Nieuwe maan 27 augustus 2022

Zaterdag 27 augustus 2022 is het om 10:16 uur nieuwe maan. Dit keer in het teken Maagd.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje die je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.


Nieuwe maan in teken Maagd

Tijdens deze nieuwe maan staan zowel de zon als de maan in het teken Maagd. Maagd is een nuchter, analytische teken. Maagd zoekt naar praktische oplossingen. Schaduwzijde van de Maagd: Maagd kan nog weleens wat (zelf)kritiek uiten.


De energie van de nieuwe maan in Maagd nodigt uit om de routines in je leven te inventariseren. Wat gaat er goed? Wat vraagt om verbetering?


3 tips voor nieuwe maan 29 augustus 2022:

1. Inventariseer wat goed loopt in je leven en wat om verbetering vraagt. Zijn er dingen die je anders wilt aanpakken? Kun je bijvoorbeeld effici├źnter werken? Wil je gezonder en regelmatiger eten?

2. Maagd is dol op routines. Maak een selfcare routine die voor jou werkt.

3. Wees niet te kritisch.


Bijpassende Drops spray

Gebruik de Light spray tijdens de nieuwe maan fase. De geur blend helpt je te verbinden met jouw zuiverste zelf.

Gebruik de Love spray op de dagen tussen de nieuwe en volle maan van 10 september. De spray helpt je jouw koers te varen.

Over de schrijver
Ik geloof dat vanuit innerlijke vrijheid alles mogelijk is. Wanneer je verbonden bent met jouw innerlijke kracht en zelfliefde geeft dat een ultiem gevoel van vrijheid en magie. Ongeacht je omstandigheden.Los komen van oude patronen en belemmerende overtuigingen brengt je in contact met jouw authentieke zelf. Je voelt wat jij echt wilt en handelt daar naar. Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.Met Drops of Heaven help ik je vrijheid en magie te ervaren.
Reactie plaatsen