Love spray

Shop nu!
Be a visionair

Shop nu!
Be a visionair

Play

Voed je innerlijk kind

Werking Love spray

Be a visionair

Creëer heaven on earth

Authenticiteit

Love

Vier de liefde

Zelfliefde

LOVE

 visionary spray

De Love spray helpt je:

 • jouw visie helder te krijgen
 • jouw eigen koers te varen
 • contact te maken met je onbezorgde innerlijk kind
 • je te verbinden met liefde en genot
 • selfcare magisch te maken.

Ja, ik wil dit!


Be a visionair

Ervaringen

"Ik ben blij verrast het is een beleving. Anders dan de sprays die ik gewend was maar het is intens. Ik heb nu een stressvolle tijd met ups and downs. Mijn gevoel in het moment combineer ik met de sprays. Ik maak er tijd voor soms gecombineerd met meditatie of voordat ik gas moet geven in een moment voor mezelf met mijn ogen dicht.

Geur doet veel.

De sprays zijn ook mooi om te zien niet dat het heel belangrijk is de geur is het belangrijkste 

Dank je wel!"

Esther 

"De Drops bevallen goed. Helpt transformerend en ondersteunend. En ruikt daarnaast ook gewoon verrekte lekker. Heel anders dan het voorgaande assortiment. Deze geuren gaan dieper, meer 'body."

Dagmar

"Ik vind je geuren HEMELS EN HEL in 1! Hel in positief opzicht want zonder donker geen licht en dan de Liefde die overal doorheen stroomt. Ze ruiken puur en intens heerlijk. En dan je ‘brand’ letterlijk brand 🔥 en helemaal op z’n Yvonne’s-> tot in de puntjes kloppend!

Ik gebruik ze tijdens meditatie, maar ook voor ik naar bed ga. Ik voel welke passend is in het moment.

Dank MooiMeisje! Je hebt weer een prachtproduct tot leven geroepen.

-X-
Hes"

Dichtelingen

Zelfliefde

De kracht van etherische olie

Etherische olie bevat heel veel verschillende geur moleculen. Deze moleculen geven via de reukreceptoren in je neus seintjes aan je hersenen en zenuwstelsel. Zo heeft geur invloed op hoe jij je voelt.

De geur blends van Drops of Heaven bevatten een mix van vier 4 etherische olie met een complementerende werking. De sprays ruiken heerlijk. Én zijn super krachtig!

De Love spray bevat deze etherische olie:

Magnolia etherische olie

Magnolia

Magnolia wordt ook wel de geur van de hemel genoemd. Magnolia geeft vertrouwen in de toekomst en de moed om je eigen koers te varen. Magnolia is een afrodisiacum, opent je hart en stimuleert romantiek.

Mandarijn etherische olie

Mandarijn

Mandarijn brengt je in contact met jouw onbezorgde innerlijke kind. Mandarijn is een vrolijke, zonnige geur die je energie in beweging zet.
Bergamot etherische olie

Bergamot

Bergamot opent je hart zodat je liefde kunt geven en ontvangen. Bergamot geeft positieve energie en vreugde
Rozenhout etherische olie

Rozenhout

Rozenhout geeft helderheid in jouw visie op het leven. Rozenhout heeft een ontspannende werking waardoor je kunt genieten van alle mooie dingen in je leven.

Ervaringen

"Wauw, wat een fijne, warme geuren die je direct omhullen. Ze geven mij een veilig gevoel. Bij de Love en Light geur voel ik verzachting en een verlichtende werking. De Dark is voor nu mijn favoriet. Alsof er een warme deken over me heen valt."


Gerda van Meeteren Hoogland
Zenzus ontspanningspraktijk

"Ik geniet enorm van de nieuwe Drops, voor mijn gevoel werken ze directer en intenser.

De geuren zijn zinnenprikkelend vooral de Dark is als een parfum.

Gebruik ze dagelijks. Als ik mediteer spreek ik affirmaties uit en daar sluiten de Drops zo mooi bij aan.

De Love gebruik ik sowieso elke ochtend en avond voor het slapen. Dan spray ik 3 spraytjes boven mijn hoofd, hand op mijn hart en zeg dan ik ben goddelijke volmaakte (zelf)liefde of ik ben waardevol.

De Light higher frequentie gebruik ik tijdens mijn I am meditaties omdat onze 'ik ben' natuurlijk de hoge vibraties zijn waar we ons eigenlijk altijd in horen en willen bewegen, leven en zijn. Beiden versterken het in mij beleving enorm voelt zo mooi goed....

De Dark gebruik ik in meditatie om pijnpunten vrij te geven alle emoties de ruimte te geven die ik van nature teveel wegdruk het doorvoelen laten zijn  dan los laten.. 

Gisteren voelde dat ik de Dark wilde gebruiken door bij mijn hart te sprayen als een soort parfum.

Heel veel liefs warme liefdevolle knuffel"

Mary Maria 

"Wat een heerlijke geuren.
Light doet me denken aan vroeger aan de jaren ’70, vakantie op Ameland, fietsen door de duinen. Het geeft mij een geborgen en vertrouwd gevoel. Love is dat wat het zegt te zijn. Love doet je letterlijk de liefde opsnuiven. Bij mij vooral de liefde voor het leven voor mezelf voor alles om mij heen. It makes me happy. Waar Light zicht bij mij meer naar binnen richt, richt Dark zich juist naar buiten. Dark wil uitbreiden, is benieuwd naar de toekomst, wil zich laten zien. Zo mooi wat deze geuren bij mij oproepen. Ik ben er super blij mee!"

Lisette Durinck
Maekbaarcoaching

Werking Love spray

Love moments:

Gebruik de Love spray:

 • om jouw visie en koers te verhelderen
 • bij het maken van authentieke keuzes
 • aan het begin van de dag om een intentie te zetten
 • gedurende de dag om weer opnieuw te verbinden met je intentie
 • voor een romantische vibe. Love is in the air!

Shop nu!
Be a visionair
Zelfliefde

Zo gebruik je de Love spray:

Schud het flesje even voor gebruik. Sluit je ogen. Spray een paar keer boven je hoofd. Leg een hand op je buik en een hand op je hart. Adem goed door terwijl je contact maakt met je lichaam en je gevoel. Spreek de belofte naar jezelf uit om jouw eigen koers te varen. Gebruik dagelijks zo vaak als je wilt.

visionary spray
€24,90

Love: visionary spray 50ml

 • Kom in contact met je onbezorgde innerlijk kind.
 • Haal de visionair in jezelf naar boven.
 • Voed zelfvertrouwen en moed & vaar jouw eigen koers.
 • Verbind je met liefde en genot.
 • Maak jouw selfcare momenten magisch.
Etherische olie spray set
€ 74,70-
€57

Alchemized spray set

 • 1x Love - visionary spray 50ml
 • 1x Dark - purifying spray 50ml
 • 1x Light - high frequency spray 50ml
Ja, ik wil deze set


!
Je bespaart €17,70
 • Je bestelling wordt binnen 1 a 2 dagen verzonden.
- Veelgestelde vragen -

Love

Wat zijn de ingrediënten van de Love spray?

Alcohol & etherische olie: magnolia champaca, mandarijn, bergamot, rozenhout.

Welke allergenen zitten in de Love spray?

Benzyl alcohol, benzyl benzoate, citral, geraniol, limonene, linalool.

Hoe stimuleert de Love spray romantiek?

De etherische olie in Love werkt als afrodisiacum en stimuleert zo genot. Love brengt jou (en je partner) in contact met liefde en romantische gevoelens. Geniet!

Welke spray helpt beter te slapen?

De Dark spray helpt je te ontspannen en beter te slapen.

Kan ik de Love spray veilig gebruiken tijdens zwangerschap?

Gefeliciteerd:) Ja, de Love spray kun je gebruiken tijdens je zwangerschap.

Love story

My innocent child, so brave

You've been through your darkest night

There was no way back


Alone with all aspects of self

You have surrendered completely

You have found the light within


Like a true alchemist

Integrated dark and light

You transformed into love


Realizing that there is nothing outside of yourself

Everything is just a reflection

Wholeness is what you are


What is your definition of Heaven on Earth?

What kind of world would you like to create?

What is your vision?


Be bold

Play with reality

No holding back


Stand out for your truth

Your inner wisdom

Your LOVE

Love story