Volle maan in Stier – 31 oktober 2020

Zaterdag 31 oktober is het om 15:51 uur volle maan. Dit keer in het teken Stier.

Volle maan is het hoogtepunt van een maancyclus. Het moment om te vieren wat je afgelopen periode hebt bereikt. Volle maan is ook het moment om los te laten. Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Stier is een aards teken dat houdt van zekerheid en veiligheid. Een Stier zet rustig stappen vooruit. Mocht het geduld van Stier opraken, dan kan hij heel boos worden.

De zon staat tijdens deze volle maan in het teken Schorpioen. Schorpioen is een waterteken, met veel emoties die hij soms moeilijk kan uiten. Dit kan ervoor zorgen dat Schorpioen gefrustreerd en boos wordt. Zowel Stier als Schorpioen kunnen jaloers zijn aangelegd.

Deze volle maan kun je je jaloers voelen over wat iemand anders heeft, bijvoorbeeld een zorgeloos leven, financiële zekerheid en/of luxe levensstijl.

Het kan diepe angsten over veiligheid triggeren (gebruik de Drops of Stars om meer veiligheid in jezelf te vinden). Je hebt nu extra behoefte aan zekerheid en wilt het gevoel hebben dat je je leven onder controle hebt. Ook kun je het gevoel hebben dat je vast zit in een bepaalde situatie. Waar wil jij van losbreken?

Reflectievragen voor deze volle maan in Stier:

  • Ben ik jaloers op iemand en waarom? Wat heeft diegene wat ik graag ook zou willen ervaren in mijn leven?
  • Waar verlang ik naar?
  • Waar wil ik van losbreken?
  • Welke angst houdt mij tegen?
  • Wat kan ik doen om mijzelf meer zekerheid en veiligheid te geven? Wat heb ik van mijzelf nodig?

Wil je een volledig volle maan ritueel doen? Hier lees je hoe je een krachtig volle maan ritueel houdt. Vergeet ook niet je edelstenen op te laden in het volle maanlicht.

Happy full moon!

Liefs,

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?