Volle maan in Leeuw – 28 januari 2021

 

Donderdag 28 januari is het om 20:18 uur volle maan. Dit keer in het teken Leeuw.

Volle maan is het hoogtepunt van een maancyclus. Het moment om te vieren wat je afgelopen periode hebt bereikt. Volle maan is ook het moment om los te laten. Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Leeuw is een speels, vurig en moedig teken. Vol passie leeft de Leeuw vanuit haar hart in het moment.

De zon staat tijdens deze volle maan in het teken Waterman. Waterman is een luchtteken. Waterman is mentaal krachtig, wil begrijpen wat waar is en wat niet. Waterman is gericht op vooruitgang en de toekomst.

Tijdens deze volle maan in Leeuw kun je heen en weer geslingerd worden tussen je hoofd en hart. De uitnodiging van deze volle maan is te balanceren tussen deze twee en de kwaliteiten van beiden te benutten.

♡ Benut zowel de kwaliteiten van een warm hart als die van een koel hoofd.

Met alles wat er nu in de wereld aan de hand is, is het niet vreemd dat je zoekt naar de waarheid. Wat is echt en wat niet? Misschien maak je je zorgen over de toekomst en probeer je door feitenkennis het gevoel van controle te behouden. De keerzijde van het zoeken naar bevestiging buiten jezelf is dat het je uit je eigen centrum haalt. Het centrum van je hart, daar waar jouw kracht ligt.

♡ “Come back to the heart”

De Leeuw energie van deze volle maan laat je voelen dat het tijd is terug te keren naar je hart.

Reflectievragen:

♡ Wat kun je doen om je hoofd koel te houden en je hart te verwarmen?
♡ Wat kun jij bijdragen vanuit je hart?
♡ Kun je het onschuldige kind zien in jezelf en in anderen? Ook in de mensen waar je je niet mee verbonden voelt?

Een volle maan ritueel afgestemd op de Leeuw energie kan je hierbij helpen. Je kunt je inschrijven voor deze Full Moon Ritual in Leo. Je ontvangt dan een toegangsmail tot het ritueel. Deze kun je in eigen tijd doen. Het beste moment voor een volle maan ritueel is de avond van de volle maan of tot 3 dagen erna.

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?