Zo breng je je eerste chakra in balans

 

Je eerste chakra bepaalt hoe stevig jij in je leven staat. Het eerste chakra houdt verband met alle tastbare aardse zaken: je lichaam, je gezondheid, of je in staat bent te overleven in de wereld, je materiële en financiële situatie. De staat van je eerste chakra bepaalt hoe je in je concrete behoeften kunt voorzien.

 

5 tips om je eerste chakra in balans te brengen:

 

Tip 1: Luister naar de signalen van je lichaam

Je lichaam is ontzettend wijs. Het geeft je subtiele signalen. De kunst is hier naar te leren luisteren. Dit kun je leren door bijvoorbeeld ieder uur even bewust contact te maken met je lichaam. Hoe voelt het? Voel je ergens spanning? Of voel je de energie juist lekker stromen? Puur waarnemen zonder er direct conclusies met je hoofd aan te verbinden is een belangrijke sleutel om de signalen van je lichaam te gaan verstaan.

 

Tip 2: Zorg goed voor je lichaam

Neem voldoende rust. Eet voedsel dat je echt voedt. Neem een massage om in contact te komen met je lichaam. Gun jezelf geregeld een selfcare moment waarin je heerlijk in bad gaat, een maskertje op smeert en je huid verzorgt.

 

Tip 3: Maak contact met de grond onder je voeten

Ga dansen, sporten of wandelen. Voel de grond daarbij onder je voeten. Je kunt jezelf ook een voetmassage geven door met je voetzool over een tennisballetje te rollen. Ook dit zorgt ervoor dat je meer verbinding krijgt met de aarde en het hier en nu.

 

Tip 4: Routines & rituelen

Het heeft iets magisch om kleine rituelen en routines in je leven te hebben. Het geeft je een gevoel van overzicht, veiligheid en rust. Op deze manier leg je een stevig fundament. Begin daarom je ochtend met een ritueel en sluit je dag af met een ritueel. Douchen in het donker of bij kaarslicht is bijvoorbeeld een mooi ritueel aan het eind van de dag. De Drops of Heaven producten zijn ideaal om een ritueel mee te maken.

 

Tip 5: Passende Drops of Heaven producten

Deze Drops of Heaven producten helpen je om je eerste chakra te versterken:

 

Drops of Stars auraspray

De Drops of Stars auraspray helpt je niet alleen beter te slapen, het kalmeert ook je zenuwstelsel. Niet voor niets staat de affirmatie “I am safe” op het flesje. De etherische blend zorgt ervoor dat je tot rust komt en vermindert angst en paniek.
Tip: Spray de Stars over je kussen en boven je hoofd als je je bed in stapt.

 

Drops of Serenity auraspray

De Drops of Serenity auraspray helpt je te aarden, ontspannen en brengt je in het hier en nu.
Tip: Gebruik de Serenity spray als kleine break. Bijvoorbeeld je werk of na je werk. Spray de Serenity boven je hoofd en adem de geur diep in. Bij een uitademing zucht je lekker diep en ontspan je je lichaam.

 

Drops of Heaven Ritual Box

Set your daily intentions met de Drops of Heaven Ritual Box. Door iedere dag bewust stil te staan bij wat jij nodig hebt, kom je meer in het hier en nu. Trek een intentie kaartje, lees de tekst en spray de bijbehorende Drops of Heaven auraspray. Door je dag bewust te starten met het zetten van een intentie, blijf je gedurende de dag steviger in jezelf gegrond.

 

Rookkwarts ketting

Rookkwarts is een aardende edelsteen. Het helpt je zenuwstelsel tot rust te komen en vermindert angst.

 

Amethist ketting

Amethist werkt ontspannned en versterkt je intuïtie.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?