Over Yvonne

Ik help je de magie van innerlijke vrijheid te ervaren
door trauma te verwerken en los te komen van negatieve overtuigingen,
met behulp van online EMDR en persoonlijke begeleiding..

Lees mijn verhaal


Over Yvonne

Ik help je de magie van innerlijke vrijheid te ervaren
door trauma te verwerken en

los te komen van negatieve overtuigingen,
met behulp van online EMDR en persoonlijke begeleiding.

Lees mijn verhaal


Mijn missie

Het is mijn missie om vrouwen te helpen bij het verwerken van traumatische ervaringen en het doorbreken van beperkende patronen, zodat zij een vervuld leven kunnen leiden.


Ik help je de magie te ervaren van trouw zijn aan jezelf. Zodat je vrij bent om jouw visie en dromen te leven en ook anderen vanuit deze innerlijke vrijheid kunt inspireren.


Drops of Heaven is niet zomaar uit de hemel komen vallen. Ook ik heb door nare ervaringen in mijn verleden lange tijd last gehad van negatieve overtuigingen en patronen.

Een vervuld leven begint met veilig thuis zijn in jezelf.

Mijn verhaal

Drops of Heaven is niet zomaar uit de hemel komen vallen. Ook ik heb door nare ervaringen in mijn verleden lange tijd last gehad van negatieve overtuigingen en patronen.


Ik heb lange tijd geprobeerd om trauma uit mijn kindertijd weg te stoppen. Maar schaamte en schuld over wat er was gebeurd bleven me achtervolgen. Ik kreeg last van paniekaanvallen. Ik voelde me jarenlang onveilig in mijn eigen lichaam.


Als kind was ik al intuïtief en gevoelig. Hierdoor kon ik mensen en situaties goed aanvoelen en inschatten. Ik paste me aan om bevestiging te krijgen, maar van binnen voelde ik me nog steeds leeg. Praten over wat er was gebeurd gaf weliswaar tijdelijke opluchting, maar veranderde niets aan mijn negatieve zelfbeeld en de patronen die mijn leven beheersten.

Mijn transformatie proces

Toen ik midden twintig was, ontdekte ik meditatie en leerde ik dat ik niet mijn gedachten ben, maar dat ik gedachten heb. Ook leerde ik om compassie te voelen met mezelf, wat een grote verandering in mijn leven teweegbracht.


Maar mijn grootste transformatie vond plaats na een miskraam. Het verdriet dat ik toen ervoer, gecombineerd met jarenlange onderdrukte emoties, zorgden ervoor dat ik mijn eigen proces niet langer kon negeren.


Dankzij EMDR kon ik de intensiteit van mijn trauma verminderen. Het was mooiste cadeau dat ik mijzelf ooit heb gegeven. Ik stopte met vechten tegen mezelf. Mijn zenuwstelsel kwam tot rust. Hierdoor kreeg ik de ruimte om mijn negatieve overtuigingen en patronen te doorzien en te doorbreken. Ik leerde bij mezelf te blijven en gezonde grenzen te stellen.


Mijn intuïtie is nog steeds sterk, maar niet langer als een overlevingsmechanisme. Nu gebruik ik mijn intuïtie in mijn werk en om richting te geven aan mijn leven, vanuit liefde voor mezelf.

"Heaven is a place inside yourself.

 It's the state of wholeness."

Yvonne

Over Drops of Heaven

Drops of Heaven is ontstaan uit mijn eigen transformatieproces en mijn verlangen om anderen te helpen vrij te zijn van de gevolgen van nare ervaringen uit het verleden, en werkelijk zichzelf te kunnen zijn.


Als mentor/therapeut help ik sinds 2010 vrouwen in hun transformatieproces.


In mijn werk gebruik ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens verschillende opleidingen en bijscholingen, waaronder:
EMDR, stress counseling, psycho pathologie, stervensbegeleiding, docent mindfulness, acceptance & commitment therapie (ACT), systeemopstellingen, psycho-oncologische therapie, massagetherapie, reiki master, transformatieve conflictoplossing.


Ik leef en werk vanuit de holistische visie dat alles met elkaar verband houdt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.


Ik geloof dat een vervuld en magisch leven voor iedereen mogelijk is. Met liefde en aandacht sta ik klaar om je te helpen je trauma te verwerken en patronen te doorbreken.

Ervaringen van anderen

Leonie over het Set Yourself Free traject

"Ik heb de lagen die nog over mijn echte ik zaten, eindelijk kunnen doorbreken. Heel veel wist ik eigenlijk al, maar ik kon er maar minimaal iets mee. Nu was het zo'n duidelijke spiegel en heb ik er ook doorheen kunnen breken! Dat is zo waardevol voor mij en daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor.


Ik heb zo'n ander perspectief op het leven gekregen. Ik zorg beter voor mijzelf en ik kan beter voelen wat ik nodig heb. Yes, ik ga ook de uitdaging aan, ik ga uit mijn comfort zone, maar ik zoek ook naar de balans.


De begeleiding van jou vond ik warm, professioneel, betrokken. Het was natuurlijk best heftig, maar jouw begeleiding voelde als een warm bad. Ik voelde me gezien en gesteund. En het voelde zo veilig dat ik helemaal open kon zijn, ook al vond ik wat ik dacht soms heel raar.


Je creëert een veilige bedding waarin heel open gedeeld kan worden en ik kon ook tussentijds rekenen op jouw steun en begeleiding en dat was heel fijn. Want juist in de tussentijd komen de harde spiegels en kan je de pareltjes oogsten. Je bent gewoon heel goed, en je haalt (intuitief?) precies de kern eruit!

ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen. Het voelt nu zo anders! Voor mij was het DE sleutel tot de echte doorbraak. Dankjewel!"


Gina over het Set Yourself Free traject

"Onlangs heb ik bij Yvonne een EMDR traject gehad omdat ik nog oude stukken had waaraan ik wilde werken. Ik had daar al verschillende therapie vormen voor gehad, maar dit loste het niet op.  Yvonne wist me op een heel rustige manier door de sessies te begeleiden.


Het waren intensieve sessies waarbij ik tot diepe inzichten kwam. Erg waardevol! Inzichten over mijzelf op stukken waar ik daarvoor niet in staat was om naar te kijken. Ik durfde eerder niet aan mezelf toe te geven wat er was gebeurd. Dat maakte het tegelijkertijd ook emotioneel.


Yvonne begeleidde mij daar op een zeer professionele manier doorheen. Ze liet mij zijn met mijn emoties zonder me te troosten of mijn verdriet weg te willen nemen. De sessies zorgden ervoor dat de lading er af ging en zelfs verdween.


Ik voel me nu lichter. Alsof er een last van mijn schouders is gevallen waar ik al jaren mee rond liep te zeulen."


Heidi over het Set Yourself Free traject

"Lieve Yvonne,

Bijzonder sceptisch begon ik aan de emdr therapie bij jou. Hoe zou online therapie, erover praten en het kijken naar bolletjes in een scherm mij nu nog kunnen helpen? Ik was immers in control vond ik zelf, pijn en verdriet hoorde er nu eenmaal bij.

Het begin vond ik zwaar, omdat ik voor mijn gevoel alle herinneringen moest benoemen en een soort van herbeleven. Maar ergens halverwege de therapie kwam ineens een helder inzicht. Hoe ik zelf mijn verdrietige verleden en herinneringen iedere dag toch een beetje herbeleefde en die ervaringen ook op mijn verwachtingen voor het heden en de toekomst uitwerkte in scenario’s in mijn hoofd.

Je therapie heeft ervoor gezorgd dat ik rust in mijn hoofd en vertrouwen in mijn dagelijkse leven en toekomst heb. 


De scherpe randen van verdrietige herinneringen zijn weg. Ze zijn er nog wel maar in een milde dragelijke vorm, de pijn is weg. Ik kan ze nu laten waar ze zijn, in het verleden. Het zegt niets over nu en de toekomst. Ik ervaar het dagelijks als een verlichting van mijn leven, een soort van shift uit het verleden naar het nu.

Ik ben in staat nu om beter mijn grenzen aan te geven en minder streng te zijn voor mezelf. Mezelf te accepteren en van mezelf te houden. Mijn verleden is niet mijn schuld en niet de last die ik moet dragen. Ik heb zelfs inzichten gekregen waarom het zo is geweest en hoe ik in vertrouwen verder kan, nu ik weer beter weet wie ik echt ben en wat ik wil.

Bedankt lieve Yvonne!"


Ellen over het Set Yourself Free traject

"In het begin kon ik mij geen voorstelling maken wat EMDR precies voor mij kon betekenen, hoe zou dit mij van mijn trauma af kunnen helpen wat er al mijn hele leven zat en waar ik mij niet van bewust was, maar tijdens mijn opleiding van holistisch therapeut naar voren is gekomen.

 

Tijdens EMDR ga je diep naar binnen, je zoekt de pijn op, wat soms moeilijk te verwoorden is, maar nodig is om je trauma te bekijken, zodat je dit kunt beleven en verwerken. Zoals iemand al tegen mijn zei voor ik begon: je hebt er moed voor nodig maar goed dat je dit gaat doen.

 

Na een sessie heb je tijd nodig om het in je op te nemen, je voelt je heel vermoeid en ik ben ook ziek geworden, er volgt een grote schoonmaak van lichaam en geest.

 

Ik kan nu veel beter mijn grenzen aangeven, ik vraag eerst aan mijzelf: wil ik dit? Voor mij heel belangrijk, zonder iemand te willen kwetsen. Voor jezelf opkomen wil niet zeggen dat je geen rekening wilt houden met iemand. Het zal best nog wel even wennen zijn maar het gaat goed.

 

Wanneer je een traject wilt doorlopen bij een therapeut, is het altijd moeilijk om een goede te vinden.

 Op advies ben ik bij Yvonne terecht gekomen, zij heeft op een professionele manier de sessies begeleid. Zij heeft mij vertrouwen gegeven om mij bloot te willen stellen, zodat ik weer helemaal mijzelf kon worden op een veilige manier.

 

Dank je wel lieve Yvonne."


Kayleigh over over Money Magic

"Drie maanden geleden heb ik een Money Magic EMDR sessie bij jou gehad. Aangezien ik bekend ben met EMDR wist ik ongeveer wat ik kon verwachten van de sessie. Maar ik wilde blanco zonder verwachtingen de sessie ingaan omdat je nooit helemaal weet wat er naar boven mag komen.


Het bleek al snel dat het “money” onderwerp ook nog gekoppeld was aan een aantal andere diepgewortelde overtuigingen en trauma uit mijn verleden.


De sessie heeft me zoveel rust, helderheid en vertrouwen in mezelf gebracht. Echt op een ander level. Sterker nog, dit lijkt nog steeds te groeien.


Daarnaast merk ik dat een trauma van mij, waar al eerder EMDR op toegepast is, nu nog meer en op andere vlakken dieper verwerkt is. Het heeft mijn diepgewortelde gedachten en trauma’s op dit gebied waar ik op eigen kracht moeilijk doorheen wist te breken echt een andere lading gegeven. Het is een krachtig middel om door je blokkades heen te werken.


Ik vond jouw begeleiding erg fijn. Het voelde rustig, veilig, liefdevol en erg vertrouwd. Ik had echt het gevoel dat alle tijd werd genomen en dat alles wat naar boven kwam, werd doorgewerkt net zolang tot het beter werd.


Ik beveel jou zeker aan omdat ik de sessie als zeer prettig heb ervaren waarin alles er gewoon mocht zijn en de aandacht kreeg. De rustige aanpak en een gevoel van veiligheid zorgden ervoor dat ik mij volledig kon openstellen."


Noëlla over Money Magic

“Ik heb dankzij de Money Magic een volledig andere money mindset gekregen waar ik zelf versteld van sta!

Mijn manifestaties zijn super powerful en mijn focus is krachtig.


Ik vond het fijn dat ik thuis in mijn eigen space zat en me goed kon focussen.


Yvonne begeleidt op een heel prettige manier: to the point, lekker snel en verzandt niet in details of verhalen.


Na de sessie ontving ik mooie afbeeldingen met quotes uit mijn sessie die ik gebruik als focus punten.


Ik vind dat veel meer vrouwen veel meer geld mogen verdienen, zo veranderen we de wereld! Al het geld mag in de juiste handen terecht komen. Daarom raad ik deze Money Magic zeker aan!”


Angelic over Unlock Yourself

“Een paar jaar geleden ben ik van mijn vorige paard afgevallen. Ik ervaarde sindsdien veel angst om weer te gaan paardrijden. Ook op mijn huidige paard. Ik hoopte dat de Unlock Yourself sessie mij hier vanaf zou kunnen brengen. 


Ik kon me niet zo goed voorstellen wat ik van een online EMDR sessie kon verwachten. Ik ben blij dat ik het toch heb gedaan! Ik voel me meer in verbinding met mezelf en wat meer zelfverzekerd. Ik voel nu geen angst meer als ik ga paardrijden.

Jouw begeleiding vond ik super. Wat ik vooral heel bijzonder en enorm krachtig vond, was dat mijn paard op het scherm voorbij kwam. Dat gaf heel veel vertrouwen omdat ik direct contact met hem kon maken en kon voelen dat hij het was. Dat hij een andere energie heeft dan mijn vorige paard.


Ik raad de Unlock Yourself EMDR sessie zeker aan omdat het je weer opnieuw in je eigen kracht zet."


Marjolein over Unlock Yourself

"Ik probeerde al jaren af te vallen. Hoe weinig ik ook at, ik viel niet af. Omdat ik eerdere goede ervaringen had met EMDR, wilde ik met de Unlock Yourself sessie kijken of er een reden was waarom het mij toch niet lukte om af te vallen.


Het was heel raar, maar tijdens de sessie herinnerde ik mij een moment in mijn jeugd waarin ik had besloten dat ik uit zelfbescherming dikker ging worden.


De ervaring waartegen ik mezelf wilde beschermen heb ik in de sessie alsnog kunnen verwerken.


Ik kijk nu heel anders naar eten en naar mijn lijf. Het voelt niet meer als strijd en ik ben er van overtuigd dat afvallen nu wel gaat lukken."


Mentorship by Yvonne

Set Yourself Free traject

Creëer vrijheid en geluk door trauma te verwerken en negatieve patronen te doorbreken, met behulp van online EMDR en persoonlijke begeleiding.

Money Magic EMDR sessie

Doorbreek geldblokkades en overwin financiële angsten en stress

met behulp van online EMDR.

Unlock Yourself EMDR sessie

Doorbreek een angst of beperkende overtuiging zodat je je zelfverzekerd en vrij voelt, met behulp van online EMDR.