Nieuwe maan 25 september 2022

Zondag 25 september 2022 is het om 23:54 uur nieuwe maan. Dit keer in het teken Weegschaal.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje die je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.


Nieuwe maan in het teken Weegschaal

Tijdens deze nieuwe maan staan zowel de zon als de maan in het teken Weegschaal. Weegschaal is een vriendelijk teken dat zoekt naar verbinding en harmonie. Weegschaal bekijkt situaties vanuit verschillende kanten voordat ze een besluit neemt. Weegschaal is conflict vermijdend.

Valkuil van Weegschaal: Door lang te wikken en wegen kan Weegschaal wat besluiteloos overkomen. Omwille van de harmonie kan Weegschaal soms iets te pleasend zijn.


Invloed op relaties

Deze nieuwe maan heeft vooral invloed op onze relaties.

Zijn jouw relaties in balans? Voel jij je gezien en gehoord?

Tijdens deze nieuwe maan kun je de sterke behoefte hebben aan meer harmonie en balans. De kans is groot dat, als een relatie niet in balans voelt, je geÏrriteerd raakt en de behoefte voelt knopen door te hakken. Toch kan de energie van Weegschaal je doen twijfelen. Wat is een goed besluit? Hou je vast aan dat wat je kent? Of ga je voor verandering?

Met Mercurius in retrograde wordt het je niet makkelijker gemaakt: communicatie kan nu stroever verlopen en emoties kunnen oplopen.


Tijd voor reflectie

Neem tijdens en na deze nieuwe maan de tijd om naar binnen te keren. Deze nieuwe maan is geen nieuwe maan om direct tot actie over te gaan.

Reflectie is nu het sleutelwoord dat jou verder gaat brengen. Neem de tijd om te connecten met jezelf en jouw behoeften en verlangens. Hierdoor zal je intuïtie je de antwoorden geven.


Moon club

Wil je een magisch nieuwe maan ritueel doen wat jou helpt helderheid te krijgen? Voor maar €7,77 kun je deze maand lid worden van de Moon club.

Over de schrijver
Ik geloof dat vanuit innerlijke vrijheid alles mogelijk is. Wanneer je verbonden bent met jouw innerlijke kracht en zelfliefde geeft dat een ultiem gevoel van vrijheid en magie. Ongeacht je omstandigheden. Los komen van oude patronen en belemmerende overtuigingen brengt je in contact met jouw authentieke zelf. Je voelt wat jij echt wilt en handelt daar naar. Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Met Drops of Heaven help ik je vrijheid en magie te ervaren.
Reactie plaatsen