Money magic

Money magic gold

Money magic

Trauma verwerken

Laten we eerlijk zijn: veel vrouwen hebben een slechte relatie met geld.


Herken je 1 of meer van deze overtuigingen?


 • Ik moet hard werken voor geld
 • Ik ben het niet waard om veel geld te ontvangen
 • Wat ik verdien, raak ik toch weer snel kwijt
 • Geld en succes hebben, is voor mij niet weggelegd
 • Niemand in mijn familie heeft veel geld, dus ik ook niet
 • Ik mag geen geld verdienen met dat wat ik leuk vind
 • Het is egoïstisch goed geld te vragen voor mijn dienst


Wil je graag een positievere relatie met geld zodat je overvloed kunt ervaren?
Dan is de Money Magic echt iets voor jou!

Unlock your abundance

 met behulp van online EMDR

Healing journey

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. EMDR wordt vaak gebruikt om de heftige emotionele lading van een traumatische gebeurtenis te halen. Ook wordt EMDR gebruikt bij behandeling van verschillende angsten.

Een blokkade op het gebied van geld kun je zien als het hebben van een angst. Je hebt een bepaalde overtuiging welke weerstand in je op roept. Hierdoor blokkeer je en lukt het je maar niet om meer overvloed te creëren.


In de online Money Magic sessie ga je contact maken met de blokkades en negatieve overtuigingen die jij ervaart rondom geld. Ik help je contact te maken met alles wat je omtrent geld denkt en voelt. Gelijktijdig krijg je in de online EMDR omgeving een afleidende stimuli: je volgt met je ogen een balletje dat in beeld verschijnt en je krijgt piepjes te horen. Op deze manier worden je hersenen geactiveerd deze blokkades en overtuigingen te ontkrachten. Als de negatieve lading rondom geld sterk is verminderd, ga je een positieve verhouding met geld verankeren.

Ja, dit wil ik!

Dit levert Money Magic jou op

Money magic gold

De Money Magic helpt je een gezonde en ontspannen relatie te krijgen met geld. Zodat met geld werken leuk is én je overvloed creëert.

 • Doorbreek patronen
 • Verander overtuigingen
 • Belichaam jouw visie
 • Voel jouw waarde
 • Creëer magie

Ja, dit wil ik!


Yvonne Timmermans
Sinds 2010 werk ik als mentor en therapeut.
Mijn expertise ligt op het gebied van traumaverwerking, zelfliefde en patronen doorbreken.


De afgelopen 13 jaar heb ik veel vrouwen mogen helpen met o.a. het doorbreken van patronen en transformeren van negatieve overtuigingen. Deze zijn ons vaak met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten of later ontstaan door ervaringen. Gelukkig is hier iets aan te doen. In mijn sessies maak ik graag gebruik van EMDR technieken. Het effect na één EMDR sessie is vaak al groot.


Wil je een betere relatie met geld en meer overvloed ervaren? Ik help je graag!

Liefs, Yvonne.

“Ik heb dankzij de Money Magic een volledig andere money mindset gekregen waar ik zelf versteld van sta! Mijn manifestaties zijn super powerful en mijn focus is krachtig.
Ik vond het fijn dat ik thuis in mijn eigen space zat en me goed kon focussen. Yvonne begeleidt op een heel prettige manier: to the point, lekker snel en verzandt niet in details of verhalen. Na de sessie ontving ik mooie afbeeldingen met quotes uit mijn sessie die ik gebruik als focus punten. Ik vind dat veel meer vrouwen veel meer geld mogen verdienen, zo veranderen we de wereld! Al het geld mag in de juiste handen terecht komen. Daarom raad ik deze Money Magic zeker aan!”

Noëlla

"De money magic sessies met Yvonne zijn mind blowing! Mijn blokkade rondom het uitgeven van geld is compleet geshift. Terwijl dit een patroon was dat al jaren en jaren in mijn systeem zat. Het is weg! Geen last meer van. Magisch as fuck!
De manier waarop Yvonne de sessies begeleidt is hemels. Je voelt dat ze jou het allerbeste gunt en ze ZIET ook je meest krachtige potentie.
De sessies hebben mij geholpen om hardnekkige blokkades op geld te shiften. En me volledig in mijn kracht gezet!"

Andrea

"Voordat ik de sessie met Yvonne had, was ik vrij sceptisch over EMDR. Ook tijdens de eerste sessie had ik een paar keer de gedachte: “is dit wel iets voor mij?” Na de eerste sessie voelde ik niet direct verschil. Maar ik merkte dat ik de week erna toch makkelijker dacht over geld. Er was iets aan het veranderen maar ik kreeg nog niet helder wat precies.

Maar na de tweede sessie was er duidelijk van alles aan het shiften. Ik durf nu makkelijker bedragen te vragen die passen bij de waarde van wat ik aanbied.

En nu ik terug kijk, denk ik "oh my god!" Ik heb zelfs vandaag contant geld vast gehouden en niet mijn handen gewassen. En dat terwijl ik geld letterlijk te smerig vond om in mijn handen te hebben.

Ik raad het iedereen aan. Het is zon fijne en makkelijke manier om van blokkades af te komen. Dit gun ik iedereen."

Sabrina

EMDR trauma verwerken
 • De sessie vindt online plaats. Je volgt de sessie vanuit jouw veilige, comfortabele plek.
 • De sessie duurt 90 a 120 minuten.
 • Het enige wat je nodig hebt, is: een goede internet verbinding, een computer met camera en microfoon en een koptelefoon.
 • Na betaling kun je direct jouw sessie inplannen (mogelijk op ma, di, woe en vrij tussen 09:30 en 17:00 uur).
 • Voorafgaand aan de sessie krijg je via mail een intake formulier toegestuurd.
 • Direct hulp zonder wachtlijst
- Veelgestelde vragen -

Waar vindt de sessie plaats?

De sessie vindt online plaats. Je volgt de sessie vanuit jouw veilige, comfortabele plek. Voorafgaand aan de sessie ontvang je een link naar de EMDR omgeving.

Wat heb ik nodig voor de sessie?

Het enige wat je nodig hebt, is: een goede internet verbinding, een computer met camera en microfoon en een koptelefoon.

Wordt de sessie vergoed?

Ben je ondernemer?
Je kunt deze sessie onder coaching als zakelijke kosten opvoeren.

Ben je in loondienst?
Je werkgever is wellicht bereid opleidingsbudget in te zetten om deze sessie te bekostigen. Informeer hierover bij je leidinggevende.

Wanneer mag je geen EMDR doen?

Ik geef geen EMDR bij:
* epilepsie
* hartritmestoornissen
* hersenletsel
* psychoses
* verstandelijke beperkingen
* overmatig drank en drugs gebruik.

Geeft EMDR bijwerkingen?

Een EMDR sessie is intensief. Je hoofd wordt flink aan het werk gezet. Het kan zijn dat je na de sessie wat bijwerkingen ervaart, zoals:
* vermoeidheid
* hoofdpijn
* nieuwe emoties of beelden die op komen.
Zorg dat je na de EMDR sessie rustig aan kan doen. Doorgaans houden de klachten niet langer dan drie dagen aan.

Hoe kan ik een afspraak inplannen?

Na aankoop krijg je toegang tot mijn online agenda en kun je zelf je afspraak inplannen.

Heb ik aan 1 sessie genoeg?

Mijn ervaring is dat de meeste cliënten in 1 sessie een shift in hun money mindset maken. Mocht 1 enkele sessie toch niet voldoende zijn, dan kun je altijd een vervolg sessie inplannen.

Heb je een andere vraag?

Stuur je vraag naar: yvonne@dropsofheaven.nl

Money magic gold
€ 222,- ex btw
€ 177,- ex btw
 • Doorbreek jouw geldblokkades
 • Veranker een positieve geld mindset
 • Online vanuit je eigen veilige plek
 • 1 sessie: 90 a 120 minuten
 • Direct in te plannen


15 februari gaat de prijs omhoog.

Ik wil money magic!
Boek direct jouw sessie