Volle maan in Vissen – 2 september 2020

 

Woensdag 2 september is het om 07:23 uur volle maan. Dit keer in het teken Vissen. De zon staat in het teken Maagd.

Volle maan is het hoogtepunt van een maandcyclus. Het moment om te vieren wat je afgelopen periode hebt bereikt. Volle maan is ook het moment om los te laten. Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

De volle maan staat dit keer dus in het teken Vissen. Vissen is intuïtief, dromerig en gevoelig. Deze eigenschappen worden tijdens de volle maan versterkt. De uitdaging van de Vissen energie is om daadwerkelijk in het hier en nu te blijven en niet weg te drijven op een droomwolk. Daarnaast is Vissen zo gevoelig en empatisch dat het makkelijk blend met andere energie. Kun jij goed voelen wat van jou is en wat van een ander?

De zon staat in het teken Maagd. Maagd is een meer aards teken dat zich bescheiden en dienstbaar op stelt.

Deze volle maan in Vissen nodigt je uit om krachtig in je eigen energie te staan.

Reflectievragen voor deze volle maan:

♡ In welke situaties en bij welke mensen ben ik geneigd teveel van mezelf weg te geven?
♡ Voel en respecteer ik mijn eigen grenzen? Waarin wil ik dit meer doen?
♡ Hoe kan ik krachtig in mijn eigen energie blijven staan?
♡ In welke situatie droom ik liever weg dan dat ik de werkelijkheid onder ogen zie? Met andere woorden: wat wil ik niet onder ogen zien?

Deze Drops producten ondersteunen je deze dagen:

Full Moon Drops om af te stemmen op de energie van de volle maan.
Drops of Infinity helpt je om krachtig in je eigen energie te blijven staan.

Wil je een volle maan ritueel doen? Hier lees je hoe je een krachtig volle maan ritueel maakt.

Happy full moon!

Liefs, Yvonne.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?