maan ritueel

Moon club

Bereik met meer magie en gemak jouw droomdoelen

Ja, ik wil moon magic
Join the club!

New moon ritual

Droom, stel doelen & kom in actie

Authenticiteit

Full moon ritual

Vier je overwinningen, laat los & ontspan

Volle maan

Community

Verbind, deel & inspireer

Werking Love spray

The moon is magic for the soul

and light for the senses

Maankalender

De invloed van de maan

De maan heeft grote invloed op al het water op aarde. Gezien jij en ik voor een groot gedeelte uit water bestaan, heeft de maan ook invloed op jou en mij.

Een maancyclus duurt ongeveer 29 dagen. In de maancyclus onderscheiden we 4 maanfasen. Iedere maanfase heeft een eigen uitwerking op ons: nieuwe maan, wassende maan, volle maan en afnemende maan.


Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje dat je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en jezelf doelen te stellen. Beloftes doe je het beste met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je werkelijkheid laten worden? Hoe wil je je voelen?

Wassende maan is de maan fase om in actie te komen en kansen met beide handen aan te grijpen. Geef nu handen en voeten aan dat waar je tijdens de nieuwe maan van droomde. Make it happen!

Volle maan is het moment om te oogsten. Vier de successen die je hebt gehaald. Volle maan is ook het moment om los te laten. Patronen, overtuigingen, bezigheden, mensen. Laat gaan wat jou niet (meer) dient.

De afnemende maan fase is een periode om rust te nemen en naar binnen te keren en op te laden.

Authenticiteit

Maan rituelen

Leven in het ritme van de maan helpt je met meer gemak en magie jouw droom doelen te bereiken. Je komt op het juiste moment in actie. En neemt op het juiste moment rust. Hierdoor ervaar je meer flow.


Een nieuwe maan ritueel helpt je om jouw droomdoelen helder en concreet te krijgen. Hierdoor krijg je zelfvertrouwen en daadkracht om actie te ondernemen om jouw doel te bereiken.


Een volle maan ritueel helpt je bewust te vieren wat je hebt bereikt. Dit is ook het moment om los te laten wat jou niet meer dient.


In de Moon club krijg je iedere nieuwe en volle maan een uniek ritueel afgestemd op het teken waar de maan op dat moment in staat. Een ritueel bestaat uit meditatie, visualisatie en uit verschillende schrijfopdrachten. Magisch én concreet.

Yvonne Timmermans

Over Yvonne

Ik ben dol op rituelen én een echte moon lover.


Iedere keer verbaas ik mij er weer over hoeveel invloed een specifieke maanfase op mij heeft. Sinds ik leef in het ritme van de maan ervaar ik meer flow in mijn leven.


Na nieuwe en volle maan rituelen te hebben gegeven op de Bewustzijn school in Amsterdam, vind ik het super leuk deze rituelen nu online met je te delen in de Moon club.


Met mijn passie voor magische rituelen, achtergrond in mindfulness en kennis als mentor/therapeut help ik je om in flow jouw droomdoelen te behalen.


Je bent welkom in de Moon club!
Liefs, Yvonne.

Werking Love spray

Sluit je aan bij de magische Moon club

 • De Moon club is de online community voor moon lovers.
 • Iedere nieuwe maan krijg je toegang tot een uniek nieuwe maan ritueel, afgestemd op het teken waar de nieuwe maan op dat moment in staat. Zo gebruik je de energie van de nieuwe maan om het bereiken van jouw droomdoelen een kickstart te geven.
 • Iedere volle maan krijg je een uniek volle maan ritueel, afgestemd op de energie van die volle maan. Vier je overwinningen en laat los wat jou niet meer dient.
 • Verwacht fijne meditaties, visualisaties en verhelderende schrijfopdrachten. De rituelen kun je thuis in eigen tijd en op eigen tempo volgen. De rituelen kun je in de maancyclus zo vaak je wilt doen. Iedere nieuwe en volle maan krijg je een nieuw ritueel.
 • Gedurende de hele maancyclus kun je ervaringen delen met andere moon lovers. Houd focus op dat wat jij belangrijk vindt. Word aangemoedigd stappen te blijven zetten richting jouw doel. Vier overwinningen met gelijkgestemden. En pak op het juiste moment rust.


Let's create magic!

meer zelfvertrouwen
€9,99
Eerste maand voor slechts €7,77

Moon Club

 • Bereik met meer gemak jouw droomdoelen
 • Online moon community met handige app
 • Iedere nieuwe maan een krachtig ritueel
 • Iedere volle maan een magisch ritueel
 • Connect met andere moon lovers, deel & inspireer 
 • Lidmaatschap maandelijks op te zeggen
 • Maandelijks op te zeggen, dus je zit nergens aan vast.