Nieuwe maan in Stier – 11 mei 2021

 

Dinsdag 11 mei is het om 21:01 uur nieuwe maan in Stier. Zowel de zon als de maan staan in het teken Stier.

Nieuwe maan is het moment om je droomverlangens helder te krijgen. De periode tussen de nieuwe en volle maan (deze is op 26 mei) noemen we wassende maan. Wassende maan is de periode voor actie. Om jouw droomverlangens handen en voeten te geven. Volle maan is de periode om te oogsten. Opladen doe je met afnemende maan (meer over de verschillende maanfasen lees je in dit artikel).

Stier is een aards en praktisch teken. De stier is de diesel onder de dierenriem tekens. Stier komt langzaam op gang en heeft een groot uithoudingsvermogen. Stier heeft veel tijd nodig om beslissingen te maken. Neem deze dagen de tijd en ruimte om goed te voelen waar jouw diepste verlangens liggen.

Stier heeft behoefte aan zekerheid. Zeker ook op financieel gebied.

Deze nieuwe maan in Stier kan je je bewust worden van dat waar jij (nog) geen zekerheid over voelt maar wel wilt hebben.

Nieuwe maan geeft de mogelijkheid voor een nieuw begin. Hiervoor is het belangrijk dat je het oude los laat en je open stelt voor nieuwe mogelijkheden. Misschien zie je ze nog niet, maar voel je de komst van verandering al wel.

Reflectievragen voor deze nieuwe maan in Stier:

♡ Op welk gebied van jouw leven zou jij meer zekerheid willen ervaren?

♡ Hoe is jouw relatie met geld?

♡ Hoe kan jij nieuwe geldstromen creëren?

Succesaltaar
Tip: maak een succesaltaar vol overvloed. Bijvoorbeeld op je nachtkastje. Leg hier een citrien op (de edelsteen van succes en overvloed) en ander moois wat voor jou symbool staat voor financiële zekerheid en overvloed.

Liefs,

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?