VOLLE MAAN RITUEEL

Leven met de stand van de maan is als het hebben van hele fijne sex:)
Nieuwe maan laat je jouw diepste verlangens voelen in elk vezeltje van je lijf. De periode tussen nieuwe en volle maan, wassende maan genoemd, is als steeds intenser wordende sex: het vuur wakkert aan, je gaat ervoor. De kunst is om niet teveel na te denken, maar te doen wat goed voelt. En plotseling is daar het hoogtepunt. De volle maan. Het moment van oogsten. Waarin alles vergroot en zichtbaar wordt. En net als na een hele fijne vrijpartij is de periode na volle maan, de afnemende maan, de tijd om bij te komen. Om uit te rusten. Een tijd om op te laden en naar binnen te keren. Lees hier meer over de invloed van de maan.

Leven met de maan is echt magisch. Het helpt je om op het ritme van de natuur mee te deinen. En precies op het juiste moment in actie te komen (lees hier mijn blog over nieuwe maan), te oogsten en uit te rusten. Wanneer het welke maanfase is, vind je op de maankalender. Je kunt je gratis inschrijven voor de Moon Alert. Je ontvangt dan voor iedere nieuwe maanfase een mailtje met omschrijving van de maanfase en hoe je deze energie het beste benut

DE ENERGIE VAN VOLLE MAAN

3 dagen voor volle maan en de 3 dagen erna kun je haar energie heel sterk voelen. Emoties zijn op deze dagen sterker. Veel mensen slapen deze dagen onrustiger en kunnen hun draai niet goed vinden.

Maar als je de energie goed benut, zijn dit juist hele mooie dagen vol kansen. Doordat je emoties zo worden uitvergroot, krijg je de kans om helder te gaan voelen wat goed voor je is. En wat niet. Waar je blij van wordt, of niet. Of je dingen vasthoudt die eigenlijk niet meer passen. Volle maan gaat over het loslaten van gedachten, gewoonten, contacten die niet meer bij je passen. Aan de andere kant gaat volle maan ook over het vieren van zegeningen.

Neem daarom de dag van volle maan extra de tijd om stil te staan bij wat je voelt.

VOLLE MAAN RITUEEL

 Waneer: Je kunt een volle maan ritueel het beste doen op de avond van volle maan of de avond ervoor.

 • Zoals bij ieder ritueel, is het fijn als je eerst zorgt voor een cosy sfeer. Zorg dat je niet gestoord wordt (zet je telefoon op stil;), dim het licht, steek kaarsjes aan en leg mooie edelstenen en/of om je meditatieplekje heen.
 • Ga nu rustig zitten en adem diep door naar je buik. Bij iedere uitademing laat je wat meer spanning in je lijf los.
 • Spray de Full Moon auraspray boven je hoofd en om je heen en blijf diep door ademen. Neem de geur in je op en voel wat het met je doet. Heb je een maansteen, houdt deze dan in je hand(en). Met iedere inademing visualiseer je dat de energie van de maansteen via je hand(en) door heel je lichaam wordt opgenomen.
 • Voel je dat je goed geaard bent en rust hebt in je ademhaling, ga dan verder:
 • Schrijf op losse briefjes wat je graag los wilt laten. Dit kunnen negatieve gedachten zijn, gewoonten, bezigheden.. Je kunt dit in 1 woord of zin opschrijven. Of wat uitgebreider. Wat voor jou goed voelt.
 • Kijk of er mensen zijn bij wie je je niet fijn voelt. Schrijf deze ook op losse briefjes. Waarom voelt dit contact niet fijn? Kun je daar woorden aan geven?
 • Sluit nu je ogen. Visualiseer 1 voor 1 de mensen die je hebt opgeschreven. Stel je voor dat de persoon voor je staat en je hem of haar in de ogen kijkt. Zeg: “Ik vergeef je en laat je los”.
 • Visualiseer een roze bol om de persoon die voor je staat (roze staat voor liefde). Als de persoon helemaal omgeven is door deze roze bol laat je de bol opstijgen. Kijk hoe de persoon steeds hoger en hoger wegzweeft tot diegene uit het zicht verdwenen is.
 • Voel wat de les was wat diegene jou heeft mogen brengen. Wat heb je over jezelf geleerd? Open je ogen en schrijf dit op het briefje met de naam van de persoon.
 • Als je dit voor iedereen hebt gedaan die je wilt loslaten, dan kun je de briefjes verbranden. Bijvoorbeeld buiten of in de gootsteen (wel even de afzuiger aanzetten).
 • Volle maan is ook het moment voor dankbaarheid. Ga daarom weer rustig zitten en schrijf op voor wie en wat jij allemaal dankbaar bent en waarom.
 • Als je klaar bent met schrijven, neem dan de tijd om naar je lijstje te kijken. Laat tot je doordringen hoe gezegend je bent met deze mensen en situaties in je leven.
 • Omdat volle maan gaat over onthechten en loslaten, mag je nu ook dit lijstje verbranden. Voel daarbij het vertrouwen dat als je los laat, er meer mooie dingen en mensen op je pad gaan komen.

Full Moon Drops
De Full Moon auraspray 10ml heeft een blend van etherische olie: citroen, jasmijn, patchouli en sinaasappel. Er zit ook een maansteen in het flesje die de energie versterkt.
Werking:
* Helpt je af te stemmen op de energie van de volle maan
* Helpt je los te laten wat je niet meer dient
* Herstelt je hormonale evenwicht
* Werkt aardend en als afrodisiacum
* Voed je lichaam en ziel

Happy full moon!

Liefs, Yvonne

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?