Volle maan 10 september 2022

Zaterdag 10 september is het om 11:58 uur volle maan.

Volle maan is het hoogtepunt van een maancyclus. Het moment om te vieren wat je afgelopen periode hebt bereikt. Volle maan is ook het moment om los te laten. Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.


Volle maan in Vissen

De volle maan staat op 10 september in het teken Vissen. Vissen is een dromerig, intuïtief en creatief teken. Van alle dierenriem tekens is Vissen het meest empatisch. De uitdaging voor Vissen is in het hier en nu te blijven. Door de gevoeligheid die Vissen geeft, kun je de neiging voelen te vluchten in dromerige gedachten.


Zon in Maagd

Tijdens deze volle staat de zon in het nuchtere, analytische teken Maagd. Maagd zoekt naar praktische oplossingen. Schaduwzijde van de Maagd: Maagd kan nog weleens wat (zelf)kritiek uiten.Tijdens volle maan kan er een spanningsveld ontstaan tussen deze twee tekens. Dit spanningsveld kun je gebruiken om verder te kijken dan wat je ziet. Wat zegt jouw intuïtie?De liefde

Tijdens deze volle maan kun je grote behoefte voelen aan een gelijkwaardige relatie. Zowel op emotioneel als op praktisch vlak. Je wilt je gezien voelen voor wie je echt bent. De energie van deze volle maan kan je net dat zetje geven om grote knopen door te hakken.


Grote veranderingen

Vissen is het laatste teken van het dierenriem. Dit betekent voor veel mensen dat rondom deze volle maan iets ten einde loopt. Wat kun jij afsluiten in je leven zodat je plaats maakt zodat je iets nieuws kunt laten ontvouwen?


Mercurius retrograde

Je kunt deze volle maan extra intens ervaren want de planeet Mercurius is 9 september retrograde gaan lopen. Hierdoor kan je het gevoel hebben dat je terug in de tijd wordt geworpen. Extra belangrijk dus om je te blijven verbinden met het hier en nu. Laat je niet gek maken door je eigen gedachten en emoties. Ga de natuur in. Beweeg. Neem tijd voor jezelf. Ga journalen. Doe dat wat jou helpt je gedachten en emoties te ordenen zodat je zuiver en intuitief kan voelen.


Purify

De Dark spray is perfect om tijdens deze volle maan te gebruiken. De geurblend helpt je in het hier en nu te blijven, je emoties te doorvoelen en transformeren. Spray over je kussen voordat je gaat slapen. Gebruik de spray overdag om je te centeren in jezelf.


Moon alerts

Ontvang gratis Moon alerts

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang een mooie reminder per e-mail wanneer een volgende maanfase begint. Zo kun je de energie van de maan optimaal benutten én weet je met welke Drops of Heaven spray je je energie versterkt.


Over de schrijver
Ik geloof dat vanuit innerlijke vrijheid alles mogelijk is. Wanneer je verbonden bent met jouw innerlijke kracht en zelfliefde geeft dat een ultiem gevoel van vrijheid en magie. Ongeacht je omstandigheden.Los komen van oude patronen en belemmerende overtuigingen brengt je in contact met jouw authentieke zelf. Je voelt wat jij echt wilt en handelt daar naar. Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.Met Drops of Heaven help ik je vrijheid en magie te ervaren.
Reactie plaatsen