Volle maan in Maagd – 18 maart 2022

Vrijdag 18 maart is het om 08:20 uur volle maan. Dit keer in het teken Maagd.

Volle maan is het hoogtepunt van een maancyclus. Het moment om te vieren wat je afgelopen periode hebt bereikt. Volle maan is ook het moment om los te laten. Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Maagd is een nuchter, opgeruimd en praktisch teken. Maagd is goed in orde scheppen, structuur aanbrengen en is een goede planner.

De zon staat deze volle maan in het teken Vissen. Vissen zijn echte dromers, gevoelig en creatief. Hierdoor kan Vissen een tikkeltje chaotisch zijn.

Bij volle maan staan de zon en de maan in tegenovergestelde tekens. Dit kan een (innerlijk) conflict teweegbrengen.

 

Tijdens deze volle maan kun je meer chaos in je hoofd ervaren. Je hebt behoefte aan overzicht en structuur.

 

Tips om van deze volle maan in Maagd een magische volle maan te maken:

1. Breng orde in de chaos om je heen.
Deze tijd is ideaal voor een grote lente schoonmaak.
Maak een lijstje van de dingen waar je orde in wilt scheppen. Wat wil je schoonmaken en opruimen? Maak hier behapbare onderdelen van zodat je overzicht krijgt. Je keuken, je kledingkast, je laptop, etc. Zie het als aparte blokjes. Hoeveel uur heb je ongeveer per blokje nodig? Maak een realistisch plan voor jezelf wanneer je wat gaat doen. Als je hier iedere dag een kwartier besteedt aan krijg je al super veel gedaan.
Tip: durf afscheid te nemen van dingen. Heb je een kledingstuk al een jaar niet gedragen? Geef het weg. Letterlijk opruimen is ook een energetische opschoning. Het geeft letterlijk en figuurlijk ruimte.

2. Spray na het opruimen de Home in Heaven home clearing spray om ook de energie in een ruimte te verfrissen.

3. Plan ruimte in voor selfcare.
Met de zon in Vissen kun je deze volle maan meer chaos in je hoofd en emoties ervaren. Naast een opgeruimde omgeving wil je je ook opgeruimd in jezelf voelen.
Plan rustmomenten in voor jezelf. Schrijf op wat jou bezighoudt. Wat veroorzaakt dat onrustige gevoel? Wat kun je concreet doen om meer rust te ervaren?
Neem ook de tijd jezelf extra te verzorgen. Me time en lekker tutten zorgen ervoor dat je beter kunt aarden en meer in contact komt met de subtiele signalen die je lichaam je geeft.
Een “zo-doe-ik-dat-tip”;) Maak van je badkamer een mini spa. Op Spotify vind je sauna achtige muziek als je zoekt op “sauna music” of “massage”. Scrub je lichaam. Ga in een bad met edelstenen. Spray je favo auraspray boven het bad. Brand kaarsjes. Zet op de badrand een bakje fruit en iets lekkers te drinken. Doe een maskertje op. Geniet!

4. Bijpassende Drops producten voor deze volle maan in Maagd:
Home in Heaven spray en etherische olie blend reinigen de energie in huis
Drops of Light verzacht je emoties
Met de Full Moon spray maak je je volle maan ritueel magisch.
Bergkristal schept helderheid in je hoofd en huis.

5. Heb je zin in een volle maan ritueel? Hier lees je hoe je een volle maan ritueel houdt.

Liefs,
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?