Let’s share the light!

Samenwerken met Drops of Heaven

Binnen 2 werkdagen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Handgemaakt in Nederland

Veilig afrekenen met iDeal

Van binnenuit stralen.

Leven vanuit zelfliefde en innerlijke vrijheid. met een vleugje magie

Dit is waar Drops of Heaven over gaat.

Drops of Heaven heeft verschillende producten en tools die je hierbij helpen.

Met krachtige edelstenen, mooie sieraden en heerlijke etherische geur producten. De Drops sieraden zijn handgemaakt. De geur producten zijn 100% natuurlijk.

En alles is met liefde voor jou gemaakt.

Stuur een bericht!

Tekst.
Welke Drops past bij jou?

2. Wat voor soort product wil je?

Sieraden
Auraspray
Edelsteen
BoxRollerHuidolie

3. Ben je zwanger?

Ja
Nee

We hebben de perfecte Drops voor jou gevonden…

Laat het me zien!

Drops of …

Over Drops

Mijn eigen weg, maar ook alle verhalen van mensen uit mijn praktijk hebben ervoor gezorgd dat ik een diep verlangen voel om iets te creëren waar de wereld lichter van wordt. Hieruit is Drops of Heaven geboren. Om tastbaar te maken wat niet altijd tastbaar is.

Vroeger voelde het voor mij als een eenzame strijd: ik, in mijn uppie, strijdend tegen mijn innerlijke demonen. Ik sprak er amper over, ik had gevoel dat iedereen het beter voor elkaar had dan ik. Dus deed ik het liever voor komen dat het met mij prima ging. Maar van binnen voelde ik me gevangen.

De afgelopen 9 jaar heb ik bijna duizend mensen (waarvan 80% vrouw) in mijn praktijk geholpen met coaching, therapie, EMDR en massagetherapie. En er is 1 ding dat me bij bijna al deze ontmoetingen is opgevallen. Het lijkt iets universeels voor vrouwen om niet helemaal in zichzelf te durven staan.

Om te denken dat je iets moet zijn, wat je diep van binnen niet bent. Een plaatje van hoe je zou moeten zijn. Of dat nou slimmer, mooier, assertiever, spannender of wat dan ook is. Het is vooral niet wie je echt bent. En daarmee sta je niet in je vrouwelijke kracht. 

Ik hoop je met Drops of Heaven te inspireren om de zachtheid voor jezelf te voelen. Te voelen wat er echt in je omgaat. Om helemaal in jezelf te zakken. En vanuit daar te delen met anderen. Want daar zit je vrouwelijke kracht. Vanuit die plek worden de mooiste dingen geboren.

Liefs,

Ontdek meer over Drops

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.