Nieuwe maan 25 oktober 2022

Dinsdag 25 oktober 2022 is het om 12:48 uur nieuwe maan. Dit keer in het teken Schorpioen.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje die je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.


Nieuwe maan in het teken Schorpioen

Tijdens deze nieuwe maan staan zowel de zon als de maan in het teken Schorpioen. Schorpioen is een intuïtief, mysterieus en verleidelijk teken. Hoewel Schorpioen diepe gevoelens heeft, zal Schorpioen deze vaak voor zichzelf houden. Uit angst gekwetst te worden, heeft Schorpioen een muurtje om zich heen. Eenmaal gekwetst, dan kan een Schorpioen giftig reageren en maar moeilijk vergeven.


Uitdaging van de nieuwe maan op 25 oktober

Deze nieuwe maan triggert diep weggestopte emoties zoals boosheid, verdriet, jaloezie en schuldgevoel. Deze emoties zijn vaak ontstaan in je kindertijd. Het belemmert je vrij te leven. Deze nieuwe maan maakt je hier bewust van.


Gedeeltelijke zonsverduistering

Tijdens deze nieuwe maan hebben we tussen 11:08 en 13:03 uur een gedeeltelijke zonsverduistering. Dit maakt deze nieuwe maan extra intens. De maan schuift gedeeltelijk voor de zon. Dit heeft een uitwerking op je onderbewuste: je kunt helderheid krijgen in jouw diepste pijn blokkade.


Tip voor deze nieuwe maan

Deze nieuwe maan kan door de intensiteit en helderheid een doorbraak in jouw transformatieproces betekenen. Mits je emoties toe laat, doorvoelt en los laat. Neem de tijd echt te voelen.


Dark purifying spray

Gebruik de dagen rondom deze nieuwe maan de Dark spray om contact te maken met jouw emoties en ze te doorvoelen. Feel & release.

Over de schrijver
Ik geloof dat vanuit innerlijke vrijheid alles mogelijk is. Wanneer je verbonden bent met jouw innerlijke kracht en zelfliefde geeft dat een ultiem gevoel van vrijheid en magie. Ongeacht je omstandigheden.Los komen van oude patronen en belemmerende overtuigingen brengt je in contact met jouw authentieke zelf. Je voelt wat jij echt wilt en handelt daar naar. Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.Met Drops of Heaven help ik je vrijheid en magie te ervaren.
Reactie plaatsen