(Bijna) in de overgang? Deze edelstenen ondersteunen je

 

De overgang is het einde van de vruchtbare periode in je leven. Je eierstokken gaan tijdens de overgang steeds minder oestrogeen produceren. Hierdoor verandert er veel in je lichaam en ook in je emoties.

De afname van oestrogeen kan onder andere de volgende klachten geven:
* Je menstruatie verandert. Deze kan onregelmatiger (korter of juist langer) en heftiger of juist minder heftig worden.
* Nacht zweten: zweetaanvallen in de nacht
* Opvliegers: zweetaanvallen overdag
* Stemmingswisselingen
* Migraine
* Verandering van de conditie van je huid en haar
* Verandering in zin in seks

 

5 edelstenen om overgangsklachten te verlichten

 

Maansteen

Maansteen kalmeert je emoties en brengt emotionele reiniging. Maansteen stimuleert hormonale balans en werkt verzachtend tijdens de overgang. Slaap je slecht? Maansteen helpt ook om je verstoorde slaap/waakritme te herstellen.

 

Oranje calciet

Veel vrouwen hebben tijdens de overgang last van stemmingswisselingen. Kun jij uit het niets veranderen in een heks? Of voel je je soms down? Oranje calciet helpt je stemming te verbeteren. Dit zonnetje brengt warmte en levensvreugde.

 

Bergkristal

Opvliegers, nacht zweten en migraine zijn typische overgangsklachten. Wist je dat bergkristal een zuiverende en verkoelende werking heeft? Bergkristal kan ook helpen om hoofdpijn te verminderen. Een mooie manier om de zuiverende kracht van bergkristal te ervaren, is er edelsteenwater van te maken.

 

Mangano calciet

Let’s face it. De overgang kan best een uitdagende tijd zijn. Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze zichzelf opnieuw moeten uitvinden. Dit kan allerlei emoties met zich mee brengen. Mangano calciet werkt op je hartchakra brengt heling en evenwicht. Mangano calciet geeft een liefdevolle energie en helpt jezelf te accepteren en van jezelf te houden.

 

Amethist


Naast bergkristal verlicht ook amethist hoofdpijn en migraine. Voel je onrust? Amethist helpt je te aarden en brengt ontspanning. Tip: combineer de kracht van amethist, bergkristal en rozenkwarts (de edelsteen van de liefde) door deze drie edelstenen in een gouden driehoek om je bed te leggen.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

Drops of Inspiration

Unlock the magic inside you!

Ontvang wekelijks inspiratie in je inbox.

Yes, gelukt! Je ontvangt de Selfcare Tips en 10% korting in je mailbox.

Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?