Shop nu!
Raise your vibes

Shop nu!
Raise your vibes

Raise your vibes

Wees jouw puurste zelf


Light moments

Open up

Open je hart


Yvonne Timmermans

Bliss

Ervaar vreugde


Foto Yvonne Timmermans

LIGHT

 high frequency spray

Energie vergroten

De Light spray helpt je:

 • jouw puurste zelf te ervaren
 • je hart te openen en geluk, vreugde & harmonie te ervaren
 • je zenuwstelsel te ontspannen
 • te genieten van teder genot
 • selfcare magisch te maken.

Ja, dit wil ik!


Raise your vibes

Ervaringen

"Ik ben blij verrast het is een beleving. Anders dan de sprays die ik gewend was maar het is intens. Ik heb nu een stressvolle tijd met ups and downs. Mijn gevoel in het moment combineer ik met de sprays. Ik maak er tijd voor soms gecombineerd met meditatie of voordat ik gas moet geven in een moment voor mezelf met mijn ogen dicht.

Geur doet veel.

De sprays zijn ook mooi om te zien niet dat het heel belangrijk is de geur is het belangrijkste 

Dank je wel!"

Esther 

"De Drops bevallen goed. Helpt transformerend en ondersteunend. En ruikt daarnaast ook gewoon verrekte lekker. Heel anders dan het voorgaande assortiment. Deze geuren gaan dieper, meer 'body."

Dagmar

"Ik vind je geuren HEMELS EN HEL in 1! Hel in positief opzicht want zonder donker geen licht en dan de Liefde die overal doorheen stroomt. Ze ruiken puur en intens heerlijk. En dan je ‘brand’ letterlijk brand 🔥 en helemaal op z’n Yvonne’s-> tot in de puntjes kloppend!

Ik gebruik ze tijdens meditatie, maar ook voor ik naar bed ga. Ik voel welke passend is in het moment.

Dank MooiMeisje! Je hebt weer een prachtproduct tot leven geroepen.

-X-
Hes"

Dichtelingen

Into the Light spray

De kracht van etherische olie

Etherische olie bevat heel veel verschillende geur moleculen. Deze moleculen geven via de reukreceptoren in je neus seintjes aan je hersenen en zenuwstelsel. Zo heeft geur invloed op hoe jij je voelt.

De geur blends van Drops of Heaven bevatten een mix van vier 4 etherische olie met een complementerende werking. De sprays ruiken heerlijk. Én zijn super krachtig!

De Light spray bevat deze etherische olie:

Neroli etherische olie

Neroli

Neroli brengt je in contact met jouw puurste zelf. Neroli stimuleert bewustwording en helpt spiritueel te ontwaken.
Bergamot etherische olie

Bergamot

Bergamot opent je hart zodat je liefde kunt geven en ontvangen. Bergamot geeft positieve energie en vreugde.
Roos etherische olie

Roos

Roos opent je hart. Roos stimuleert het gevoel van geluk, vrede en harmonie. Roos is een afrodisiacum en stimuleert genot.
Lavendel etherische olie

Lavendel

Lavendel ontspant je zenuwstelsel en werkt kalmerend. Lavendel geeft een gevoel van liefde en tederheid.

Ervaringen

"Wauw, wat een fijne, warme geuren die je direct omhullen. Ze geven mij een veilig gevoel. Bij de Love en Light geur voel ik verzachting en een verlichtende werking. De Dark is voor nu mijn favoriet. Alsof er een warme deken over me heen valt."


Gerda van Meeteren Hoogland
Zenzus ontspanningspraktijk

"Ik geniet enorm van de nieuwe Drops, voor mijn gevoel werken ze directer en intenser.

De geuren zijn zinnenprikkelend vooral de Dark is als een parfum.

Gebruik ze dagelijks. Als ik mediteer spreek ik affirmaties uit en daar sluiten de Drops zo mooi bij aan.

De Love gebruik ik sowieso elke ochtend en avond voor het slapen. Dan spray ik 3 spraytjes boven mijn hoofd, hand op mijn hart en zeg dan ik ben goddelijke volmaakte (zelf)liefde of ik ben waardevol.

De Light higher frequentie gebruik ik tijdens mijn I am meditaties omdat onze 'ik ben' natuurlijk de hoge vibraties zijn waar we ons eigenlijk altijd in horen en willen bewegen, leven en zijn. Beiden versterken het in mij beleving enorm voelt zo mooi goed....

De Dark gebruik ik in meditatie om pijnpunten vrij te geven alle emoties de ruimte te geven die ik van nature teveel wegdruk het doorvoelen laten zijn  dan los laten.. 

Gisteren voelde dat ik de Dark wilde gebruiken door bij mijn hart te sprayen als een soort parfum.

Heel veel liefs warme liefdevolle knuffel"

Mary Maria 

"Wat een heerlijke geuren.
Light doet me denken aan vroeger aan de jaren ’70, vakantie op Ameland, fietsen door de duinen. Het geeft mij een geborgen en vertrouwd gevoel. Love is dat wat het zegt te zijn. Love doet je letterlijk de liefde opsnuiven. Bij mij vooral de liefde voor het leven voor mezelf voor alles om mij heen. It makes me happy. Waar Light zicht bij mij meer naar binnen richt, richt Dark zich juist naar buiten. Dark wil uitbreiden, is benieuwd naar de toekomst, wil zich laten zien. Zo mooi wat deze geuren bij mij oproepen. Ik ben er super blij mee!"

Lisette Durinck
Maekbaarcoaching

Light moments

Light moments:

Gebruik de Light spray:

 • tijdens meditatie & yoga
 • na een emotionele fase
 • om teder de liefde te bedrijven.

Shop nu!


Raise your vibes
Jezelf openstellen

Zo gebruik je de Light spray:

Schud het flesje even voor gebruik. Sluit je ogen. Spray een paar keer boven je hoofd. Leg een hand op je buik en een hand op je hart. Adem goed door terwijl je contact maakt met je lichaam en je gevoel. Spreek de belofte naar jezelf uit om tijd in stilte door te brengen. Gebruik dagelijks zo vaak als je wilt.

High frequency spray
€24,90

Light: high frequency spray 50ml

 • Kom in contact met jouw puurste zijn.
 • Open je hart en ervaar het gevoel van geluk, vreugde & harmonie.
 • Ontspan je zenuwstelsel.
 • Geniet van teder genot.
 • Maak jouw selfcare momenten magisch.
Etherische olie spray set
€ 74,70-
€57

Alchemized spray set

 • 1x Light - high frequency spray 50ml
 • 1x Dark - purifying spray 50ml
 • 1x Love - visionary spray 50ml
Ja, ik wil deze set!
Je bespaart €17,70
 • Je bestelling wordt binnen 1 a 2 dagen verzonden.
- Veelgestelde vragen -

Light

Wat zijn de ingrediënten van de Light spray?

Alcohol & etherische olie: neroli, bergamot, roos en lavendel.

Welke allergenen zitten in de Light spray?

Benzyl alcohol, citral, citronellol, coumarin, eugenol, fernesol, geraniol, limonene, linalool.

Hoe stimuleert de Light spray tedere seks?

De etherische olie in Light werkt als afrodisiacum en stimuleert zo genot. Light brengt jou (en je partner) in contact met je puurste zelf. Geniet!

Welke spray helpt beter te slapen?

De Dark spray helpt je te ontspannen en beter te slapen.

Kan ik de Light spray veilig gebruiken tijdens zwangerschap?

Gefeliciteerd:) Ja, de Light spray kun je gebruiken tijdens je zwangerschap.

A new story unfolds

The dark has knocked you down on your knees

You hit rock bottom

You had to surrender


Now it is still

No thoughts, no desires

No impuls


Don’t allow your ego to take over

Don’t panic or freak out

Do not return to the past


Stay here in this emptiness

In this stillnesss

In this nothingness


Suddenly a sparke lights up your heart

Your heart is overflowing with love

Sending pure energy through your system


Enjoy this heavenly feeling

Being one with all

Pure potention


As a little child, my love

Innocent, pure

LIGHT

Light story