Online Unlock Yourself EMDR sessie

Doorbreek een angst of beperkende overtuiging,

zodat je je zelfverzekerd en vrij voelt,

met behulp van online EMDR.

Ja, ik wil iets doorbreken

Online Unlock Yourself EMDR sessie

Doorbreek een angst of beperkende overtuiging

zodat je je zelfverzekerd en vrij voelt,

met behulp van online EMDR.

Ja, ik wil iets doorbreken


Heb je al van alles geprobeerd om een angst of beperkende overtuiging te doorbreken, maar lijkt niets te werken?

Dan is EMDR misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent.


EMDR is een unieke en effectieve therapievorm die zich richt op het verwerken van traumatische ervaringen en beperkende overtuigingen die je belemmeren in je dagelijks leven. Deze therapievorm is ontwikkeld om snel en effectief verlichting te bieden bij emotionele pijn en mentale blokkades.


Misschien heb je al verschillende therapieën geprobeerd, maar lijken ze niet te werken. EMDR gaat een stap verder en kan helpen om de onderliggende oorzaak van je angst en/of overtuiging aan te pakken. Het mooie van EMDR is namelijk dat het gericht is op het oplossen van de onderliggende oorzaak van je angst of beperkende overtuiging, in plaats van alleen maar het maskeren van de symptomen. 


Door middel van het stimuleren van beide hersenhelften, bijvoorbeeld door middel van oogbewegingen en geluiden, wordt de informatie in je brein opnieuw verwerkt. Hierdoor kunnen negatieve emoties en gedachten die zijn gekoppeld aan een traumatische ervaring of beperkende overtuiging, verminderd of zelfs geëlimineerd worden.


Wanneer je vastzit in een angst of beperkende overtuiging, kan het voelen alsof er geen uitweg is. Maar met EMDR is er wel degelijk een oplossing. EMDR kan je helpen om de onderliggende emotionele pijn en blokkades aan te pakken, waardoor je meer controle krijgt over je leven en je gedachten.


De online Unlock Yourself EMDR sessie is een veilige en effectieve manier om je angst en/of overtuiging te doorbreken. Wil je je zelfverzekerder en vrijer voelen, dan is EMDR misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent.

Voel je zelfverzekerd en vrij met behulp van online EMDR

Voorbeelden van angsten en beperkende overtuigingen

Monique had al jarenlang last van vliegangst. Ze durfde niet meer te vliegen en kon daarom niet de reizen maken die zij en haar vriend wilden maken. Met behulp van online EMDR heeft ze haar angst voor vliegen kunnen overwinnen en heeft ze haar eerste vliegreis zonder angst kunnen maken.


Elize had last van een negatief zelfbeeld en voelde zich vaak onzeker over haar uiterlijk. Ze was bang om beoordeeld te worden en vond het lastig om zichzelf te accepteren zoals ze was. Door online EMDR heeft ze geleerd om haar negatieve zelfbeeld te doorbreken en zichzelf te waarderen om wie ze is.


Lisa had last van faalangst en perfectionisme. Ze was bang om fouten te maken en legde daardoor de lat erg hoog voor zichzelf. Dit zorgde voor veel stress en spanning in haar leven. Met online EMDR heeft ze geleerd om haar perfectionisme los te laten en te accepteren dat fouten maken erbij hoort.


Anouk kampte met een angst voor autorijden. Na online EMDR-sessie merkte ze dat haar angst was verminderd en dat ze weer met zelfvertrouwen kon autorijden.


Veronique had van een fobie voor spinnen en zich voelde in het dagelijks leven beperkt door deze angst. Na een online EMDR-sessie merkte ze dat de angst voor spinnen aanzienlijk was afgenomen en dat ze zich veel minder beperkt voelde.


Dit zijn slechts enkele voorbeelden van angsten en beperkende overtuigingen die kunnen worden doorbroken door middel van de online Unlock Yourself EMDR sessie. Het mooie van deze behandelmethode is dat het specifiek op jouw hulpvraag wordt afgestemd.


Doorbreek je angst of beperkende overtuiging

De online Unlock Yourself EMDR sessie is ontworpen om je te helpen bij het verminderen van jouw angst of beperkende overtuiging, zodat jij met meer zelfvertrouwen kan genieten van je leven.


Online EMDR heeft een aantal extra voordelen:

 • Online EMDR is efficiënter. Mijn ervaring is dat cliënten zich beter kunnen focussen en daardoor sneller resultaat merken. Ook scheelt online EMDR je in tijd en reiskosten.
 • Je kunt de online EMDR volgen vanuit je eigen omgeving. Dit helpt om je je comfortabeler te voelen en je meer op je gemak te stellen, wat kan bijdragen aan de effectiviteit van de behandeling.
 • Het is toegankelijker omdat het niet uit maakt waar je woont. Je kunt bij mij terecht.

Meld je aan voor de online Unlock Yourself EMDR sessie en laat mij je helpen bij het doorbreken van jouw angst of beperkende overtuiging zodat jouw zelfvertrouwen groeit en je meer vrijheid in je leven ervaart.


Ja,  


ik wil iets doorbreken!

Over Yvonne

Als mentor/therapeut help ik sinds 2010 vrouwen bij het verwerken van traumatische ervaringen en het doorbreken van beperkende patronen, zodat zij een vervuld leven kunnen leiden.


In mijn werk gebruik ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens verschillende opleidingen en bijscholingen, waaronder:
EMDR, stress counseling, psycho pathologie, stervensbegeleiding, docent mindfulness, acceptance & commitment therapie (ACT),  systeemopstellingen, psycho-oncologische therapie, massagetherapie, reiki master en transformatieve conflictoplossing.

Tijdens sessies zet ik niet alleen mijn kennis en vaardigheden in, maar ook mijn intuïtie, persoonlijke levenservaring en compassie.


Ik leef en werk vanuit de holistische visie dat alles met elkaar verband houdt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.


Wil je een specifieke angst of beperkende overtuiging doorbreken? Met liefde en aandacht sta ik klaar om je te helpen.

Zo hebben anderen de Unlock Yourself ervaren:

“Een paar jaar geleden ben ik van mijn vorige paard afgevallen. Ik ervaarde sindsdien veel angst om weer te gaan paardrijden. Ook op mijn huidige paard. Ik hoopte dat de Unlock Yourself sessie mij hier vanaf zou kunnen brengen. 


Ik kon me niet zo goed voorstellen wat ik van een online EMDR sessie kon verwachten. Ik ben blij dat ik het toch heb gedaan! Ik voel me meer in verbinding met mezelf en wat meer zelfverzekerd. Ik voel nu geen angst meer als ik ga paardrijden.

Jouw begeleiding vond ik super. Wat ik vooral heel bijzonder en enorm krachtig vond, was dat mijn paard op het scherm voorbij kwam. Dat gaf heel veel vertrouwen omdat ik direct contact met hem kon maken en kon voelen dat hij het was. Dat hij een andere energie heeft dan mijn vorige paard.


Ik raad de Unlock Yourself EMDR sessie zeker aan omdat het je weer opnieuw in je eigen kracht zet."

Angelic

"Ik probeerde al jaren af te vallen. Hoe weinig ik ook at, ik viel niet af. Omdat ik eerdere goede ervaringen had met EMDR, wilde ik met de Unlock Yourself sessie kijken of er een reden was waarom het mij toch niet lukte om af te vallen.


Het was heel raar, maar tijdens de sessie herinnerde ik mij een moment in mijn jeugd waarin ik had besloten dat ik uit zelfbescherming dikker ging worden.


De ervaring waartegen ik mezelf wilde beschermen heb ik in de sessie alsnog kunnen verwerken.


Ik kijk nu heel anders naar eten en naar mijn lijf. Het voelt niet meer als strijd en ik ben er van overtuigd dat afvallen nu wel gaat lukken."

Marjolein

"Voordat ik de sessie met Yvonne had, was ik vrij sceptisch over EMDR. Ook tijdens de eerste sessie had ik een paar keer de gedachte: “is dit wel iets voor mij?”


Na de eerste sessie voelde ik niet direct verschil. Maar ik merkte dat ik de week erna toch makkelijker dacht over geld. Er was iets aan het veranderen maar ik kreeg nog niet helder wat precies.


Maar na de tweede sessie was er duidelijk van alles aan het shiften. Ik durf nu makkelijker bedragen te vragen die passen bij de waarde van wat ik aanbied.


En nu ik terug kijk, denk ik "oh my god!" Ik had smetvrees maar vandaag heb ik zelfs contant geld vast gehouden en niet mijn handen gewassen. En dat terwijl ik geld letterlijk te smerig vond om in mijn handen te hebben.


Ik raad het iedereen aan. Het is zon fijne en makkelijke manier om van blokkades af te komen. Dit gun ik iedereen."

Sabrina

Dit levert Unlock Yourself jou op

Met de online Unlock Yourself EMDR sessie:

 • Verwerk je de onderliggende oorzaak van je angst of beperkende overtuiging
 • Doorbreek je je angst of beperkende overtuiging
 • Voel je je vrijer en zelfverzekerder.


Doorbreek je angst of beperkende overtuiging zodat je je zelfverzekerd en vrij voelt.

Ja, ik wil iets doorbreken!


Praktische informatie

 •  De sessie duurt ongeveer 2 uur.
 •  De sessie vindt online plaats. Je volgt de sessie vanuit jouw veilige, comfortabele plek.
 •  Het enige wat je nodig hebt, is: een goede internet verbinding, een computer met camera en microfoon & een koptelefoon.


Na aankoop kun je direct jouw sessie inplannen (mogelijk op ma tm vr tussen 09:00 en 17:00 uur).

Direct hulp zonder wachtlijst.

- Veelgestelde vragen -

Online Unlock Yourself EMDR sessie

Ik heb al van alles gedaan om van mijn angst / beperkende overtuiging af te komen. Maar niets heeft me blijvend geholpen. Waarom zou dit wel werken?

Het mooie van EMDR is namelijk dat het gericht is op het oplossen van de onderliggende oorzaak van je angst of beperkende overtuiging, in plaats van alleen maar het maskeren van de symptomen.

Waar vindt de sessie plaats?

De sessie vindt online plaats. Je volgt de sessie vanuit jouw veilige, comfortabele plek. Voorafgaand aan de sessie ontvang je een link naar de EMDR omgeving.

Werkt online EMDR wel?

Mijn ervaring is dat online EMDR nog beter werkt dan EMDR in de praktijk.

Online EMDR heeft een aantal extra voordelen:

√ Online EMDR is efficiënter. Mijn ervaring is dat cliënten zich beter kunnen focussen en daardoor sneller resultaat merken. Ook scheelt online EMDR je in tijd en reiskosten.

√ Je kunt de online EMDR volgen vanuit je eigen omgeving. Dit helpt om je je comfortabeler te voelen en je meer op je gemak te stellen, wat kan bijdragen aan de effectiviteit van de behandeling.

√ Het is toegankelijker omdat het niet uit maakt waar je woont. Je kunt bij mij terecht.

Wat heb ik nodig voor de sessie?

Het enige wat je nodig hebt, is: een goede internet verbinding, een computer met camera en microfoon en een koptelefoon.

Ik ben geen ondernemer. Kan ik wel een sessie boeken?

Ja, ook als je geen eigen bedrijf hebt, ben je welkom.

Wordt de sessie vergoed?

Ben je ondernemer?
Je kunt deze sessie onder coaching als zakelijke kosten opvoeren.

Ben je in loondienst?
Je werkgever is wellicht bereid opleidingsbudget in te zetten om deze sessie te bekostigen. Informeer hierover bij je leidinggevende.

Wanneer mag je geen EMDR doen?

Ik geef geen EMDR bij:
* epilepsie
* hartritmestoornissen
* hersenletsel
* psychoses
* verstandelijke beperkingen
* overmatig drank en drugs gebruik.

Geeft EMDR bijwerkingen?

Een EMDR sessie is intensief. Je hoofd wordt flink aan het werk gezet. Het kan zijn dat je na de sessie wat bijwerkingen ervaart, zoals:
* vermoeidheid
* hoofdpijn
* nieuwe emoties of beelden die op komen.
Zorg dat je na de EMDR sessie rustig aan kan doen. Doorgaans houden de klachten niet langer dan drie dagen aan.

Hoe kan ik een afspraak inplannen?

Na aankoop krijg je toegang tot mijn online agenda en kun je zelf je afspraak inplannen.

Kan ik, indien nodig, mijn sessie verplaatsen?

Uiteraard. Je kunt een sessie tot 24 uur van te voren kosteloos verplaatsen.

Heb ik aan 1 sessie genoeg?

Doorgaans is 1 Unlock Yourself sessie genoeg om een angst of negatieve overtuiging te verminderen. Mocht 1 enkele sessie toch niet voldoende zijn, dan kun je altijd een vervolg sessie inplannen.

Hangt je angst of overtuiging samen met een groter trauma, dan raad ik je het Set Yourself Free traject aan.

Heb je een andere vraag?

Stuur je vraag naar: yvonne@dropsofheaven.nl

€ 222,- ex btw

Online Unlock Yourself EMDR sessie

 • Uitgebreide inzichtgevende intake via mail
 • 1 online EMDR sessie van 2 uur
 • Nazorg moment via app
Boek nu je sessie
Doorbreek jouw angst/overtuiging