Volle maan in Vissen, 21 september 2021

Dinsdag 21 september is het om 01:54 uur volle maan.

Volle maan is het hoogtepunt van een maancyclus. Het moment om te vieren wat je afgelopen periode hebt bereikt. Volle maan is ook het moment om los te laten. Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Maan in Vissen
De volle maan staat dit keer in het teken Vissen. Het teken vissen is creatief, intuïtief, dromerig en gevoelig. Vissen zijn zo empatisch dat ze de neiging hebben zichzelf op te offeren voor de ander.

Zon in Maagd
Tijdens deze volle maan staat de zon in het teken Maagd. Ook maagd is een gevoelig teken dat veel voor anderen over heeft. Zij het op een nuchtere en oplossingsgerichte manier. Maagd is bescheiden en spreekt zich niet snel uit.

De uitdaging van deze volle maan in Vissen is jezelf niet weg te cijferen en assertief je grenzen aan te geven.

Deze intense volle maan kan diep weggestopte emoties triggeren. Angsten, verdriet, enorme boosheid.. het kan allemaal omhoog komen. Geen makkelijke volle maan dus. Maar wel een met een enorme bewustwordings-groeikans!

 

Reflectievragen voor deze volle maan in Vissen:

♡ In welke situaties heb ik emoties weggeslikt om de lieve vrede te bewaren?
♡ Waarin offer ik mezelf te veel op?
♡ Wat heb ik nodig?
♡ In welke contacten laat ik over mijn grenzen gaan?
♡ Welke grenzen wil ik stellen? En hoe ga ik dit doen?

 

Persoonlijke tip voor deze volle maan in Vissen:

Heb je last van pleasegedrag? En vind je het lastig om eigen grenzen te voelen en/of je boosheid toe te laten? Wat mij hierbij helpt, is dansen en mee zingen op stevige rock. Mijn guilty pleasure: Rammstein. Even lekker helemaal los, brengt mij in mijn lichaam en bij mijn emoties.

Deze Drops ondersteunen je de dagen rondom volle maan:

Full Moon Drops om af te stemmen op de energie van de volle maan.
Drops of Light om emoties te verzachten en rust in jezelf te ervaren.
Mangano calciet helpt emotioneel te helen en zacht te zijn voor jezelf.

Wil je een volle maan ritueel doen? Hier lees je hoe je een krachtig volle maan ritueel maakt.

Maak er een magisch mooie volle maan van.

Liefs, Yvonne.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?