Volle maan in Ram – 1 oktober 2020

Donderdag 1 oktober is het om 23:06 uur volle maan. Dit keer in het teken Ram.

Volle maan is het hoogtepunt van een maancyclus. Het moment om te vieren wat je afgelopen periode hebt bereikt. Volle maan is ook het moment om los te laten. Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Deze volle maan staat dus in het teken Ram. Ram is een sterk onafhankelijk teken dat recht op zijn doel af gaat. Met enthousiasme, een tikkeltje ongeduld en vol vuur om te bereiken wat hij wil. Met zoveel vuur en daadkracht is het soms moeilijk rust te vinden.

Tijdens deze volle maan in Ram voel je nog sterker wat jij belangrijk vindt en wilt in je leven.

Je hebt de innerlijke drive je hier hard voor te maken. Pas rond deze volle maan wel een beetje op dat je niet aan andere mensen voorbij gaat. Luister niet alleen goed naar je innerlijke stem, maar ook naar de stem van anderen. Met de energie van deze volle maan kan het namelijk wat lastiger zijn om de harmonie te bewaren.

Rond deze volle maan in Ram zal er meer verdeeldheid in de wereld te zien zijn. Dit komt mede doordat de energie van de volle maan in Ram invloed heeft op iedereen. Als veel mensen het vurige verlangen voelen zich uit te spreken en zich hard te maken voor waar hij/zij voor staat.. Dan kan dat behoorlijk uitdagend zijn. Voel je wrijving met anderen? Wellicht kan deze blog je inspiratie en mildheid bieden.

Zoek deze dagen een uitlaadklep voor frustatie en boosheid. Heb je bijvoorbeeld een houtkachel? Ga hout hakken. Bedenk welke dingen je kunt doen als je vurige frustratie op voelt laaien. Zorg dat je boosheid en frustratie niet naar binnen slaan en/of je té heftig uit naar anderen uit valt.

Extra volle maan tip:
De zomer maakt langzaam plaats voor de herfst. De herfst staat symbool voor loslaten. Maak een wandeling in de natuur. Ga naar het bos of een park. Zie je al wat blaadjes verkleuren en/of vallen? Bomen laten langzaam hun bladeren los in de herfst. Wat is het dat jij wilt loslaten?

Wil je een volle maan ritueel doen? Hier lees je hoe je een krachtig volle maan ritueel houdt. Vergeet ook niet je edelstenen op te laden in het volle maanlicht.

Liefs,

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?