Volle maan in Weegschaal – 8 april 2020

Woensdag 8 april is het om 04:35 uur volle maan in het teken Weegschaal. Het is een bijzondere volle maan omdat het de grootste supermaan van dit jaar is. Dit betekent dat de maan relatief dicht bij de aarde staat. Je kunt de volle maan daarom goed zien en voelen.

De uitwerking van de volle maan in Weegschaal klopt uiteraard helemaal bij de situatie waarin we nu zitten. Weegschaal is een teken dat zoekt naar balans. Balans in jezelf én balans in relaties. Dat is waar deze volle maan over gaat.

Doordat fysieke sociale contacten in deze tijd minimaal zijn, word je op jezelf terug geworpen. Opvulling van een leegte in jezelf en weglopen van emoties gaat niet meer. Hierdoor kijk je jezelf direct aan. Hoe confronterend het misschien ook is: deze tijd geeft je de kans om te helen. Om jezelf in heelheid te zijn.

We zijn in contact met anderen geneigd onze mooie kanten uit te vergroten en onze mindere kanten weg te moffelen. Deze situatie confronteert ons met onze kwetsbare zelf. Een neveneffect van het Corona virus is dat het ons puur maakt.

De energie van de volle maan in Weegschaal nodigt je uit om balans te vinden in jezelf. Dit doe je door je niet langer te verzetten tegen stukken van jezelf die je liever niet ziet. Geef jezelf toestemming te zijn wie je bent. Met je mooie en minder fijne kanten.

Een belangrijk thema deze tijd is: eigen verantwoordelijkheid.
Jouw geluk ligt in jouw handen. Jij bent hier zelf verantwoordelijk voor. De manier om puur geluk en vreugde te ervaren is door samen te vallen met jezelf. Dit gebeurt als je alles van jezelf er zonder oordeel laat zijn. Geef jezelf de liefde en geborgenheid om te helen. Zie deze tijd als een unieke kans en één van de grootste transformatie momenten in je leven.

Vanuit puurheid naast elkaar staan.
De energie van deze volle maan in Weegschaal laat je beseffen dat het onmogelijk is dat iemand anders jou heelt. Net zoals dat jij niet verantwoordelijk bent voor het geluk van anderen. Juist dit besef maakt je menselijker. Je voelt je niet langer boven of onder iemand staan maar naast elkaar. Vol compassie voor jezelf én de ander.

Vanuit verbinding met je hele zijn is het vanzelfsprekend je in puurheid te laten zien aan iemand anders. Door jouw pure aanwezigheid nodig je de ander uit ook zichzelf te zijn. Ik ben ik. Jij bent jij. We zijn allebei uniek en toch gelijk.

Sta deze volle maan in Weegschaal stil bij hoe jij in relaties staat.
♡ Maak je vanuit de verbinding met jezelf verbinding met de ander?
♡ Of zit er nog ruis op de lijn?

Nu is het tijd om relaties op een andere manier vorm te geven.

Een gouden regel is: behandel een ander zoals je zelf behandelt wilt worden.
Stap over naar de platina regel:): behandel een ander zoals hij of zij behandeld wil worden.

Stel jezelf iedere dag deze vraag: “Wat kan ik vandaag uit liefde voor mezelf doen?”
Stel mensen om je heen de vraag: “Wat kan ik voor jou doen? Wat heb jij nodig?”

Wil je een uitgebreider volle maan ritueel doen? In deze blog lees je hoe je een volle maan ritueel doet.

In dit artikel ontdek je meer over de invloed van de maan.

Vergeet niet vanavond je edelstenen in het maanlicht te leggen om op te laden.

Ik wens je een super mooie volle maan.

Liefs,

Deze Drops passen bij de volle maan in Weegschaal:

 • Aanbieding!

  Love auraspray 50ml

  Zelfliefde
  18,65
  Toevoegen aan winkelwagen
  Toevoegen aan VerlanglijstjeOp Verlanglijstje
  Toevoegen aan Verlanglijstje

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?