Ritual for Kids: Home

Kinderen staan veel meer open voor energie dan volwassenen. Durft jouw kind ook niet te gaan slapen omdat het “iets” ziet of voelt in de slaapkamer? Dit ritueel helpt je kind om de lucht te klaren en te durven gaan slapen.

Je gebruikt hiervoor de Home in Heaven spray en de Infinity auraspray.

Ritueel om enge energie weg te krijgen

♡ Het allerbelangrijkste als je kind aangeeft iets engs te zien of voelen in de slaapkamer is dat je dit serieus neemt. Wuif het niet weg, maar laat je kind hierover vertellen. Zeg dat dit heel normaal is. In sommige huizen hangt nu eenmaal nog een oude energie. Zeg dat jullie samen er voor gaan zorgen dat de slaapkamer een fijne plek wordt.

♡ Vertel je kind dat wij mensen kunnen bepalen wat we wel en niet om ons heen willen hebben. Dit kunnen we bepalen door heel duidelijk te zijn en onze grenzen aan te geven. En dat gaan jullie nu doen.

♡ Laat je kind de Home in Heaven spray in ieder hoekje van de kamer sprayen en een beetje in het midden. Dit reinigt energetisch de energie in de slaapkamer.

♡ Ga samen in de deuropening staan en visualiseer een afvoerputje (net zoals in de douche) in het midden van de kamer. In het midden van de kamer ontstaat een wervelwind die groter en groter wordt. Het vult de hele kamer op. Alle energie wordt naar het midden gezogen en verdwijnt zo in het afvoerputje.

♡ Vervolgens laat je je kind in het midden van de slaapkamer staan. Laat haar/hem de Infinity auraspray boven het hoofd sprayen en de geur diep inademen.

♡ Nu laat je je kind even flink met de voeten op de grond stampen terwijl het zegt: “Dit is mijn slaapkamer.” Mocht je kind de energie nog voelen ondanks dat jullie de kamer energetisch hebben gereinigd, dan laat je er aan toe voegen: “Ik wil dat je nu vertrekt.”

♡ Laat je kind dan een fel lichtje bij het plafond visualiseren die op de plek schijnt waar zij/hij de energie voelt. De energie wordt nu opgenomen in dit licht.

♡ Stel samen voor hoe dit licht omhoog uit de kamer verdwijnt. Boven jullie huis weg zweeft. Hoger en hoger tot jullie het lichtje niet meer kunnen zien.

♡ Geef je kind een complimentje dat het dit super goed heeft gedaan en heel krachtig is. Breng je kind daarna rustig naar bed.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?