Ritual for Kids: Stars

Vind jouw kind het ook lastig in slaap te komen? Een slaap ritueeltje kan helpen om rustiger te worden en lekker in slaap te vallen.

Je gebruikt hiervoor de Drops of Stars auraspray en de celestien.

Ritueel om lekker te slapen:

♡ Als je kind net op bed ligt, is het nog even tijd voor luie kletspraatjes. Hiervoor laat je je kind een celestien edelsteen vasthouden. Celestien heeft een heel zachte, lieve energie. Laat je kind vertellen over de dag. Alle gedachten worden aan het steentje gegeven zodat je kind met een rustig hoofd kan gaan slapen. De celestien leg je na het kletsen op het nachtkastje.

♡ De Drops of Stars auraspray met kamille, lavendel en petitgrain helpt om tot rust te komen en te gaan slapen.

♡ Knuffel gaat slapen. Slaapt je kind met een knuffel? Laat je kindje dan de Drops of Stars auraspray op het hoofdje van haar of zijn knuffel sprayen. Zo kan knuffel lekker gaan slapen. En blijft de geur lang hangen.

♡ Laat je kindje ook op de eigen kussen en/of boven het hoofd sprayen. De geur even diep inademen. En met een uitademing heel het lichaam lekker in het bed laten zakken.

Dit ritueeltje iedere avond doen, geeft geborgenheid. Mocht je kindje een keer ergens gaan logeren dan gaan Knuffel en de Stars spray natuurlijk gewoon mee😃

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?