Auraspray versus etherische olie blend

 

Verschillende Drops zijn zowel in een auraspray als in een etherische olie blend verkrijgbaar. Wat is het verschil? Wanneer kies je voor een auraspray? En wanneer werkt een etherische olie blend beter? In deze blog leg ik je de verschillen uit. Zodat jij kunt bepalen wat voor jou het beste werkt.

 

Overeenkomst auraspray en etherische olie blend

De belangrijkste overeenkomst tussen een auraspray en een etherische olie blend is dat ze beiden natuurlijke etherische olie bevatten. De kracht van etherische olie is dat het via je reukorgaan een boodschap brengt aan je hersenen en zo invloed heeft op je zenuwstelsel. Hoe dit precies werkt, vertel ik je in de blog: de kracht van geur.

 

Auraspray

Ingrediënten auraspray
De Drops of Heaven aurasprays benutten zowel de kracht van etherische olie als van edelstenen. In ieder flesje vind je dus ook een edelsteentje die zo de kracht van de etherische olie ondersteunt. De sprays zijn gemaakt op een basis van alcohol.

Hoe werkt een auraspray?
Een auraspray is een snelle en krachtige manier om jezelf te omringen met de geurfrequentie van etherische olie. Omdat je niet continu de geur om je heen hebt zoals bij een etherische olie blend, geef je je hersenen een kort maar krachtig signaal. Je sprayt de auraspray om je heen terwijl je rustig door ademt. Op deze manier krijgen je herensen de seintjes van de auraspray. Je zenuwstelsel reageert hier direct op.

Wanneer gebruik je een auraspray?
Een auraspray kun je het beste gebruiken om een bepaalde intentie voor jezelf te zetten. Bijvoorbeeld in de ochtend om je dagintentie te zetten. Bijvoorbeeld: “Vandaag blijf ik dicht bij mezelf en handel ik vanuit rust.”
Je kunt de auraspray gedurende dag zo vaak als je wilt gebruiken om je weer te richten op dat wat jij belangrijk vindt.

 

Etherische olie blend

Ingrediënten etherische olie blend
De etherische olie blends van Drops of Heaven bevatten 100% biologische etherische olie.

Hoe werkt een etherische olie blend?
De etherische olie blends maken gebruik van de kracht van geur. Net zoals de auraspray bevat een etherische geurblend verschillende soorten etherische olie met een soortgelijke werking. Op deze manier ontstaat er een unieke geurfrequentie die je hersenen heel veel seintjes geeft om bijvoorbeeld te ontspannen.

Hoe gebruik je een etherische olie blend?
Je kunt de etherische olie blend op 2 manieren gebruiken:
1. Je voegt een paar druppeltjes etherische olie toe aan het water in je diffuser of oliebrander. De geur verspreid zich subtiel door de ruimte.
2. Je voegt een paar druppeltjes etherische olie toe aan een natuurlijke huidolie. Op deze manier werkt de kracht van de etherische olie diep door in je lichaam én je ervaart door middel van geur de werking van de etherische olie.

Wanneer gebruik je een etherische olie blend?
Je gebruikt een etherische olie blend als je jezelf langer wilt omringen met de geurfrequentie. Niet alleen jijzelf maar ook je gezin kan genieten van de geur die zich langzaam door je huis verspreid.

 

Samengevat:

Een aurapray gebruik je om een krachtige intentie te zetten. Het voordeel is dat je de auraspray overal kunt gebruiken om jezelf zo te reminder aan jouw intentie.
De etherische olie blend gebruik je als je jezelf (en je omgeving) langer wilt omringen met een bepaalde geurfrequentie.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?