Zo breng je je eerste chakra in balans

 

Je eerste chakra bepaalt hoe stevig jij in je leven staat. Het eerste chakra houdt verband met alle tastbare aardse zaken: je lichaam, je gezondheid, of je in staat bent te overleven in de wereld, je materiële en financiële situatie. De staat van je eerste chakra bepaalt hoe je in je concrete behoeften kunt voorzien.

 

5 tips om je eerste chakra in balans te brengen:

 

Tip 1: Luister naar de signalen van je lichaam

Je lichaam is ontzettend wijs. Het geeft je subtiele signalen. De kunst is hier naar te leren luisteren. Dit kun je leren door bijvoorbeeld ieder uur even bewust contact te maken met je lichaam. Hoe voelt het? Voel je ergens spanning? Of voel je de energie juist lekker stromen? Puur waarnemen zonder er direct conclusies met je hoofd aan te verbinden is een belangrijke sleutel om de signalen van je lichaam te gaan verstaan.

 

Tip 2: Zorg goed voor je lichaam

Neem voldoende rust. Eet voedsel dat je echt voedt. Neem een massage om in contact te komen met je lichaam. Gun jezelf geregeld een selfcare moment waarin je heerlijk in bad gaat, een maskertje op smeert en je huid verzorgt.

 

Tip 3: Maak contact met de grond onder je voeten

Ga dansen, sporten of wandelen. Voel de grond daarbij onder je voeten. Je kunt jezelf ook een voetmassage geven door met je voetzool over een tennisballetje te rollen. Ook dit zorgt ervoor dat je meer verbinding krijgt met de aarde en het hier en nu.

 

Tip 4: Routines & rituelen

Het heeft iets magisch om kleine rituelen en routines in je leven te hebben. Het geeft je een gevoel van overzicht, veiligheid en rust. Op deze manier leg je een stevig fundament. Begin daarom je ochtend met een ritueel en sluit je dag af met een ritueel. Douchen in het donker of bij kaarslicht is bijvoorbeeld een mooi ritueel aan het eind van de dag. De Drops of Heaven producten zijn ideaal om een ritueel mee te maken.

 

Tip 5: Passende Drops of Heaven producten

Deze Drops of Heaven producten helpen je om je eerste chakra te versterken:

 

Drops of Stars auraspray

De Drops of Stars auraspray helpt je niet alleen beter te slapen, het kalmeert ook je zenuwstelsel. Niet voor niets staat de affirmatie “I am safe” op het flesje. De etherische blend zorgt ervoor dat je tot rust komt en vermindert angst en paniek.
Tip: Spray de Stars over je kussen en boven je hoofd als je je bed in stapt.

 

Drops of Stars etherische olie


Voeg een paar druppeltjes Drops of Stars etherische olie toe aan je diffuser of brander.
Subtiel verspreidt de zwoele geurblend van lavendin, ylang ylang en kamille door je slaapkamer.
Deze heerlijke geur werkt ontspannend, lust opwekkend én helpt beter te slapen.
Ideaal dus als voor een ontspannende avond met en zonder partner.
Tip: voeg een paar druppeltjes Stars etherische olie toe aan de biologische abrikozenpitolie en geef jezelf en/of je partner een rustgevende massage. Massage helpt te ontspannen, te gronden en beter te slapen.

Amethist

Werking amethist:

  • Werkt rustgevend en ontspannend
  • Helpt je te aarden
  • Bevordert je heldere vermogens en intuïtie
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?