Volle maan in Steenbok – 5 juli 2020

Zondag 5 juli is het om 06:44 uur volle maan in het teken Steenbok. We hebben deze volle maan weer een gedeeltelijke maansverduistering. Lekker intens dus;)

Tijdens deze volle maan in Steenbok kun je sterk gaan voelen hoe belangrijk vrijheid en autonomie voor je zijn. Steenbok is een doorzetter. Stap voor stap bouwt Steenbok aan een nieuwe werkelijkheid. Iedere stap hierin is belangrijk. Steenbok heeft grote ambitie. Niet alleen voor zichzelf, ook voor de wereld om haar heen.

De zon staat tijdens deze volle maan in het gevoelige teken Kreeft. Dit gecombineerd met de gedeeltelijke maansverduistering zorgt ervoor dat emoties versterkt worden. Door de verduistering kun je wellicht je emoties iets minder goed begrijpen, maar voelen doe je ze intens. Blijf daarom goed bij jezelf deze dagen.

Vraag jezelf af:

Welke verandering wil ik in de wereld zien?

Belichaam dat. Wees zelf de verandering die jij in de wereld wilt zien.

We snakken naar vrijheid. Naar avontuur. Naar vernieuwing. We voelen een glimp van de toekomst, maar kunnen het nog niet helder zien.
♡ Wat versta jij onder vrijheid en avontuur?
♡ Als je dit voor jezelf helder hebt, kijk dan eens naar de dingen die je in je dagelijks leven doet. Is er iets wat je los kunt laten, zodat je licht bepakt op avontuur kunt gaan?

Zondagavond om 20 uur kun je deelnemen aan voorlopig de laatste online Ritual of the Full Moon. Na de zomer ga ik hier weer mee verder. Ik begeleid je in een mooi ritueel afgestemd op de energie van deze volle maan in Steenbok. Doe je mee?

Happy full moon!

Liefs, Yvonne.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?