Angels of Heaven

Gratis verzending vanaf 55,-

Handgemaakt in Nederland

Veilig afrekenen met iDeal

“We touch Heaven
when we lay our hand
on a human body”
♡ Novalis

 Touch of Heaven®

Thuis genieten van je Drops of Heaven producten geeft een heerlijk selfcare moment.

Wist je dat je ook op verschillende plekken in Nederland en België de magie van Drops of Heaven kunt ervaren in de vorm van een hemelse massage en/of beauty ritueel?

Touch of Heaven is de massagelijn van Drops of Heaven. Geniet van een ontspannende Touch of Serenity massage. Kom in balans met Touch of Creation. Of doe nieuwe energie op met een Touch of Energy behandeling.

Hieronder vind je hemelse adresjes in Nederland en België waar je Touch of Heaven kunt beleven. We noemen ze “de Angels of Heaven“.
Iedere Angel of Heaven geeft haar eigen hemelse touch aan je mee.

Angels of Heaven

Wateringen, Solide yoga & wellness

“Mijn naam is Gwendolyn van der Meer-van der Kleij en sinds 1 oktober 2021 geef ik bij Praktijk AromaZENse van Solide Yoga ontspanningsmassages. Ik doe dit met veel plezier, passie, aandacht en liefde.

In deze drukke en onzekere tijden is het fijn om op bepaalde momenten even tot jezelf te kunnen komen. Naar binnen keren en uit je hoofd komen. Een massage met natuurlijke aromatische oliën van Drops of Heaven geeft een algehele ontspanning voor lichaam en geest.

In mijn visie is een massage een belevenis waarin ontspanning, geur en aandacht voor de klant centraal staat. Ik neem graag de tijd voor je en na de massage kan je even bijkomen met een kopje thee of verfrissend (fruit)water.

Ik hoop je daarom snel te begroeten in de fijne praktijkruimte van AromaZENse, waarin ik je alle aandacht kan schenken.

Zie ik je snel?

Hartelijke groet, Gwendolyn”

Den Haag, Praktijk Hemel Balans

“Inmiddels ben ik al 25 jaar werkzaam als masseuse en schoonheidsspecialiste. Ik ben in de fase van mijn leven waarin ‘balans in alles’ op nummer 1 staat. In mijn praktijk bied ik verschillende behandelingen die lichaam en geest in balans brengen.

Met Touch of Heaven bied ik een energetische behandeling met aandacht voor de energie doorstroom van je chakra’s. Voorafgaand aan de behandeling kies je zelf intuitief de etherische olie. Zo krijgt deze 100% natuurlijke behandeling een hemelse touch. Je bent welkom! Liefs, Paty Verbaan.”

Voor meer info en het maken van een afspraak kun je Patty bereiken op: 0649724233

Dordrecht – Van der Linden Body & Mind Wellness

“Ik ben al meer dan 16 jaar eigenaresse van Van der Linden Body and Mind Wellness in Dordrecht. Wij gebruiken de Drops of Heaven en de Touch of Heaven massage olie tijdens onze speciale massagebehandelingen. Een van onze populairste behandelingen is Touch of Love, waarbij we ook werken met de edelstenen rozenkwarts en bergkristal.

Wij zijn dol op Drops of Heaven omdat deze lijn onze behandelingen die speciale touch geeft die we zochten. Naast dat de kwaliteit van het producten heel hoog is, heeft het ook nog eens zo’n fijne mooie uitnodigende uitstraling dat ook onze praktijk er rustgevender uitziet dan ooit te voren. 

Drops of Heaven maakt je leven leuker en waardevoller.” Hildy van der Linden

Website Van der Linden

 

Hellevoet – Massage Hellevoet

Binnen in mijn massage praktijk gebruik ik de aurasprays als een vast ritueel tijdens een massage. Ik maak samen met mijn klant een keus welke Drops het beste bij hun past. Ben verliefd geworden op deze (h)eerlijke geuren tijdens de massage, deze gecombineerd met de bijpassende massageoliën. De prachtige mix van etherische oliën die allen hun eigen werking hebben zijn een mooie aanvulling op de massagebehandeling. Zou niet meer zonder kunnen of willen werken.” Anneke

Website Massage Hellevoet

 

Langbroek – Zenzus ontspanningspraktijk

“In mijn ontspanningspraktijk draait alles om jou en je welverdiende tijd voor jezelf. Iedere behandeling is op maat op en met jou afgestemd. Zo is ieder bezoek een beleving die je bij jezelf brengt. Dit kan met diverse massage-variaties, reiki, een goed gesprek, ademhalingsoefeningen, meditatie, een voetreflexbehandeling of een combinatie hiervan.

Daarbij gebruik ik graag de Drops of Heaven sprays omdat je hierdoor nog meer in het moment komt en daardoor dichter bij jezelf mag komen. Zo krijgt een behandeling en/of een ritueel net iets meer. Ook laat ik je graag kennismaken met de kracht en de energie van edelstenen. Dit doe ik samen met jou op gevoel. Hierdoor ervaar je wat echt voelen zonder denken met je doet. Dat hemelse cadeau gun ik echt iedereen.” Gerda van Meeteren Hoogland
 

Website Zenzus

Oudkarspel, Mauna Yoga

Hoi! Ik ben Shanna Bartels. Sinds 2016 geef ik Yogales en sinds 2019 Raindrop Techniek Massages. Momenteel start ik met het aanbieden van ontspanningscoaching om vrouwen weer langdurig te laten ontspannen en zo hun krachtige zelf weer terug vinden.

Al heel lang ben ik gek op fijne, zachte geuren. Toen ik in aanraking kwam met Drops, bleken deze geuren heerlijk. Het mooie vind ik ook dat de geuren natuurlijk zijn, rondom een thema gecreeerd en gekoppeld zijn aan chakra’s. Dit sluit geheel aan bij mijn werkwijze. Ik gebruik de oliën in mijn Touch of Heaven sessies. Hierin combineer ik een voetmassage met een Marma gezichtsmassage én een ontspanningstechniek zoals autogene training of yoga nidra.
 

Website Mauna Yoga

Stadskanaal, Praktijk Lief Leven

In mijn praktijk Lief Leven werk ik met de producten van Drops of Heaven. Ik ben Coach en Energetisch therapeut. Door het gebruik van de pure producten van Drops wordt de behandeling extra ondersteund.

Ik werk met de producten doelgericht op de blokkades en of coachings- vraag. Het opent het energieveld en geeft ontspanning waardoor het energetisch systeem durft los te laten en/of zich te openen. Een mooie en vooral heerlijke ondersteuning tijdens de behandeling.” Wendy Stel

Website Praktijk Lief Leven 

Utrecht, Bloem bewustwording

“Drops of Heaven is voortgekomen uit de sessies die ik geef in mijn praktijk Bloem bewustwording.

Ik geef onder andere holistische massages waarbij ik je help thuis te komen in jezelf. Uiteraard met de Touch of Heaven massage olieën, welke ik afstem op jouw behoefte en hulpvraag. Je bent welkom!” Yvonne Timmermans, founder Drops of Heaven.

Website Bloem bewustwording

 

Utrecht Vleuten, Puur Marjolein

“De missie van praktijk Puur Marjolein is om mensen wat meer stil te laten staan. Wij geloven dat wanneer mensen stilstaan ze weer in contact kunnen komen met hun lichaam en gevoel. Kortom, kom bij Puur Marjolein even uit je hoofd en in je lijf.

Wat wij belangrijk vinden in de begeleiding van jou is: bewustwording, rust door stilstaan en het laten voelen van je mogelijkheden.

Dagelijks ervaren we allemaal wel eens stress. Dat hoeft geen probleem te zijn, zolang er ook weer momenten van rust en ontspanning zijn. Maar wat als die stress chronisch wordt?

Een natuurlijk gevolg is dat jij je gespannen gaat bewegen, zowel in je lijf als door het leven. Lichaamsgerichte therapie, een ademsessie of een Thaise yoga massage kunnen een erg positief effect hebben op jouw welzijn.

In praktijk Puur Marjolein werken wij met de unieke producten van Drops. Omdat wij geloven in de krachtige werking van edelstenen en de beleving van geur hebben wij gekozen voor deze producten in onze massages. Wij vinden het een prachtige combinatie van die twee elementen en daarnaast kun je voelen dat de producten met liefde worden gemaakt.

Ben jij toe aan een uniek Thaise yoga massage ritueel? Wij helpen je graag.” Team Puur Marjolein

Website Puur Marjolein

 

Utrecht, Bliss Birth

Ben je zwanger en woonachtig in Utrecht e.o.? Dan is Bliss Birth een aanrader voor je! Sabine helpt je ontspannen je zwangerschap en de geboorte van je kindje te beleven.

Je kunt bij Biss Birth onder andere terecht voor zwangerschapsmassage, hypnobirthing en babymassage.

Website Bliss Birth

België Herk-de-Stad, Joyffee

“Bij Joyffee gebruiken we de magische Drops bij de meditatie- & coaching sessies en energetische behandelingen. Ik werk met alle Drops collecties, zodat ik de ruimte heb om voor ieder moment, iedere vibe & ieder persoon intuïtief een passende spray uit te kiezen. Het is mijn missie om lieve Joyffee’ers te supporten op hun pad van persoonlijke ontwikkeling. Zodat ze (weer) in verbinding met zichzelf komen en hun leven bewust, in het hier en nu en vanuit innerlijke rust kunnen (be)leven. De sprays van Drops of Heaven zijn hier een heel mooie ondersteuning bij.

Ook bij mijn eigen meditatiemomentjes zijn de sprays een vast onderdeel. Instant rust & een frisse, krachtige energie bij het verstuiven van de Drops verzekerd: zo zalig!” Joyce Lemmens

Website Joyffee

België Heuvelland, Gelukkig Gezond

In mijn praktijk hecht ik veel belang aan beleving. Tijdens de massage rituelen die ik begeleid, worden alle zintuigen van mijn cliënt geprikkeld. Drops of Heaven vormt hier een onderdeel van. Met de zachte en pure geuren raak ik lichaam en ziel. De Drops gebruik ik ook om mezelf op te laden en om voor en na een behandeling mijn eigen ruimte te zuiveren.

Naast massage rituelen organiseert Gelukkig Gezond ook welzijnsworkshops en -rituelen. Ook hiervoor gebruiken we bij het thema passende Drops. De leuke uitstraling van de flesjes geven mijn praktijk een frisse en vernieuwende touch!

Website Gelukkig Gezond België

 

België Ichtegem, LisaLyn

Ik ben Jessica, trotse zaakvoerder van een Ichtegems instituut ‘LisaLyn, Inner&Outer Beauty’. Mijn doel bestaat erin mensen bewust EN tevreden te maken om hun uiterlijk, hun emoties en hun gewoontes.

Een totaalconcept naar uiterlijke en innerlijke verzorging is mijn sterkte, empathie en inzicht zijn mijn troeven; samenwerkingen zoals met Drops of Heaven bekomen om tot een nog mooier compleet concept te komen is mijn ambitie.

LisaLyn biedt net dat tikkeltje meer naar huidverzorging, lichaamsverzorging EN geestelijke balans.

We verwelkomen jullie graag in een wereld vol schoonheid.” Jessica

Website LisaLyn

België Ternat, Zense beautylounge

“Voor mij begon het ooit met de liefde voor de mens en de kwaliteit van een aanraking als ik de opstart deed van mijn instituut toen, al 15 jaar geleden, in bijberoep. Nu meer dan ooit overtuigd dat dit nog steeds mijn grootste drijfveer en passie is in mijn werk als huid- en beauty coach!

Door Drops of Heaven en het mooie verhaal er achter, prikkel ik niet alleen de zintuigen maar ook de innerlijke kant van de mens. Want de ongelooflijke kracht van een goede geurcombinatie met een prachtige olie kan een wereld van verschil maken.” Marie-Claire

Website Zense Beautylounge

 

Become an Angel!

Werk je als selfcare professional en gun je je klanten ook een hemelse ervaring?.

Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

Let’s create heaven on earth:)

Liefs, Yvonne.


    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
    Chat
    Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
    Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?