Volle maan in Kreeft

Vrijdag 10 januari om 20:23 uur is het weer volle maan. Dit keer in het teken Kreeft.

Kreeft is een gevoelig teken. Deze volle maan en de dagen er omheen kun je extra helder voelen. Je intuïtie is nóg sterker dan normaal.

2019 was voor veel mensen uitdagend. We zijn bezig geweest met het verwerken van oude pijn die ons nog in de weg zat. en we hebben veel getransformeerd. Deze eerste volle maan van 2020 nodigt je uit om je open te stellen voor nieuwe ervaringen. Ervaringen die jou positief voeden.

Kies bewust
We voeden onszelf de hele dag door. Niet alleen door wat je eet en drinkt. Je voedt je met al je zintuigen. Wat je aan informatie tot je neemt. Welke muziek je luistert. Met wie je omgaat. De gedachten die je hebt. Al deze onderdelen hebben invloed op jouw systeem. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Kies deze volle maan bewust voor wat jou het meest gezond voedt. Wat dient jouw kern? Wat laat je binnen komen en wat niet?

Wellicht heb je met de nieuwe maan van tweede kerstdag al stilgestaan bij wat jij belangrijk vindt voor komend jaar.  Kun je dit in 4 woorden omschrijven?

Voor mij zijn deze woorden: balans, genieten, liefde en magie.
Deze woorden helpen mij om focus te houden op wat ik wil ervaren. Bij alles wat ik doe en met wie ik om ga, vraag ik mij af of dit bij draagt aan het gevoel wat ik graag wil ervaren.

Jouw 4 woorden helpen je te blijven kiezen voor wat jou echt voedt.

Doordat je intuïtie rond deze volle maan sky high is, kun je nu makkelijker keuzes maken waar je het hele jaar profijt van gaat hebben.

Happy full moon & have fun:)

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?