Volle maan in Tweelingen – 12 december 2019

Donderdag 12 december om 06:14 uur is het volle maan. Dit keer in het teken Tweelingen.

Het is een bijzondere dag, omdat het ook een Engelenpoortdag is. Op poortdagen is de kosmische energie op aarde heel erg voelbaar. Je intuïtie is dan sterker en je kunt visoenen of heldere dromen krijgen. Ook kun je makkelijker contact leggen met je gidsen of zelfs met engelen.

Neem rond deze poortdag daarom extra tijd en rust voor jezelf. Ga lekker wandelen. Neem een warm bad of voetenbad met epsom zout. Ga mediteren en schrijven. Stel jezelf net voordat je gaat slapen dé vraag waar jij graag meer inzicht in wilt krijgen. Vertrouw er op dat je wordt geholpen. Je hoeft alleen maar om hulp te vragen.

2019 is bijna voorbij. We gaan bijna een nieuw jaar in. 2020. Een nieuw decennium. Wat veranderde er in jouw leven in 2010? Ikzelf zei in december 2009 mijn baan in loondienst op. Op 1 januari 2010 startte ik mijn praktijk. Nu tien jaar later voel ik dat de energie weer verandert. Niet alleen voor mezelf, ik voel het in de energie en zie het om me heen. De “lichtwerkers” mogen stoppen met werken. Van lightworker naar lightbeing. Van het helpen andere mensen in hun bewustwordingsproces naar zijn. Elkaar inspireren vanuit puur jezelf zijn. Herken jij deze behoefte ook in jezelf?

Eerlijk is eerlijk, een motivatie om te gaan werken als coach/therapeut was omdat ik graag iets wezenlijks bij wilde dragen. Ik wilde “er toe doen”. Wat voort komt uit oude patronen, aangeleerd omdat ik ergens niet geloofde dat ik gewoon goed ben zoals ik ben. Alsof ik bestaansrecht moest verdienen. Iets wat veel coaches diep van binnen drijft. Niet alleen in werk.

♡ Vind jij jezelf goed zoals je bent? Of heb je het gevoel dat je iets moet doen om te mogen zijn?

De energie van deze volle maan triggert hoe jij in relaties staat. Iedere relatie, zowel de relatie met je partner, vrienden, familie als met collega’s of klanten, spiegelt wat er van binnen in jou leeft. Welke overtuigingen jij hebt opgebouwd over jezelf en anderen. Het kan rond deze dagen dus best uitdagend worden op relatievlak. Wat halen anderen qua onverwerkte stukken in jou naar boven? Wat heb jij nog niet helemaal verwerkt en komt steeds bij je terug?

Dit, in combinatie met de Engelenpoortdag, geeft een unieke kans om oude stukken dit jaar alsnog achter je te laten.
♡ Welke overtuiging zie jij steeds terug in je relaties?
♡ Welk oud verhaal sleep jij nog met je mee?
♡ Wat mag je nog meer doorvoelen?

Een mooie manier om meer inzicht te krijgen, is te schrijven vanuit flow. Sta eens bewust stil bij deze vragen en schrijf wat er in jou op komt. Wat ikzelf een fijne manier vind, is om telkens als ik een stukje heb geschreven, de vraag “dus?” aan mezelf te stellen. En van daaruit weer verder te schrijven.

Als je inzicht krijgt in welk oud verhaal jij op je relaties projecteert, kun je het alsnog gaan verwerken. Alleen door dit te doen, kom je er los van. Het wordt dan niet meer gespiegeld in je huidige relaties. Zie de uitdagingen op relatievlak deze dagen dus als kans. Je krijgt nu de kans om jezelf te bevrijden van innerlijke verhalen die je al heel lang met je mee zeult.

Welk oud verhaal / oude overtuiging over relaties wil jij nog loslaten in 2019?

Aanstaande zondag geef ik een End of the Year ritual met als thema: “Clean out the old, make room for the new”. Je bent welkom!

De Drops lijn die jij kan ondersteunen bij de energie van deze volle maan is Drops of Light. En natuurlijk kun je de Full Moon auraspray gebruiken.

Liefs,

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?