Online Money Magic EMDR sessie

Doorbreek geldblokkades en overwin financiële angsten en stress

met behulp van online EMDR.

Ja, ik wil financiële rust

Online Money Magic EMDR sessie

Doorbreek geldblokkades en overwin financiële angsten en stress met behulp van online EMDR.

Ja, ik wil financiële rust

Heb je al van alles geprobeerd om je geldblokkades te doorbreken, maar lijkt niets te werken?

Dan is het tijd om de online Money Magic EMDR sessie te overwegen.
EMDR is een krachtige therapeutische benadering die zich richt op het verwerken van onverwerkte emoties en trauma's. EMDR helpt je ook om de emotionele blokkades te verminderen die verantwoordelijk zijn voor jouw negatieve overtuigingen en emoties rondom geld.


Het is mogelijk dat jouw beperkende overtuigingen en emoties zijn ontstaan in je jeugd of dat je deze hebt overgenomen van anderen. Het kan ook zijn dat deze zijn ontstaan door eerdere ervaringen. Ongeacht de oorzaak van jouw geldblokkade kan EMDR je helpen om deze te doorbreken.


EMDR is effectief gebleken bij het verminderen van de impact van belemmerende overtuigingen en emoties. Tijdens de Money Magic EMDR sessie help ik je om de emotionele lading achter deze blokkades te verminderen, zodat je beter in staat bent om gezonde financiële beslissingen te nemen en je financiële situatie te verbeteren.


Het mooie van EMDR is dat het gericht is op het oplossen van de onderliggende oorzaak van de blokkade, in plaats van alleen maar het maskeren van de symptomen. Ook als andere benaderingen niet effectief zijn gebleken, kan EMDR je helpen om verandering te creëren en een gezondere relatie met geld te ontwikkelen.
Dus, als je klaar bent om jouw geldblokkades te doorbreken en een gezondere relatie met geld op te bouwen, overweeg dan de online Money Magic EMDR sessie. Het kan je helpen om eindelijk de verandering te creëren waar je naar op zoek bent.

Creëer financiële rust met behulp van online EMDR

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is een therapievorm die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de behandeling van trauma, maar die ook zeer effectief is bij het doorbreken van andere blokkades, zoals geldblokkades.

EMDR is gebaseerd op het idee dat traumatische gebeurtenissen ons brein kunnen overspoelen met te veel prikkels, waardoor je je overweldigd en hulpeloos voelt. Tijdens een EMDR sessie wordt er gebruik gemaakt van oogbewegingen en geluiden om deze overweldigende prikkels te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de informatie die is opgeslagen tijdens de traumatische gebeurtenis op een nieuwe manier verwerkt wordt.

Bij het doorbreken van geldblokkades helpt EMDR om beperkende overtuigingen en negatieve emoties die zijn ontstaan rondom geld, zoals schuldgevoelens, angst en onzekerheid, te verminderen. Deze blokkades kunnen ontstaan als gevolg van bepaalde gebeurtenissen in je leven, zoals financiële problemen, een faillissement of andere traumatische gebeurtenissen.

Door deze blokkades met behulp van EMDR te verminderen, kun je nieuwe perspectieven ontwikkelen over geld en financiën, je zelfvertrouwen vergroten en jezelf toestaan om meer overvloed en succes in je leven toe te laten.

De online Money Magic EMDR sessie is ontworpen om je te helpen bij het doorbreken van geldblokkades en het creëren van financiële rust. In de EMDR sessie gaan we samen werken aan het verminderen van beperkende overtuigingen en negatieve emoties, zodat jij kunt genieten van een leven waarin geld geen bron van stress en angst meer is.


Online EMDR heeft een aantal extra voordelen:

 • Online EMDR is efficiënter. Mijn ervaring is dat cliënten zich beter kunnen focussen en daardoor sneller resultaat merken. Ook scheelt online EMDR je in tijd en reiskosten.
 • Je kunt de online EMDR volgen vanuit je eigen omgeving. Dit helpt om je je comfortabeler te voelen en je meer op je gemak te stellen, wat kan bijdragen aan de effectiviteit van de behandeling.
 • Het is toegankelijker omdat het niet uit maakt waar je woont. Je kunt bij mij terecht.

Meld je aan voor de online Money Magic EMDR sessie en laat mij je helpen bij het doorbreken van je geldblokkade zodat jij rust en vrijheid kan toelaten in je leven.

Ja, ik wil financiële rust

Over Yvonne

Als mentor/therapeut help ik sinds 2010 vrouwen bij het verwerken van traumatische ervaringen en het doorbreken van beperkende patronen, zodat zij een vervuld leven kunnen leiden.


In mijn werk gebruik ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens verschillende opleidingen en bijscholingen, waaronder:
EMDR, stress counseling, psycho pathologie, stervensbegeleiding, docent mindfulness, acceptance & commitment therapie (ACT),  systeemopstellingen, psycho-oncologische therapie, massagetherapie, reiki master en transformatieve conflictoplossing.

Tijdens sessies zet ik niet alleen mijn kennis en vaardigheden in, maar ook mijn intuïtie, persoonlijke levenservaring en compassie.


Ik leef en werk vanuit de holistische visie dat alles met elkaar verband houdt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.


Wil je je geldblokkades doorbreken? En wil je meer financiële overvloed en succes in je leven toelaten? Met liefde en aandacht sta ik klaar om je te helpen.

Zo hebben anderen de Money Magic ervaren:

"Drie maanden geleden heb ik een Money Magic EMDR sessie bij jou gehad. Aangezien ik bekend ben met EMDR wist ik ongeveer wat ik kon verwachten van de sessie. Maar ik wilde blanco zonder verwachtingen de sessie ingaan omdat je nooit helemaal weet wat er naar boven mag komen.


Het bleek al snel dat het “money” onderwerp ook nog gekoppeld was aan een aantal andere diepgewortelde overtuigingen en trauma uit mijn verleden.


De sessie heeft me zoveel rust, helderheid en vertrouwen in mezelf gebracht. Echt op een ander level. Sterker nog, dit lijkt nog steeds te groeien.


Daarnaast merk ik dat een trauma van mij, waar al eerder EMDR op toegepast is, nu nog meer en op andere vlakken dieper verwerkt is. Het heeft mijn diepgewortelde gedachten en trauma’s op dit gebied waar ik op eigen kracht moeilijk doorheen wist te breken echt een andere lading gegeven. Het is een krachtig middel om door je blokkades heen te werken.


Ik vond jouw begeleiding erg fijn. Het voelde rustig, veilig, liefdevol en erg vertrouwd. Ik had echt het gevoel dat alle tijd werd genomen en dat alles wat naar boven kwam, werd doorgewerkt net zolang tot het beter werd.


Ik beveel jou zeker aan omdat ik de sessie als zeer prettig heb ervaren waarin alles er gewoon mocht zijn en de aandacht kreeg. De rustige aanpak en een gevoel van veiligheid zorgden ervoor dat ik mij volledig kon openstellen."

Kayleigh


“Ik heb dankzij de Money Magic een volledig andere money mindset gekregen waar ik zelf versteld van sta!

Mijn manifestaties zijn super powerful en mijn focus is krachtig.


Ik vond het fijn dat ik thuis in mijn eigen space zat en me goed kon focussen.


Yvonne begeleidt op een heel prettige manier: to the point, lekker snel en verzandt niet in details of verhalen.


Na de sessie ontving ik mooie afbeeldingen met quotes uit mijn sessie die ik gebruik als focus punten.


Ik vind dat veel meer vrouwen veel meer geld mogen verdienen, zo veranderen we de wereld! Al het geld mag in de juiste handen terecht komen. Daarom raad ik deze Money Magic zeker aan!”

Noëlla


"De money magic sessies met Yvonne zijn mind blowing!


Mijn blokkade rondom het uitgeven van geld is compleet geshift.


Terwijl dit een patroon was dat al jaren en jaren in mijn systeem zat. Het is weg! Geen last meer van. Magisch as fuck!


De manier waarop Yvonne de sessies begeleidt is hemels. Je voelt dat ze jou het allerbeste gunt en ze ZIET ook je meest krachtige potentie.


De sessies hebben mij geholpen om hardnekkige blokkades op geld te shiften. En me volledig in mijn kracht gezet!"

Andrea


"Ik dacht dat ik al wel genoeg had gedaan op het vlak van money mindset maar het zat ongemerkt op een ander punt.


De money magic sessie heeft in eerste instantie alles aan het schuiven gebracht. Gaat dat bewust nee. Maar na een aantal dagen, nu weken voel ik de verandering. De verandering hoe ik over mijn vraagstuk denk. En het voelt alsof het steeds meer aan het landen is.


Het resultaat is dat ik mijn programma volledig anders ga aanbieden. Niet meer vanuit tekort maar vanuit plezier. Niet meer vanuit onzekerheid maar vanuit vertrouwen.


Ik vond het fijn dat ik thuis in mijn eigen bubbel zat. En na de sessie nog even kon blijven zitten.

 
Je creëert een veilige, ontspannen basis om te kunnen zijn. Je bent heel rustig, liefdevol en weet de vinger op de zere plek te leggen. Het is knap hoe je iemand door het proces heen begeleidt. Op het gemak en ook met humor. Je stelde voor mij de juiste vragen en vroeg door.

Ik raad de money magic sessie zeker aan. Het is een prachtige effectieve manier die haar doorwerking heeft."

Marije


Dit levert Money Magic jou op

Met de online Money Magic EMDR sessie:

 • Doorbreek je de onderliggende oorzaak van je geldblokkades
 • Verminder je beperkende overtuigingen en negatieve emoties
 • Creëer je een leven waarin geld geen bron van stress en angst meer is, zodat je volledig kunt genieten.


Ontdek nieuwe perspectieven over geld, vergroot je zelfvertrouwen en laat meer rust en vrijheid toe in je leven.Ja, ik wil financiële rust

Zij gingen je voor:

Kim had een negatieve associatie met geld omdat ze haar ouders vroeger vaak ruzie zag maken over geld.


Geld kon in haar ogen alleen maar voor stress en problemen zorgen. Daarom vermeed ze zoveel mogelijk financiële verantwoordelijkheden.


In de Money Magic sessie hebben we deze lading van geld afgehaald. Sindsdien voelt ze zich veel zelfverzekerder over geld.


Ze heeft nu haar financiën onder controle en is aan het sparen om een jaar te gaan reizen.


Sylvie had altijd buikpijn als ze geld uit moest geven omdat haar ouders vroeger veel financiële stress hadden.


Hoewel haar bedrijf goed loopt en er meer dan genoeg geld binnenkomt, had ze het gevoel dat ze nooit genoeg geld had en zichzelf niks kon veroorloven.


Tijdens de Money Magic EMDR sessie besefte ze dat haar beperkende overtuigingen ervoor zorgden dat ze niet echt kon genieten van het leven.


Nadat deze negatieve overtuigingen waren afgenomen, hielp ik haar positieve overtuigingen te verankeren, zoals “geld is een positieve energie in mijn leven” en “ik geniet van wat geld mij brengt”.


Ze staat zichzelf nu toe meer te genieten.


Bernadette had faalangst en het gevoel dat ze niet slim genoeg was om financieel succesvol te zijn.


Omdat haar massagepraktijk maar niet van de grond kwam, besloot ze op aanraden van een vriendin de Money Magic sessie te proberen.


De EMDR hielp haar de overtuiging dom te zijn te verminderen en zichzelf te gaan zien als iemand die een eigen praktijk kan runnen.


Dit heeft er voor gezorgd dat ze met meer zelfvertrouwen haar werk doet en hier enthousiast over vertelt. Sindsdien loopt haar praktijk veel beter.


Praktische informatie

 •  De EMDR sessie duurt ongeveer 2 uur.
 •  De EMDR sessie vindt online plaats. Je volgt de EMDR sessie vanuit jouw veilige, comfortabele plek.
 •  Het enige wat je nodig hebt, is: een goede internet verbinding, een computer met camera en microfoon & een koptelefoon.


Je kunt direct jouw EMDR sessie inplannen (mogelijk op ma tm vr tussen 09:00 en 17:00 uur).

Direct hulp zonder wachtlijst.

Ja, ik wil financiële rust
- Veelgestelde vragen -

Online Money Magic EMDR sessie

Ik heb echt al van alles gedaan om mijn geldblokkades te doorbreken. Niets hielp echt. Waarom zou dit wel voor mij werken?

Het mooie van EMDR is dat het gericht is op het oplossen van de onderliggende oorzaak van de blokkade, in plaats van alleen maar het maskeren van de symptomen. Daarom kan het juist de doorbraak zijn, waar je naar zoekt.

Waar vindt de sessie plaats?

De sessie vindt online plaats. Je volgt de sessie vanuit jouw veilige, comfortabele plek. Voorafgaand aan de sessie ontvang je een link naar de beveiligde EMDR omgeving.

Werkt online EMDR wel?

Mijn ervaring is dat online EMDR nog beter werkt dan EMDR in de praktijk.

Online EMDR heeft een aantal extra voordelen:

√ Online EMDR is efficiënter. Mijn ervaring is dat cliënten zich beter kunnen focussen en daardoor sneller resultaat merken. Ook scheelt online EMDR je in tijd en reiskosten.

√ Je kunt de online EMDR volgen vanuit je eigen omgeving. Dit helpt om je je comfortabeler te voelen en je meer op je gemak te stellen, wat kan bijdragen aan de effectiviteit van de behandeling.

√ Het is toegankelijker omdat het niet uit maakt waar je woont. Je kunt bij mij terecht.

Wat heb ik nodig voor de sessie?

Het enige wat je nodig hebt, is: een goede internet verbinding, een computer met camera en microfoon en een koptelefoon.

Ik ben geen ondernemer. Kan ik wel een sessie boeken?

Ja, ook als je geen eigen bedrijf hebt, ben je welkom.

Wordt de sessie vergoed?

Ben je ondernemer?
Je kunt deze sessie onder coaching als zakelijke kosten opvoeren.

Ben je in loondienst?
Je werkgever is wellicht bereid opleidingsbudget in te zetten om deze sessie te bekostigen. Informeer hierover bij je leidinggevende.

Wanneer mag je geen EMDR doen?

Ik geef geen EMDR bij:
* epilepsie
* hartritmestoornissen
* hersenletsel
* psychoses
* verstandelijke beperkingen
* overmatig drank en drugs gebruik.

Geeft EMDR bijwerkingen?

Een EMDR sessie is intensief. Je hoofd wordt flink aan het werk gezet. Het kan zijn dat je na de sessie wat bijwerkingen ervaart, zoals:
* vermoeidheid
* hoofdpijn
* nieuwe emoties of beelden die op komen.
Zorg dat je na de EMDR sessie rustig aan kan doen. Doorgaans houden de klachten niet langer dan 3 dagen aan.

Hoe kan ik een afspraak inplannen?

Na aankoop krijg je toegang tot mijn online agenda en kun je zelf je afspraak inplannen.

Kan ik, indien nodig, mijn sessie verplaatsen?

Uiteraard. Je kunt een sessie tot 24 uur van te voren kosteloos verplaatsen.

Heb ik aan 1 sessie genoeg?

Doorgaans is 1 online Money Magic EMDR sessie genoeg om je geldblokkade te doorbreken. Mocht 1 enkele sessie toch niet voldoende zijn, dan kun je altijd een vervolg sessie inplannen.

Is je geldblokkade ontstaan door een groter trauma, dan raad ik je het Set Yourself Free traject aan.

Heb je een andere vraag?

Stuur je vraag naar: yvonne@dropsofheaven.nl

€ 222,- ex btw

Online Money Magic EMDR sessie

 • Uitgebreide inzichtgevende intake via mail
 • 1 online EMDR sessie van 2 uur
 • Nazorg moment via app
Boek nu je sessie
Doorbreek jouw geldblokkades