Volle maan in Boogschutter – 5 juni 2020

 

Vrijdag 5 juni is het om 21:12 uur volle maan in het teken Boogschutter. Boogschutter is een enthousiast teken die vol passie en levenslust vooruit wil.

Waar wil jij je pijlen op gaan richten?

De zon staat nog in het teken Tweelingen. Wat maakt dat je je versnipperd kunt voelen en snel bent afgeleid. Mooie uitdaging dus om deze volle maan goed te voelen waar je je echt op wilt richten en wat bijzaak is. Zeker nu ons leven weer meer op gang komt, goed om bewust bij stil te staan.

Met Venus nog in retrograde kun je last hebben van oude emoties. In het bijzonder waar het gaat om liefde. (Lees hiervoor nog even de blog over de afgelopen nieuwe maan in Tweelingen).

We hebben deze volle maan ook te maken met een gedeeltelijke maansverduistering. Doordat de zon, aarde en maan op 1 lijn staan, komt een stukje van de maan in de schaduw van de aarde te staan. Dit zorgt ervoor dat je je emoties niet helemaal helder kunt waarnemen. Je voelt ze wel, maar kunt niet helemaal bevatten waardoor je ze hebt.

Kortom: deze energie tijdens deze volle maan kan emotionele verwarring geven.

 

Gebruik deze volle maan in Boogschutter om:

Toch biedt deze volle maan je de kans om oude emoties echt achter je te laten. Set yourself free:) Dit kun je doen door bewust aandacht te geven aan de emoties die je voelt.
♡ Vertraag.
♡ Voel de sensaties in je lijf.
♡ Ben je bewust van de gedachtentreintjes die je maakt.
♡ Schrijf op wat je voelt.
♡ Waardoor worden deze emoties en gedachten getriggerd?
♡ Herken je deze emoties?
♡ Wanneer heb je ze de afgelopen maanden eerder gevoeld?
♡ Wat mag je nog helen?

Deze volle maan nodigt je uit om een ware alchemist te zijn van je emoties.

Waarin wil jij je emoties laten transformeren?

Neem bewust de tijd om het goud te ontdekken in de lessen die je kunt leren van wat je nu opnieuw voelt. Als je je bewust hiervan bent, kun je het gebruiken als brandstof om daar te komen waar jij je pijlen deze volle maan op richt.

Mocht je hier een mooi ritueel voor willen doen, dan ben je super welkom om vrijdagavond 5 juni om 20:00 uur deel te nemen aan het online Ritual of the Full Moon. Ik begeleid je dan in een ritueel passend bij deze volle maan in Boogschutter.

Happy full moon!

Liefs, Yvonne.

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?