Ritual for Kids: Love

 

Dit is een ritueel voor een lief en zelfverzekerd gevoel. Je kunt je kinderen dit samen laten doen. Als gezin. In de klas. Of met vriendjes.

Je gebruikt hiervoor de Drops of Love auraspray.

Shower of Love ritueel:

♡ 1 kindje ontvangt lieve woorden van anderen. Wat is er zo mooi en bijzonder aan hem/haar? En/of wat heeft zij/hij heel knap gedaan?

♡ 1 iemand zegt dit tegen het kindje. Daarna sprayt zij/hij de Drops of Love boven het hoofd van het kind. Deze ademt de geur en de boodschap in om het helemaal te ontvangen.

♡ Doen er meerdere kinderen (of jij als ouder) mee, dan wordt de spray doorgegeven aan de volgende die ook weer een liefdesdouche geeft.

♡ Heeft iedereen iets liefs gezegd over dit kind, dan laat je het kind zelf iets moois over zichzelf zeggen. Zij/hij geeft dan ook zichzelf een liefdesdouche.

♡ Daarna is het volgende kindje aan de beurt. Alle aanwezigen zeggen iets liefs over haar/hem en sprayen liefde over.dit kindje.

♡ Dit herhaal je tot iedereen een liefdesdouche heeft ontvangen.

♡ Tip: heb je een rozenkwarts? Dit is dé edelsteen van (zelf)liefde. Je kunt degene die de lieve woorden ontvangt de rozenkwarts vast laten houden.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?