen en kiezen voor een andere uitkomst! Hierdoor voel ik me sterker als persoon, lekkerder in mijn lichaam en vertrouw ik 100% op mijn gevoel. Een prachtige combinatie voor een vrouw.


Yvonne, ik heb werkelijk geen woorden voor jouw begeleiding. Toch ga ik het proberen: jouw doortastende vragen op belangrijke momenten waren voor mij levensveranderend. En dat klinkt heel dramatisch, maar dat mag ook. Je hebt mij laten inzien, zonder zelf veel woorden te gebruiken, hoe de vork in de steel zit. Zodat ik niet van jouw mening hoefde uit te gaan, maar van mijn eigen mening en gevoel. En dat is denk ik het meest waardevolle wat ik van jouw begeleiding heb ervaren. Daarnaast heb je een hele fijne en rustgevende stem, wat helpt als je je verloren voelt. Dus dank je wel uit het diepste van mijn ziel, lieve Yvonne. I will never forget this!"

Dit wil ik ook!

Set Yourself Free - transformational mentorship

Set Yourself Free bestaat uit 3 onderdelen:

1. Trauma verwerken

Met online EMDR help ik je je traumatische ervaringen te verwerken en de negatieve emoties en overtuigingen die hiermee samenhangen.te verminderen.
Verwerken

2. Doorbreken van overtuigingen en patronen

Ik help je bestaande, disfunctionele overtuigingen en patronen te herkennen én te doorbreken.

Doorbreken

3. Aanleren van nieuw gedrag

Ook tussen de sessies door ben ik er voor je om je te helpen oefenen je nieuwe inzichten, waarden en gedragingen eigen te maken.
Nieuw gedrag

1. Trauma verwerken met behulp van online EMDR

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. EMDR is een therapievorm die ontwikkeld is om mensen te helpen met het verwerken van traumatische ervaringen.


EMDR is een effectieve behandeling voor trauma. Het helpt om symptomen van angst, depressie en slaapstoornissen te verminderen. EMDR helpt ook bij het doorbreken van negatieve patronen, het verbeteren van relaties en jouw volledige potentieel te benutten.


Het mooie van EMDR is dat het gericht is op het oplossen van de onderliggende oorzaak van de blokkade, in plaats van alleen maar het maskeren van de symptomen. Hierdoor kan EMDR in relatief korte tijd positieve en blijvende resultaten opleveren.


Hoe online EMDR werkt:

De online EMDR sessie vindt plaats in een beveiligde online EMDR omgeving. Tijdens een sessie zal ik je vragen om je te concentreren op een specifieke traumatische herinnering terwijl je hersenen worden gestimuleerd. Zo worden de traumatische herinneringen alsnog verwerkt. We maken hiervoor gebruik van oogbewegingen door het volgen van een balletje in beeld en/of piepjes die je via een koptelefoon afwisselend in je linker- en rechter oor hoort. Dit proces helpt je de emoties en sensaties die je associeert met de traumatische ervaring te verminderen. Het helpt je ook om de gebeurtenis vanuit een ander perspectief te bekijken en meer positieve en constructieve overtuigingen te ontwikkelen.


Voordelen van online EMDR:

 • Je kunt de online EMDR volgen vanuit je eigen omgeving. Dit helpt om je je comfortabeler te voelen en je meer op je gemak te stellen, wat kan bijdragen aan de effectiviteit van de behandeling.
 • Het is toegankelijker omdat het niet uit maakt waar je woont. Je kunt bij mij terecht.
 • Online EMDR is efficiënter. Mijn ervaring is dat cliënten zich beter kunnen focussen en daardoor sneller resultaat merken. Ook scheelt online EMDR je in tijd en reiskosten.

2. Doorbreken van overtuigingen en patronen

Naast het verwerken van trauma help ik je bestaande, disfunctionele overtuigingen en patronen te herkennen én te doorbreken.


We gaan onderzoeken hoe jij naar jezelf en naar anderen kijkt. En welke overtuigingen, emoties en lichamelijke sensaties je hierbij ervaart. Meestal zijn deze ontstaan in je kindertijd. Ook je temperament en de mate waarin er in jouw basisbehoeften is voldaan hebben hier invloed op.


Voorafgaand aan het traject ontvang je van mij naast een uitgebreid intake formulier en 2 testen. Deze testen geven een objectief inzicht in je patronen, overtuigingen en valkuilen. Zo weten we precies waar we aan gaan werken.


Een voorbeeld:

Vera groeide op in een gezin waar haar ouders vaak ruzie hadden en hun frustraties op haar afreageerden. Ze voelde zich verantwoordelijk voor hun geluk en probeerde zo weinig mogelijk tot last te zijn. Als gevolg daarvan cijferde ze zichzelf weg en durfde ze zich niet uit te spreken of haar grenzen aan te geven. Toen Vera volwassen werd, merkte ze dat ze nog steeds bang was om haar mening te geven of haar ruimte in te nemen. Dit beïnvloedde haar relaties en haar vermogen om succesvol te zijn in haar carrière.

Ik hielp Vera met het verkennen van haar patronen en overtuigingen. Ze ontdekte dat haar gedrag voortkwam uit een diepgewortelde overtuiging dat ze geen waarde had en dat het belangrijker was om anderen te pleasen dan haar eigen behoeften te vervullen. Door deze overtuiging te erkennen en te begrijpen waar deze vandaan kwam, kon Vera beginnen met het doorbreken van haar gedragspatronen.

Ze leerde hoe ze haar grenzen kon stellen en hoe ze voor zichzelf kon opkomen zonder bang te zijn voor de reacties van anderen. Dit gaf haar meer zelfvertrouwen en ze begon zichzelf en haar behoeften meer serieus te nemen. Als gevolg daarvan verbeterden haar relaties en had ze meer succes in haar carrière.


Dit is slechts een voorbeeld van hoe inzicht in patronen en overtuigingen je kan helpen om gedragspatronen te doorbreken en de kwaliteit van je leven te verbeteren.

3. Aanleren nieuw gedrag

EMDR helpt om de lading van traumatische gebeurtenissen te verminderen, waardoor je in het heden meer rust en zelfliefde ervaart en meer positieve interacties kunt hebben met de mensen om je heen.


Daarnaast kan inzicht in je overtuigingen en patronen je helpen om negatieve gedachten en gedragingen te doorbreken en gezondere levenskeuzes te maken.


Het kan oefenen zijn om nieuwe inzichten, waarden en gedragingen eigen te maken. Daarom ben ik er ook tussen de sessies door voor je om je te ondersteunen in je proces. Je kunt mij altijd om hulp vragen en ik zal je ook uitnodigen tussentijds te oefenen en je ervaringen te delen.


Ik ben er om je bewust te maken van eventuele valkuilen, patronen en overtuigingen die je in je dagelijks leven tegenkomt. En ik zal je voorzien van inzichtgevende en praktische oefeningen en opdrachten die je in het hier en nu helpen om te veranderen en te groeien.

Ja, ik wil nare gebeurtenissen verwerken


De ervaring van Heidi:

"Lieve Yvonne,

Bijzonder sceptisch begon ik aan de emdr therapie bij jou. Hoe zou online therapie, erover praten en het kijken naar bolletjes in een scherm mij nu nog kunnen helpen? Ik was immers in control vond ik zelf, pijn en verdriet hoorde er nu eenmaal bij.

Het begin vond ik zwaar, omdat ik voor mijn gevoel alle herinneringen moest benoemen en een soort van herbeleven. Maar ergens halverwege de therapie kwam ineens een helder inzicht. Hoe ik zelf mijn verdrietige verleden en herinneringen iedere dag toch een beetje herbeleefde en die ervaringen ook op mijn verwachtingen voor het heden en de toekomst uitwerkte in scenario’s in mijn hoofd.

Je therapie heeft ervoor gezorgd dat ik rust in mijn hoofd en vertrouwen in mijn dagelijkse leven en toekomst heb. De scherpe randen van verdrietige herinneringen zijn weg. Ze zijn er nog wel maar in een milde dragelijke vorm, de pijn is weg. Ik kan ze nu laten waar ze zijn, in het verleden. Het zegt niets over nu en de toekomst. Ik ervaar het dagelijks als een verlichting van mijn leven, een soort van shift uit het verleden naar het nu.

Ik ben in staat nu om beter mijn grenzen aan te geven en minder streng te zijn voor mezelf. Mezelf te accepteren en van mezelf te houden. Mijn verleden is niet mijn schuld en niet de last die ik moet dragen. Ik heb zelfs inzichten gekregen waarom het zo is geweest en hoe ik in vertrouwen verder kan, nu ik weer beter weet wie ik echt ben en wat ik wil.

Bedankt lieve Yvonne!"

Zij gingen je voor:

Rox ontdekte dat ze nog steeds last had van ervaringen in haar vorige relatie. Haar ex-partner bedroog haar en behandelde haar met weinig respect.


In haar huidige relatie voelde Rox zich vaak onzeker. Ze controleerde haar nieuwe vriend als hij zonder haar weg ging. Ze werd snel boos en was ervan overtuigd dat hij haar op een dag zou bedriegen, als hij dat al niet deed. Haar vriend stelde haar voor een ultimatum: ze moest hulp zoeken of de relatie zou eindigen.


Met de online EMDR kon Rox de pijnlijke herinneringen en de diepgewortelde overtuigingen aanpakken. In het traject leerde ze gezonde grenzen te stellen en destructieve gedragspatronen te doorbreken. Rox ging zichzelf sterker en zelfverzekerder voelen.


Rox begon te begrijpen dat niet alle mannen hetzelfde waren en dat ze haar huidige vriend kan vertrouwen. Er is nu meer rust, openheid en vertrouwen in haar relatie. 


Lisa haar ouders waren in haar kindertijd vaak afwezig, fysiek en emotioneel niet beschikbaar en gaven weinig aandacht aan haar emotionele behoeften. Hierdoor voelde Lisa zich vaak alleen, onbelangrijk en niet gezien.


Als volwassene begon Lisa te beseffen dat haar gevoel van leegte en onvervulde emotionele behoeften verband hielden met haar jeugdervaringen van emotionele verwaarlozing. Ze merkte dat ze moeite had met het opbouwen van intieme relaties, zichzelf openstellen voor anderen en het uiten van haar emoties.


Lisa begon met het Set Yourself Free traject om de emotionele verwaarlozing uit haar kindertijd aan te pakken. Tijdens de therapie werkte ze aan het erkennen van haar gevoelens van leegte en verwaarlozing. Ze leerde ook om compassie voor zichzelf te ontwikkelen en te beseffen dat haar ervaringen niet haar schuld waren.


Door middel van de online EMDR, kon Lisa haar negatieve overtuigingen over zichzelf herkennen en transformeren. Ze leerde haar eigenwaarde op te bouwen en te geloven dat ze liefde en aandacht waard was. Daarnaast ontwikkelde ze gezonde grenzen en leerde ze zichzelf emotioneel te voeden.


Lisa begon zich steeds sterker en  zelfverzekerder te voelen. En ze kwam meer in contact met haar emoties. Ze durft zichzelf meer te laten zien en kan haar behoeften beter uiten.


Lisa realiseert zich nu dat ze niet meer gevangen zit in de patronen van emotionele verwaarlozing uit haar kindertijd en voelt dat ze de kracht heeft om haar eigen leven te bepalen.


Tijdens een truffel ceremonie ontdekte Joyce dat ze seksueel misbruik had meegemaakt in haar jeugd. Deze ontdekking veroorzaakte enorme verwarring, angst en schaamte.


De online EMDR sessies hielpen haar om de traumatische herinneringen en bijbehorende emoties te verwerken. In het traject leerde ze ook om haar neiging zichzelf op te offeren te herkennen en te weerstaan. Ook begon ze positieve gedachten en overtuigingen over zichzelf te vinden.


Joyce begon zich steeds iets beter te voelen. Ze merkte op dat na een paar sessies de heftigheid van het trauma begon af te nemen. Haar eigenwaarde groeide en ze begon zichzelf steeds meer te zien als een sterke en veerkrachtige vrouw, in plaats van een slachtoffer van haar verleden.


Nu voelt Joyce zich empowered. Ze heeft geleerd hoe ze haar ervaringen kan omzetten in kracht en wil ook heel graag anderen, die ook met trauma te maken hebben gehad, inspireren en helpen.


Dit levert Set Yourself Free jou op:

Met het Set Yourself Free traject:

 • Verwerk je traumatische gebeurtenissen
 • Doorbreek je patronen en beperkende overtuigingen
 • Geniet je van een leven waarin je je vrij voelt en jouw volledige potentieel kunt benutten.


Verwerk traumatische gebeurtenissen en doorbreek patronen en beperkende overtuigingen zodat jij vol zelfvertrouwen vrijheid en geluk ervaart.

De ervaring van Gina:

"Onlangs heb ik bij Yvonne het Set Yourself Free traject gehad omdat ik nog oude stukken had waaraan ik wilde werken. Ik had daar al verschillende therapie vormen voor gehad, maar dit loste het niet op. Yvonne wist me op een heel rustige manier door de sessies te begeleiden.


Het waren intensieve sessies waarbij ik tot diepe inzichten kwam. Erg waardevol! Inzichten over mijzelf op stukken waar ik daarvoor niet in staat was om naar te kijken. Ik durfde eerder niet aan mezelf toe te geven wat er was gebeurd. Dat maakte het tegelijkertijd ook emotioneel.


Yvonne begeleidde mij daar op een zeer professionele manier doorheen. Ze liet mij zijn met mijn emoties zonder me te troosten of mijn verdriet weg te willen nemen. De sessies zorgden ervoor dat de lading er af ging en zelfs verdween.


Ik voel me nu lichter. Alsof er een last van mijn schouders is gevallen waar ik al jaren mee rond liep te zeulen."

Praktische informatie

Het Set Yourself Free traject biedt het volgende:

 • Een uitgebreide intake en 2 testen voor een objectief inzicht in jouw trauma's, patronen, overtuigingen en valkuilen.
 • 6 online sessies van 2 uur. Bij voorkeur vinden de sessies om de week plaats, in een beveiligde online EMDR-omgeving.
 • Tussentijdse begeleiding via de beveiligde app Wire, waar je alles wat we tijdens het traject delen overzichtelijk kunt terugvinden.
 • Inzichtgevende en direct toepasbare oefeningen die je helpen veranderen en groeien in het hier en nu.
 • Alles wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding, een computer met camera en microfoon en een koptelefoon.


Het Set Yourself Free traject is een unieke combinatie van online EMDR en therapie, met tussentijdse begeleiding. Hierdoor verwerk je niet alleen trauma en krijg je in de sessies inzicht in je patronen en overtuigingen. Je krijgt ook direct toepasbare hulp in dagelijkse situaties. Zo kun je de veranderingen die je wilt doorvoeren ook echt in de praktijk brengen. Ik sta voor je klaar om je te ondersteunen in jouw transformatieproces. Er is geen wachtlijst, je kunt direct terecht.

De ervaring van Ellen:

"In het begin kon ik mij geen voorstelling maken wat EMDR precies voor mij kon betekenen, hoe zou dit mij van mijn trauma af kunnen helpen wat er al mijn hele leven zat en waar ik mij niet van bewust was, maar tijdens mijn opleiding van holistisch therapeut naar voren is gekomen.

 

Tijdens EMDR ga je diep naar binnen, je zoekt de pijn op, wat soms moeilijk te verwoorden is, maar nodig is om je trauma te bekijken, zodat je dit kunt beleven en verwerken. Zoals iemand al tegen mijn zei voor ik begon: je hebt er moed voor nodig maar goed dat je dit gaat doen.

 

Na een sessie heb je tijd nodig om het in je op te nemen, je voelt je heel vermoeid en ik ben ook ziek geworden, er volgt een grote schoonmaak van lichaam en geest.

 

Ik kan nu veel beter mijn grenzen aangeven, ik vraag eerst aan mijzelf: wil ik dit? Voor mij heel belangrijk, zonder iemand te willen kwetsen. Voor jezelf opkomen wil niet zeggen dat je geen rekening wilt houden met iemand. Het zal best nog wel even wennen zijn maar het gaat goed.

 

Wanneer je een traject wilt doorlopen bij een therapeut, is het altijd moeilijk om een goede te vinden.

 Op advies ben ik bij Yvonne terecht gekomen, zij heeft op een professionele manier de sessies begeleid. Zij heeft mij vertrouwen gegeven om mij bloot te willen stellen, zodat ik weer helemaal mijzelf kon worden op een veilige manier.

 

Dank je wel lieve Yvonne."

Plan vrijblijvend een Connect with Heaven gesprek in

  Laten we eerst even kennismaken voordat we samen aan de slag gaan! Zo kun je bepalen of ik en mijn werkwijze bij jou passen. We kijken samen of het Set Yourself Free traject voor jou de beste keuze is.


  Hieronder kun je een online afspraak van 30 minuten via het online EMDR platform met mij inplannen op een moment dat jou goed uit komt. Staat er geen dag en tijd tussen die jou uit komt? Stuur dan een mailtje met opties naar: Yvonne@dropsofheaven.nl


Ik wil direct mijn traject boeken

De ervaring van Leonie:

"Ik heb de lagen die nog over mijn echte ik zaten, eindelijk kunnen doorbreken. Heel veel wist ik eigenlijk al, maar ik kon er maar minimaal iets mee. Nu was het zo'n duidelijke spiegel en heb ik er ook doorheen kunnen breken! Dat is zo waardevol voor mij en daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor.


Ik heb zo'n ander perspectief op het leven gekregen. Ik zorg beter voor mijzelf en ik kan beter voelen wat ik nodig heb. Yes, ik ga ook de uitdaging aan, ik ga uit mijn comfort zone, maar ik zoek ook naar de balans.


De begeleiding van jou vond ik warm, professioneel, betrokken. Het was natuurlijk best heftig, maar jouw begeleiding voelde als een warm bad. Ik voelde me gezien en gesteund. En het voelde zo veilig dat ik helemaal open kon zijn, ook al vond ik wat ik dacht soms heel raar.


Je creëert een veilige bedding waarin heel open gedeeld kan worden en ik kon ook tussentijds rekenen op jouw steun en begeleiding en dat was heel fijn. Want juist in de tussentijd komen de harde spiegels en kan je de pareltjes oogsten. Je bent gewoon heel goed, en je haalt (intuitief?) precies de kern eruit!

ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen. Het voelt nu zo anders! Voor mij was het DE sleutel tot de echte doorbraak.

Dankjewel!"

- Veelgestelde vragen -

Online Set Yourself Free traject

Werkt online EMDR wel?

Mijn ervaring is dat online EMDR nog beter werkt dan EMDR in de praktijk.

Online EMDR heeft een aantal extra voordelen:

√ Online EMDR is efficiënter. Mijn ervaring is dat cliënten zich beter kunnen focussen en daardoor sneller resultaat merken. Ook scheelt online EMDR je in tijd en reiskosten.

√ Je kunt de online EMDR volgen vanuit je eigen omgeving. Dit helpt om je je comfortabeler te voelen en je meer op je gemak te stellen, wat kan bijdragen aan de effectiviteit van de behandeling.

√ Het is toegankelijker omdat het niet uit maakt waar je woont. Je kunt bij mij terecht.

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vindt online plaats. Je volgt de sessies vanuit jouw veilige, comfortabele plek. Voorafgaand aan de sessies ontvang je een link naar de EMDR omgeving.

Wanneer zijn de sessies?

De sessies vinden bij voorkeur om de week plaats. Er is geen wachtlijst dus je kunt direct terecht.

Hoe kan ik mijn sessies inplannen?

Na aankoop krijg je toegang tot mijn online agenda en kun je zelf je sessies inplannen.

Hoe vaak hebben we tussen de sessies in contact?

Zo vaak als je nodig hebt. Ik ben er tussen de sessies door om je te ondersteunen in dit proces. Je kunt ervaringen met mij delen en vragen stellen. Ik zal je voorzien van inzichtgevende oefeningen en opdrachten die je in het hier en nu helpen om te veranderen en te groeien.

Ik ben geen ondernemer. Kan ik dit traject wel boeken?

Ja, ook als je geen eigen bedrijf hebt, ben je welkom.

Word dit traject vergoed?

Ben je ondernemer?
Je kunt dit traject onder coaching als zakelijke kosten opvoeren.

Ben je in loondienst?
Je werkgever is wellicht bereid opleidingsbudget in te zetten om dit traject te bekostigen. Informeer hierover bij je leidinggevende.

Wanneer mag je geen EMDR doen?

Ik geef geen EMDR bij:
* epilepsie
* hartritmestoornissen
* hersenletsel
* psychoses
* verstandelijke beperkingen
* overmatig drank en drugs gebruik.

Geeft EMDR bijwerkingen?

Een EMDR sessie is intensief. Je hoofd wordt flink aan het werk gezet. Het kan zijn dat je na de sessie wat bijwerkingen ervaart, zoals:
* vermoeidheid
* hoofdpijn
* nieuwe emoties of beelden die op komen.
Zorg dat je na de EMDR sessie rustig aan kan doen. Doorgaans houden de klachten niet langer dan drie dagen aan.

Kan ik, indien nodig, een sessie verplaatsen?

Uiteraard. Je kunt een sessie tot 24 uur van te voren kosteloos verplaatsen.

Heb je een andere vraag?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in of mail je vraag naar: yvonne@dropsofheaven.nl

Plan jouw Set Yourself Free traject

€ 1777

€ 1222

excl BTW
 • Uitgebreide intake en 2 testen
 • 6 x 2 uur online (EMDR) therapie
 • Tussentijdse begeleiding
Betaal in 1 keer
Verwerk trauma & doorbreek patronen en overtuigingen
3x €629

3x €444

excl BTW
 • Uitgebreide intake en 2 testen
 • 6x 2 uur online (EMDR) therapie
 • Tussentijdse begeleiding
 • Betaling in 3 termijnen
Betaal in 3 delen
Verwerk trauma & doorbreek patronen en overtuigingen