Volle maan in Maagd – 27 februari 2021

Zaterdag 27 februari is het om 09:19 uur volle maan. Dit keer in het teken Maagd.

Volle maan is het hoogtepunt van een maancyclus. Het moment om te vieren wat je afgelopen periode hebt bereikt. Volle maan is ook het moment om los te laten. Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Maagd is een nuchter, opgeruimd en praktisch teken. Met wellicht een perfectionistisch trekje. Maagd wil het graag goed doen.

De zon staat deze volle maan in het teken Vissen. Vissen zijn echte dromers, gevoelig en creatief. Hierdoor kan Vissen een tikkeltje chaotisch zijn. Ook Venus, de planeet van de liefde, staat tijdens deze volle maan in het teken Vissen.

Bij volle maan staan de zon en de maan in tegenovergestelde tekens. Dit kan een (innerlijk) conflict teweegbrengen.

Tijdens deze volle maan ligt er een conflict tussen verstand en gevoel op de loer. Het kan zijn dat je moeite hebt om in het hier en nu te blijven en je je ergert aan de rommel in en om je heen. Het kan ook zijn dat je je irriteert aan iemand anders die te chaotisch op je over komt.

Tips om van deze volle maan in Maagd een magische volle maan te maken:

Breng orde in de chaos: ruim je huis op en neem de tijd om je gedachten te ordenen. Maak een lange wandeling, rij naar de zee en staar in de verte, schrijf in je journal.. Wat is jouw favo manier om je gedachten te ordenen?

♡ Vier je vrouwelijkheid! Neem heerlijk de tijd jezelf te verzorgen. Me time en lekker tutten zorgen ervoor dat je beter geaard raakt en meer in contact komt met de subtiele signalen die je lichaam je geeft.
Een “zo-doe-ik-dat-tip”;) Maak van je badkamer een mini spa. Op Spotify vind je sauna achtige muziek als je zoekt op “sauna music” of “massage”. Scrub je lichaam. Ga in een bad met edelstenen. Spray je favo auraspray boven het bad. Brand kaarsjes. Zet op de badrand een bakje fruit en iets lekkers te drinken. Doe een maskertje op. Geniet!

Heb je zin in een volle maan ritueel? Hier lees je hoe je een volle maan ritueel houdt.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?