Nieuwe maan 23 november 2022

Woensdag 23 november 2022 is het om 23:57 uur nieuwe maan. Dit keer in het teken Boogschutter.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje die je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.


Nieuwe maan in het teken Boogschutter

Tijdens deze nieuwe maan staan zowel de zon als de maan in het vurige teken Boogschutter. Boogschutter is enthousiast, optimistisch en een ware avonturier die houdt van vrijheid en authenticiteit.


Positieve energie

Deze nieuwe maan in Boogschutter wakkert jouw enthousiasme en drang naar avontuur aan. Je ziet mogelijkheden en voelt het vertrouwen nieuwe wegen in te slaan. Eventuele zware energie van afgelopen tijd kun je nu van je af voelen glijden.


Uitdaging van deze nieuwe maan

Door zijn enthousiasme kan Boogschutter weleens teveel pijlen ineens af willen vuren. Neem niet in eens teveel hooi op je vork. Doseer en houd focus op dat wat voor jou echt belangrijk is.


Love visionary spray

Gebruik komende dagen de Love visionary spray om bewust contact te maken met jouw visie. Gebruik de spray dagelijks zodat je koers houdt richting jouw droomdoelen.

Over de schrijver
Ik geloof dat vanuit innerlijke vrijheid alles mogelijk is. Wanneer je verbonden bent met jouw innerlijke kracht en zelfliefde geeft dat een ultiem gevoel van vrijheid en magie. Ongeacht je omstandigheden. Los komen van oude patronen en belemmerende overtuigingen brengt je in contact met jouw authentieke zelf. Je voelt wat jij echt wilt en handelt daar naar. Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Met Drops of Heaven help ik je vrijheid en magie te ervaren.
Reactie plaatsen