The light of Drops

“HEAVEN IS A PLACE INSIDE YOURSELF.

IT’S THE STATE OF WHOLENESS.

NON-DUALITY.

IT’S THE FORMLESS BEHIND THE FORM.

I CALL IT HOME.”

♡ Yvonne Timmermans

Food for your soul

Drops of Heaven is geboren uit mijn verlangen iets moois in de wereld te zetten wat je op alle lagen voedt:

Fysiek: je lichaam
Mentaal: je gedachten en overtuigingen
Emotioneel: je gevoelens
♡ Energetisch: je energie
Je Zelf: door vrij te komen van blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau kan jouw unieke uiting van het universum, het Zelf, vrij stromen.

In mijn eigen leven en in mijn werk als holistisch therapeut heb ik gemerkt dat het vaak niet de woorden zijn die verandering teweeg brengen. Het zijn juist de kleine momenten van aandacht voor jezelf en nieuwe rituelen die helpen. Door de veiligheid die je jezelf hiermee geeft, creëer je steeds meer rust en vertrouwen. De liefde voor jezelf groeit. Je gaat steeds meer ervaren dat jijzelf de creator bent van jouw leven. Je ervaart dat je 1 bent met alles om je heen.

Het heeft iets magisch om bewust kleine rituelen aan je leven toe te voegen. Iedere dag krijgt er een magisch tintje door.

Dagelijkse rituelen brengen:
♡ bezieling & verbinding
♡ liefde voor jezelf & anderen
♡ een vreugdevol gevoel.

 

Hoe Drops of Heaven is ontstaan

Het eerste zaadje voor Drops werd jaren geleden al gepland. Het begon met een simpel rozenkwarts kettinkje. Die ben ik ooit gaan dragen toen ik last had van stress en hartkloppingen. Ik las ergens dat rozenkwarts helpt bij hartkloppingen. Ik was toen nog sceptisch over de werking van edelstenen, maar het werkte direct!

Trauma helen
Later heb ik voor mezelf een ritueel gemaakt om trauma uit mijn kindertijd te helen. Dit heeft mij zoveel meer geholpen dan welke therapie dan ook. Praten over mijn gevoelens heeft me zeker veel gebracht, ik kon het in mijn hoofd een plekje geven zoals dat heet. Maar het trauma zat nog steeds in mijn lichaam en in mijn energie. Zodra er een trigger was, kwamen emoties en angsten in alle hevigheid weer terug. Ik was nog steeds niet echt vrij van mijn verleden. Door mijn eigen ritueel te maken om mijn innerlijk kind liefde en veiligheid te geven, ben ik wel los gekomen van mijn kind-trauma.

Creatieve energie
Nu deze blokkade weg is, is er een enorme creatieve energie die door mij heen stroomt. Ik geloof dat wij deze energie allemaal in ons hebben. Als je blokkades hebt (fysiek, mentaal, emotioneel en/of energetisch), kan deze energie niet vrij stromen. De Drops helpen je om je energie vrij te laten stromen en vanuit je Zelf te gaan leven.

Elke Drops heeft haar eigen unieke werking en bijdrage aan dit proces:

1. Drops of Love geeft je meer zelfliefde.
2. Drops of Light helpt je emotioneel te helen.
3. Drops of Serenity geeft je rust en ontspanning.
4. Drops of Stars helpt lekker te slapen.
5. Drops of Infinity werkt als een energetische douche..
6. Drops of Energy voedt je met positieve energie.
7. Drops of Healing boost je immuunsysteem.
8. Drops of Creation brengt hormonale balans.

Ook is er nog een extra Drops lijn, de Moon Drops: 4 krachtige aurasprays die je helpen af te stemmen op de energie van de maan. Je huis reinig je energetisch met de Home in Heaven producten.

 

 

Letterlijk een Drop of Heaven
Puur door ruimte in mezelf te maken om de creatieve energie door mij heen te laten stromen, kwamen de Drops lijnen, de betekenissen en de werking ervan tot me. Niet bedacht, maar letterlijk als een Drop of Heaven. Op een avond net voordat ik in slaap viel, “hoorde” ik de bedrijfsnaam en de namen van de productlijnen. Ik tikte ze slaperig in op mijn telefoon en keek er de volgende ochtend verbaasd naar. Wow, dit is gaaf!

Ik vind het een mega avontuur om Drops of Heaven in de wereld te mogen zetten. Alle geur producten heb ik zelf ontwikkeld. De sieraden worden door een edelsmid in Utrecht gemaakt, waarmee ik heel fijn samenwerk. Iedere edelsteen die ik verkoop is door mij persoonlijk uitgezocht.

 

Heaven on earth
Voor mij is het allerbelangrijkste dat alles wat ik doe vanuit mijn hart komt en anderen en mijzelf een vreugdevol gevoel geeft. Mijn wens is ook bij jou het “Drops of Heaven vlammetje” aan te wakkeren: het gevoel dat het leven een magisch wonder is. Dat ook jij vanuit liefde en vrijheid mag ontdekken, beleven en creëren. Zo maken we samen heaven on earth:)

Ik hoop je met Drops of Heaven te inspireren om de zachtheid voor jezelf te voelen. Je in contact te brengen met jouw vrouwelijke kracht. Want vanuit die plek worden de mooiste dingen geboren.

Liefs,

Scholing

Hoewel ik de grootste levenslessen van het leven zelf heb geleerd, heb ik ook aardig wat scholing gevolgd.

Ik ben opgeleid als natuurgeneeskundig therapeut en psycho sociaal therapeut.

Daarnaast heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

♡ Acceptance and commitment Therapy (ACT)
♡ Edelsteentherapeut
♡ Aromatherapeut
♡ Familie- / systeemopstellingen
♡ Docent mindfulness
♡ Stervensbegeleiding
♡ Psycho-oncologie
♡ Kanker en psychische achtergronden, stress en immuunsysteem
♡ Psycho-neuroimmunologie en kanker
♡ Mindfulness en kanker
♡ EMDR
♡ Psychopathologie
♡ Massagetherapie
♡ Stress counseling
♡ Reiki I, II, III Master

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?