Top 5 edelstenen voor kinderen

 

Veel kinderen zijn dol op edelstenen. Ze begrijpen intuïtief de werking en kiezen op gevoel de meest passende edelsteen. In principe zijn alle edelstenen geschikt voor kinderen. Hieronder vind je mijn top 5 edelstenen voor kinderen:

 

1. CELESTIEN

Celestien is een edelsteen met een heel hoge, zachte en lieve energie. Celestien helpt om lekker te kunnen slapen en rustig te dromen. Ideaal om op het nachtkastje van je kind te leggen. Een slaap ritueel met de celestien vind je hier.

2. MANGANO CALCIET HARTJE

Het Mangano calciet hartje is een echt troost steentje. Mangano calciet geeft zachtheid en liefde als je kind verdrietig is. Een troost ritueel met Mangano calciet vind je hier.


3. CITRIEN


Citrien geeft positieve energie en zelfvertrouwen. Mag jouw kind wel wat meer vertrouwen krijgen in zijn of haar super powers? Citrien helpt hierbij. Een succes ritueel met citrien lees je hier.

4. ROZENKWARTS

Rozenkwarts is dé edelsteen van de liefde. Leg een rozenkwarts in de slaapkamer van je kind en/of geef de rozenkwarts mee als je kind uit logeren gaat. Zo is de liefde van de ouder(s) altijd dichtbij. Een leuk liefdesritueel voor je kind lees je hier.

 

5. GROENE CALCIET

Groene calciet is de edelsteen van vriendschap. De mooie groene edelsteen opent het hart en helpt liefde te geven en ontvangen. Ideaal om aan vriendjes te geven dus!

Vind je het leuk magische rituelen met je kind(eren) te doen? Ontdek 9 leuke rituelen voor kinderen.

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?