Nieuwe maan in Tweelingen, 10 juni 2021

 

Donderdag 10 juni 2021 is het om 12:54 uur nieuwe maan. Dit keer in het teken Tweelingen.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje die je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Tweelingen is een luchtteken. Communicatief sterk, nieuwsgierig en met veel verschillende interesses slorpt Tweelingen het leven op. Met zoveel verschillende interesses kan rusteloosheid op de loer liggen. Durf je echt de diepte in te gaan?

Tijdens de nieuwe maan hebben we ook een gedeeltelijke zonsverduistering tussen 11:19 en 13:31 uur. De maan schuift dan vanaf de aarde gezien precies voor de zon langs. Een zonsverduistering haalt je even uit je hoofd.

Neem tijdens de zonsverduistering én nieuwe maan dus echt tijd voor jezelf. Dit is het moment voor introspectie.

Deze nieuwe maan in Tweelingen is een super krachtig moment om:

♡ terug te kijken op afgelopen tijd en te zien waarin je wel en waarin je niet trouw bent geweest aan jezelf.
♡ te voelen naar wat voor soort leven je in je hart verlangt.
♡ wellicht rigoreuze stappen en beslissingen te nemen die je dichter bij authentiek leven brengen.

De energie rondom deze nieuwe maan in Tweelingen kan dus zeker een groot keerpunt zijn in je leven, mits je er bewust ruimte en tijd voor maakt.

Mercurius loopt van 30 mei tot en met 23 juni retrograde. Hierdoor kun je geconfronteerd worden met oude situaties en gevoelens die weer oppoppen. Miscommunicatie ligt tijdens Mercurius retrograde op de loer. Extra belangrijk dus om vanuit rust te voelen wat wel en niet in je leven past. Wat wel en niet authentiek is. En alles met een gezonde dosis mildheid tot je te nemen.

Ik wens je een mooie nieuwe maan en hoop dat je jezelf de ruimte geeft om de diepte in te gaan. Om zo tot authentieke keuzes te komen zodat je (nog meer) gaat leven vanuit je hartsverlangen.

Liefs,

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?