Volle maan 9 oktober 2022

Zondag 9 oktober is het om 22:54 uur volle maan.

Volle maan is het hoogtepunt van een maancyclus. Het moment om te vieren wat je afgelopen periode hebt bereikt. Volle maan is ook het moment om los te laten. Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.


Volle maan in Ram

De volle maan staat op 9 oktober in het teken Ram. Ram is het eerste teken van de dierenriem. Speels, vurig, avontuurlijk en assertief gaat Ram voor datgene wat het wil ervaren. Soms kan Ram iets te impulsief handelen vanuit eigen behoeften en impulsen, waardoor vergeten wordt rekening te houden met anderen.


Zon in Weegschaal

Tijdens deze volle staat de zon in het vriendelijke teken Weegschaal. Weegschaal zoekt naar verbinding en harmonie. Voordat Weegschaal een besluit neemt, bekijkt het situaties vanuit verschillende kanten. Om conflicten te vermijden kan Weegschaal er voor kiezen toe te geven aan iets wat diep van binnen niet goed voelt.Tijdens deze volle maan kan er een interessant spanningsveld ontstaan tussen deze twee tekens. Hoe kun je gaan voor dat wat jij graat wilt zonder dat het ten koste gaat van de ander en jullie verbinding?Volle maan ritueel


Wil je een mooi volle maan ritueel doen wat aan sluit op deze volle maan in Ram?
Je bent welkom in de Moon club! Voor maar €7,77 krijg je toegang en ontvang je een volle maan ritueel, een nieuwe maan ritueel én een maand lang support.

Over de schrijver
Ik geloof dat vanuit innerlijke vrijheid alles mogelijk is. Wanneer je verbonden bent met jouw innerlijke kracht en zelfliefde geeft dat een ultiem gevoel van vrijheid en magie. Ongeacht je omstandigheden. Los komen van oude patronen en belemmerende overtuigingen brengt je in contact met jouw authentieke zelf. Je voelt wat jij echt wilt en handelt daar naar. Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Met Drops of Heaven help ik je vrijheid en magie te ervaren.
Reactie plaatsen