The light of Drops

“AS ABOVE SO BELOW,

AS WITHIN SO WITHOUT,

AS THE UNIVERSE SO THE SOUL”

-Hermes Trismegistus

Over Yvonne

Drops of Heaven is geboren uit mijn verlangen iets moois in de wereld te zetten wat je op alle lagen voedt. In mijn werk als therapeut/coach heb ik gemerkt dat het vaak niet de woorden zijn die verandering teweeg brengen. Het zijn vaak juist de kleine momenten van aandacht voor jezelf en nieuwe rituelen die helpen. Door de veiligheid die je jezelf hiermee geeft, groeit je zelfliefde. Hierdoor ga je je eigen kracht en licht steeds meer ervaren.

Het idee voor Drops of Heaven begon met een simpel rozenkwarts kettinkje. Die ben ik ooit gaan dragen toen ik last had van stress en hartkloppingen. Ik las ergens dat rozenkwarts helpt bij hartkloppingen. Ik was toen nog sceptisch over de werking van edelstenen, maar het werkte direct!

Later heb ik voor mezelf een ritueel gemaakt om trauma uit mijn kindertijd te helen. Dit heeft mij zoveel meer geholpen dan welke therapie dan ook. Ik ben het gaan inzetten in mijn praktijk. Ook bij clienten zie ik dat zij door kleine rituelen voor zichzelf te maken, makkelijker bij het gevoel van zelfliefde kunnen komen.

Ik hoop je met Drops of Heaven te inspireren om de zachtheid voor jezelf te voelen. Je in contact te brengen met jouw vrouwelijke kracht. Want vanuit die plek worden de mooiste dingen geboren.

Liefs,

Scholing

Ik ben opgeleid als natuurgeneeskundig therapeut en psycho sociaal therapeut.

Daarnaast heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

♡ Edelsteentherapeut
♡ Aromatherapeut
♡ Familie- / systeemopstellingen
♡ Docent mindfulness
♡ Stervensbegeleiding
♡ Psycho-oncologie
♡ Kanker en psychische achtergronden, stress en immuunsysteem
♡ Psycho-neuroimmunologie en kanker
♡ Mindfulness en kanker
♡ EMDR
♡ Psychopathologie
♡ Massagetherapie
♡ Stress counseling
♡ Reiki I, II, III Master

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.