RITUEEL VOOR HET MANIFESTEREN VAN JE WENSEN BIJ NIEUWE MAAN

Nieuwe maan geeft je de energie om dichter bij je verlangens te komen en een begin te maken met het creëren van het leven wat je voor jezelf wenst. Wanneer het nieuwe maan is, vind je op de maankalender.

Ken je dat, dat je heel graag iets wilt, maar je je niet echt verbindt met deze wens?

“Energy flows, where attention goes.”

Daarom is het zo belangrijk om je bewust af te stemmen op wat je graag wilt. Om je aandacht te richten op datgene wat je het allerliefste wilt. En niet op wat je niet wilt.

Voordat we gaan manifesteren, eerst nog even dit:
Elke nieuwe maan kun je je wensen opnieuw formuleren. Bijvoorbeeld voor de komende maancyclus. Dit is super handig en fijn om te doen, omdat je zo de focus houdt op dat wat jij belangrijk vindt. Als je met de maanfasen gaat leven, zul je merken dat je in een natuurlijk ritme komt en je moeitelozer kunt creëren. Simpelweg omdat je gebruikt maakt van de energie van de maan. Op het juiste moment zet je intenties en onderneem je actie. En op het juiste moment oogst je en neem je rust.

De nieuwe maan door de 12 tekens
Nieuwe maan vindt plaats als de zon en de maan op dezelfde plek in de astrologische dierenriem staan. Maar omdat de zon een maand nodig heeft om door de tekens te lopen, en de maan dit veel sneller doet, staan ze maar 1 keer per maand op dezelfde plek. Het dierenriemteken waar de nieuwe maan zich in bevindt, heeft invloed op de werking van nieuwe maan.

Hoe kun je het beste je wensen formuleren ?

Er zijn een paar dingen handig om te weten:

 • Het allerbelangrijkste bij manifesteren is dat je dat je ook echt voelt wat je wenst. Ik kan bijvoorbeeld wel wensen dat ik een Porsche cadeau krijg, maar dat is eigenlijk helemaal niet wat ik wil. Voel bij elke wens of het iets is wat je echt vanuit je hart wenst.
 • Visualiseer wat je wel wilt. Niet wat je niet wilt. Bijvoorbeeld: ik wil heel graag in een huis wonen in de natuur. Dan moet ik niet steeds een angstbeeld naar boven halen van een flatje drie hoog achter.
 • Wens alleen dingen waarvan je gelooft dat ze ook uit kunnen komen. Bijvoorbeeld: ik kan wensen dat ik de loterij volgende maand win, maar ik geloof niet dat dat gaat gebeuren. Ik wens wel dat meer mensen mooie ervaringen hebben met Drops producten. En ik geloof ook echt dat dat kan, dus is het een mooie wens.
 • Richt je bij het maken van je wensen op het gevoel dat het je geeft, niet op spullen. Bijvoorbeeld: ik wil heel graag een auto. Dan kan ik mijn aandacht richten op het hebben van een Fiat 500, maar alleen de auto zegt niet zoveel. Als ik mijn aandacht richt op het gevoel dat de Fiat 500 mij geeft, krijgt het al veel meer lading: vrijheid en gemak. Ik hoef niet op de fiets boodschappen te gaan doen als het regent. En als ik ergens naartoe wil, hoef ik geen rekening te houden met hoe laat de trein gaat.
 • Wens niet een bepaalde persoon. Iedereen heeft vrije wil he;) Je kunt wel wensen wat voor soort partner je bijvoorbeeld wilt. Wees zo specifiek mogelijk. Wat voor eigenschappen heeft die persoon? Hoe voel je je bij diegene?
 • Onderzoek of je belemmerende overtuigingen hebt, die het ontvangen van al je droomwensen in de weg staat. Als je helder hebt of en wat voor blokkades je hebt, kun je stappen zetten om deze te helen.

Ritueel voor het visualiseren van je wensen bij nieuwe maan
De beste tijd om een nieuwe maan ritueel te doen is vanaf 8 uur na de nieuwe maan tot 3 dagen erna.

Ik zal je vertellen hoe ik het zelf doe. Maar kijk vooral wat voor jou leuk en goed voelt. Speel ermee en maak je eigen manier.

 • Zorg dat je de tijd en rust hebt voor jezelf. Mediteer even. Zet een fijn muziekje op. Steek wat kaarsjes om je heen aan. Als je de New Moon auraspray hebt, spray die dan lekker boven je hoofd en om je heen. Adem de geur diep in. Voel hoe je adem langs je hart naar je onderbuik gaat. Visualiseer dat je jezelf voedt met helder licht. Bij een uitademing laat je dit licht door heel je aura verspreiden.
 • Terwijl je zo ademt naar je buik, stel je jezelf de vraag: wat wil ik deze maancyclus manifesteren? Waar heb ik behoefte aan?
 • Heb je dit voor helder, open dan je ogen. Schrijf op wat jij allemaal wenst voor jezelf deze maancyclus. Hoe wil je dat je leven eruit gaat zien? Wees zo specifiek mogelijk.
 • Als je je wensen hebt opgeschreven, visualiseer dan per wens hoe je leven eruit ziet als je wens is uitgekomen. Hoe voel je je erbij? Vat voor jezelf in 1 zin samen hoe je je voelt als deze wens is uitgekomen. Schrijf dit ook op.
 • Maak van je wensen een moodboard. Je kunt bijvoorbeeld plaatjes uit tijdschriften knippen en erop plakken en mooie teksten en quotes erbij schrijven.
 • Als je klaar bent, sluit dan even je ogen en stel je voor hoe je er de volgende nieuwe maan bij zit. Ga in gedachten al je wensen nog een keertje langs en voel hoe het is om dit als werkelijkheid te leven.
 • Zeg in gedachten of hardop tegen jezelf: “Ik vertrouw er op dat dit of iets beters op mijn pad komt. Voor het hoogste goed van mezelf en anderen.”
 • Als je dit hebt gedaan, laat je het beeld van je wensen weer los. Vertrouwen en je overgeven aan het leven zijn een van de belangrijkste aspecten van manifesteren. Iets kan pas naar je toekomen, als je je open stelt. Dat lukt niet als je er vanuit een kramp op gaat zitten wachten.
 • Open weer langzaam je ogen.
 • Wat kun je de komende tijd voor acties ondernemen om jouw wensen uit te laten komen? Schrijf deze ook voor jezelf op en begin de komende dagen al bewust met het zetten van stappen richting jouw droomwens. De dagen tussen nieuwe maan en volle maan noemen we wassende maan. Deze dagen zijn heel geschikt om gericht acties richting je doel te ondernemen.

Tip: Bewaar je geschreven wensen en lees ze iedere dag even bewust door. Als je een moodboard hebt gemaakt, geef het dan een bijzonder plekje zodat je er dagelijks naar kunt kijken.

New Moon Drops

De New Moon auraspray 10ml heeft een blend van etherische olie: bergamot, frankincense, geranium en jasmijn. Er zit een Satya Mani Azeztuliet edelsteen in het flesje. Dit wordt ook wel het “juweel van de waarheid” genoemd. De energie van de edelsteen versterkt de auraspray en zorgt dat je hemel op aarde kunt manifesteren.
Werking:
* Bevordert je manifestatie kracht
* Helpt je af te stemmen op de nieuwe maan energie
* Opent je hartchakra
* Herstelt je innerlijke balans
* Helpt je te verbinden met jouw roeping

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om bewust je dromen te manifesteren. En om de eerste stapjes te zetten richting jouw droomdoel.

Liefs, Yvonne.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.