Online Money Magic EMDR sessie

Doorbreek geldblokkades en overwin financiële angsten en stress

met behulp van online EMDR.

Ja, ik wil financiële rust

Online Money Magic EMDR sessie

Doorbreek geldblokkades en overwin financiële angsten en stress met behulp van online EMDR.

Ja, ik wil financiële rust

Zo hebben anderen de Money Magic ervaren:

"Drie maanden geleden heb ik een Money Magic EMDR sessie bij jou gehad. Aangezien ik bekend ben met EMDR wist ik ongeveer wat ik kon verwachten van de sessie. Maar ik wilde blanco zonder verwachtingen de sessie ingaan omdat je nooit helemaal weet wat er naar boven mag komen.


Het bleek al snel dat het “money” onderwerp ook nog gekoppeld was aan een aantal andere diepgewortelde overtuigingen en trauma uit mijn verleden.


De sessie heeft me zoveel rust, helderheid en vertrouwen in mezelf gebracht. Echt op een ander level. Sterker nog, dit lijkt nog steeds te groeien.


Daarnaast merk ik dat een trauma van mij, waar al eerder EMDR op toegepast is, nu nog meer en op andere vlakken dieper verwerkt is. Het heeft mijn diepgewortelde gedachten en trauma’s op dit gebied waar ik op eigen kracht moeilijk doorheen wist te breken echt een andere lading gegeven. Het is een krachtig middel om door je blokkades heen te werken.


Ik vond jouw begeleiding erg fijn. Het voelde rustig, veilig, liefdevol en erg vertrouwd. Ik had echt het gevoel dat alle tijd werd genomen en dat alles wat naar boven kwam, werd doorgewerkt net zolang tot het beter werd.


Ik beveel jou zeker aan omdat ik de sessie als zeer prettig heb ervaren waarin alles er gewoon mocht zijn en de aandacht kreeg. De rustige aanpak en een gevoel van veiligheid zorgden ervoor dat ik mij volledig kon openstellen."

Kayleigh


“Ik heb dankzij de Money Magic een volledig andere money mindset gekregen waar ik zelf versteld van sta!

Mijn manifestaties zijn super powerful en mijn focus is krachtig.


Ik vond het fijn dat ik thuis in mijn eigen space zat en me goed kon focussen.


Yvonne begeleidt op een heel prettige manier: to the point, lekker snel en verzandt niet in details of verhalen.


Na de sessie ontving ik mooie afbeeldingen met quotes uit mijn sessie die ik gebruik als focus punten.


Ik vind dat veel meer vrouwen veel meer geld mogen verdienen, zo veranderen we de wereld! Al het geld mag in de juiste handen terecht komen. Daarom raad ik deze Money Magic zeker aan!”

Noëlla


"De money magic sessies met Yvonne zijn mind blowing!


Mijn blokkade rondom het uitgeven van geld is compleet geshift.


Terwijl dit een patroon was dat al jaren en jaren in mijn systeem zat. Het is weg! Geen last meer van. Magisch as fuck!


De manier waarop Yvonne de sessies begeleidt is hemels. Je voelt dat ze jou het allerbeste gunt en ze ZIET ook je meest krachtige potentie.


De sessies hebben mij geholpen om hardnekkige blokkades op geld te shiften. En me volledig in mijn kracht gezet!"

Andrea


"De aanleiding voor mijn Money Magic sessie was een ‘helder weten’, om eerlijk te zijn. Of moet ik zeggen een ‘helder voelen’?

Ik voelde bij het zien van het aanbod van de sessies dat iets in mij reageerde. En besloot, na het blijvend aanhouden van dit gevoel, mij aan te melden.

Rondom het thema geld ervaarde ik een hoop spanning waar ik graag meer inzicht in wilde verkrijgen én daarmee vooral ook meer ruimte, ontspanning en met name vertrouwen wilde krijgen.


Ik vond de online EMDR sessie van Yvonne ongelooflijk waardevol! Ik was verbaasd over hoe effectief een sessie als deze online kon zijn.

Yvonne heb ik ervaren als een fijn, warm, professioneel, lief en een toegankelijke vrouw die met veel passie doet wat ze doet en waar ze goed in is.

Ze wist me heel erg op mijn gemak te stellen waardoor ik mij makkelijk aan het proces wist over te geven. Fascinerend.

Daarbij hielp ze me heel effectief ook in dit proces van meer bewustzijn krijgen binnen dit thema én vooral ook in waar het in werkelijkheid over ging. Dus wat er onder verscholen ligt en/of waar het (de overtuiging) is ontstaan. Dit inzicht heeft mij werkelijk doen verbazen.

Ook tijdens de integratie kreeg ik van Yvonne nog enkele hele fijne praktische tips en advies.


De Money Magic sessie heeft mij meer vertrouwen gegeven. Meer ruimte en meer rust, en daarbij meer ontspanning.

Het inzicht wat ik kreeg tijdens de sessies helpt mij om situatie die ik voorheen uit te weg ging/vermeed/uitstelde sneller én wel aan te gaan. Dus niet meer uit de weg gaand. Ik pak sneller door!

De sensaties die ik ervaar rondom het thema “geld” neem ik nu waar, zonder mijzelf er zodanig meer te identificeren. Ik zie ze nu voor wat ze zijn en vanuit welk deel van mij zij eventueel komen.

Het feit dat ik nu zoveel meer áán ga, en sneller doorpak, geeft mij een onbeschrijflijk fijn, en ook wel trots gevoel.

Rondom het thema geld ervaar ik meer en meer een zogenoemde flow.

De sessie heeft werkelijk een hoop inzicht gebracht, waarmee patronen zijn gaan shiften!

Ik ben heel dankbaar voor deze ervaring bij Yvonne. Wat een prachtvrouw!"

Shamaryah

Heb je al van alles geprobeerd om je geldblokkades te doorbreken, maar lijkt niets te werken?

Dan is het tijd om de online Money Magic EMDR sessie te overwegen.
EMDR is een krachtige therapeutische benadering die zich richt op het verwerken van onverwerkte emoties en trauma's. EMDR helpt je ook om de emotionele blokkades te verminderen die verantwoordelijk zijn voor jouw negatieve overtuigingen en emoties rondom geld.


Het is mogelijk dat jouw beperkende overtuigingen en emoties zijn ontstaan in je jeugd of dat je deze hebt overgenomen van anderen. Het kan ook zijn dat deze zijn ontstaan door eerdere ervaringen. Ongeacht de oorzaak van jouw geldblokkade kan EMDR je helpen om deze te doorbreken.


EMDR is effectief gebleken bij het verminderen van de impact van belemmerende overtuigingen en emoties. Tijdens de Money Magic EMDR sessie help ik je om de emotionele lading achter deze blokkades te verminderen, zodat je beter in staat bent om gezonde financiële beslissingen te nemen en je financiële situatie te verbeteren.


Het mooie van EMDR is dat het gericht is op het oplossen van de onderliggende oorzaak van de blokkade, in plaats van alleen maar het maskeren van de symptomen. Ook als andere benaderingen niet effectief zijn gebleken, kan EMDR je helpen om verandering te creëren en een gezondere relatie met geld te ontwikkelen.
Dus, als je klaar bent om jouw geldblokkades te doorbreken en een gezondere relatie met geld op te bouwen, overweeg dan de online Money Magic EMDR sessie. Het kan je helpen om eindelijk de verandering te creëren waar je naar op zoek bent.

Twijfel je of Money Magic jou meer overvloed gaat opleveren?

Waarschijnlijk heb je al veel geprobeerd om je gedoe met geld te verbeteren. Dus ik snap heel goed als je sceptisch bent en je af vraagt of deze Money Magic EMDR sessie wel voor jou gaat werken!


Plan in de maand september een Connect to Money Magic gesprek met mij in. Dan bespreken we jouw huidige situatie en geef ik eerlijk advies over of deze sessie ook voor jou gaat werken. Hieronder vind je mijn online agenda. Onze afspraak vindt online plaats en duurt ongeveer 30 minuten. Tot snel!


Creëer financiële rust met behulp van online EMDR

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is een therapievorm die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de behandeling van trauma, maar die ook zeer effectief is bij het doorbreken van andere blokkades, zoals geldblokkades.

EMDR is gebaseerd op het idee dat traumatische gebeurtenissen ons brein kunnen overspoelen met te veel prikkels, waardoor je je overweldigd en hulpeloos voelt. Tijdens een EMDR sessie wordt er gebruik gemaakt van oogbewegingen en geluiden om deze overweldigende prikkels te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de informatie die is opgeslagen tijdens de traumatische gebeurtenis op een nieuwe manier verwerkt wordt.

Bij het doorbreken van geldblokkades helpt EMDR om beperkende overtuigingen en negatieve emoties die zijn ontstaan rondom geld, zoals schuldgevoelens, angst en onzekerheid, te verminderen. Deze blokkades kunnen ontstaan als gevolg van bepaalde gebeurtenissen in je leven, zoals financiële problemen, een faillissement of andere traumatische gebeurtenissen.

Door deze blokkades met behulp van EMDR te verminderen, kun je nieuwe perspectieven ontwikkelen over geld en financiën, je zelfvertrouwen vergroten en jezelf toestaan om meer overvloed en succes in je leven toe te laten.

De online Money Magic EMDR sessie is ontworpen om je te helpen bij het doorbreken van geldblokkades en het creëren van financiële rust. In de EMDR sessie gaan we samen werken aan het verminderen van beperkende overtuigingen en negatieve emoties, zodat jij kunt genieten van een leven waarin geld geen bron van stress en angst meer is.


Online EMDR heeft een aantal extra voordelen:

  • Online EMDR is efficiënter. Mijn ervaring is dat cliënten zich beter kunnen focussen en daardoor sneller resultaat merken. Ook scheelt online EMDR je in tijd en reiskosten.
  • Je kunt de online EMDR volgen vanuit je eigen omgeving. Dit helpt om je je comfortabeler te voelen en je meer op je gemak te stellen, wat kan bijdragen aan de effectiviteit van de behandeling.
  • Het is toegankelijker omdat het niet uit maakt waar je woont. Je kunt bij mij terecht.

Meld je aan voor de online Money Magic EMDR sessie en laat mij je helpen bij het doorbreken van je geldblokkade zodat jij rust en vrijheid kan toelaten in je leven.

Ja, ik wil nu mijn sessie plannen
Doorbreek jouw geldblokkades en creëer overvloed!

Dit levert Money Magic jou op

Met de online Money Magic EMDR sessie:

  • Doorbreek je de onderliggende oorzaak van je geldblokkades
  • Verminder je beperkende overtuigingen en negatieve emoties
  • Creëer je een leven waarin geld geen bron van stress en angst meer is, zodat je volledig kunt genieten.


Ontdek nieuwe perspectieven over geld, vergroot je zelfvertrouwen en laat meer rust en vrijheid toe in je leven.Ja, ik wil nu mijn sessie plannen

Doorbreek jouw geldblokkades en creëer overvloed!

Zij gingen je voor:

Kim had een negatieve associatie met geld omdat ze haar ouders vroeger vaak ruzie zag maken over geld.


Geld kon in haar ogen alleen maar voor stress en problemen zorgen. Daarom vermeed ze zoveel mogelijk financiële verantwoordelijkheden.


In de Money Magic sessie hebben we deze lading van geld afgehaald. Sindsdien voelt ze zich veel zelfverzekerder over geld.


Ze heeft nu haar financiën onder controle en is aan het sparen om een jaar te gaan reizen.


Sylvie had altijd buikpijn als ze geld uit moest geven omdat haar ouders vroeger veel financiële stress hadden.


Hoewel haar bedrijf goed loopt en er meer dan genoeg geld binnenkomt, had ze het gevoel dat ze nooit genoeg geld had en zichzelf niks kon veroorloven.


Tijdens de Money Magic EMDR sessie besefte ze dat haar beperkende overtuigingen ervoor zorgden dat ze niet echt kon genieten van het leven.


Nadat deze negatieve overtuigingen waren afgenomen, hielp ik haar positieve overtuigingen te verankeren, zoals “geld is een positieve energie in mijn leven” en “ik geniet van wat geld mij brengt”.


Ze staat zichzelf nu toe meer te genieten.


Bernadette had faalangst en het gevoel dat ze niet slim genoeg was om financieel succesvol te zijn.


Omdat haar massagepraktijk maar niet van de grond kwam, besloot ze op aanraden van een vriendin de Money Magic sessie te proberen.


De EMDR hielp haar de overtuiging dom te zijn te verminderen en zichzelf te gaan zien als iemand die een eigen praktijk kan runnen.


Dit heeft er voor gezorgd dat ze met meer zelfvertrouwen haar werk doet en hier enthousiast over vertelt. Sindsdien loopt haar praktijk veel beter.


Hoe Money Magic praktisch werkt

  •  De EMDR sessie duurt ongeveer 2 uur.
  •  De EMDR sessie vindt online plaats. Je volgt de EMDR sessie vanuit jouw veilige, comfortabele plek.
  •  Het enige wat je nodig hebt, is: een goede internet verbinding, een computer met camera en microfoon & een koptelefoon.


De investering voor het doorbreken van je geldblokkades is €177 ex btw. Je kunt direct jouw EMDR sessie inplannen (mogelijk op ma tm vr tussen 09:00 en 17:00 uur).

- Veelgestelde vragen -

Online Money Magic EMDR sessie

Ik heb echt al van alles gedaan om mijn geldblokkades te doorbreken. Niets hielp echt. Waarom zou dit wel voor mij werken?

Het mooie van EMDR is dat het gericht is op het oplossen van de onderliggende oorzaak van de blokkade, in plaats van alleen maar het maskeren van de symptomen. Daarom kan het juist de doorbraak zijn, waar je naar zoekt.

Waar vindt de sessie plaats?

De sessie vindt online plaats. Je volgt de sessie vanuit jouw veilige, comfortabele plek. Voorafgaand aan de sessie ontvang je een link naar de beveiligde EMDR omgeving.

Werkt online EMDR wel?

Mijn ervaring is dat online EMDR nog beter werkt dan EMDR in de praktijk.

Online EMDR heeft een aantal extra voordelen:

√ Online EMDR is efficiënter. Mijn ervaring is dat cliënten zich beter kunnen focussen en daardoor sneller resultaat merken. Ook scheelt online EMDR je in tijd en reiskosten.

√ Je kunt de online EMDR volgen vanuit je eigen omgeving. Dit helpt om je je comfortabeler te voelen en je meer op je gemak te stellen, wat kan bijdragen aan de effectiviteit van de behandeling.

√ Het is toegankelijker omdat het niet uit maakt waar je woont. Je kunt bij mij terecht.

Wat heb ik nodig voor de sessie?

Het enige wat je nodig hebt, is: een goede internet verbinding, een computer met camera en microfoon en een koptelefoon.

Ik ben geen ondernemer. Kan ik wel een sessie boeken?

Ja, ook als je geen eigen bedrijf hebt, ben je welkom.

Wordt de sessie vergoed?

Ben je ondernemer?
Je kunt deze sessie onder coaching als zakelijke kosten opvoeren.

Ben je in loondienst?
Je werkgever is wellicht bereid opleidingsbudget in te zetten om deze sessie te bekostigen. Informeer hierover bij je leidinggevende.

Wanneer mag je geen EMDR doen?

Ik geef geen EMDR bij:
* epilepsie
* hartritmestoornissen
* hersenletsel
* psychoses
* verstandelijke beperkingen
* overmatig drank en drugs gebruik.

Geeft EMDR bijwerkingen?

Een EMDR sessie is intensief. Je hoofd wordt flink aan het werk gezet. Het kan zijn dat je na de sessie wat bijwerkingen ervaart, zoals:
* vermoeidheid
* hoofdpijn
* nieuwe emoties of beelden die op komen.
Zorg dat je na de EMDR sessie rustig aan kan doen. Doorgaans houden de klachten niet langer dan 3 dagen aan.

Hoe kan ik een afspraak inplannen?

Na aankoop krijg je toegang tot mijn online agenda en kun je zelf je afspraak inplannen.

Kan ik, indien nodig, mijn sessie verplaatsen?

Uiteraard. Je kunt een sessie tot 24 uur van te voren kosteloos verplaatsen.

Heb ik aan 1 sessie genoeg?

Doorgaans is 1 online Money Magic EMDR sessie genoeg om je geldblokkade te doorbreken. Mocht 1 enkele sessie toch niet voldoende zijn, dan kun je altijd een vervolg sessie inplannen.

Is je geldblokkade ontstaan door een groter trauma, dan raad ik je het Set Yourself Free traject aan.

Heb je een andere vraag?

Stuur je vraag naar: yvonne@dropsofheaven.nl