Nieuwe maan in Ram – 12 april 2021

 

Maandag 12 april is het om 04:32 uur nieuwe maan. Dit keer in het teken Ram.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje dat je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons mensen, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

 

De kans die deze nieuwe maan in Ram je biedt:

Ram is het eerste teken van de dierenriem. Dit betekent dat je deze nieuwe maan een frisse, nieuwe start kunt maken. De nieuwe maan in Ram wordt ook wel geassocieerd met het begin van de lente. Wat wil jij komende tijd tot bloei laten komen?

 

Puntje van aandacht tijdens deze nieuwe maan:

Ram is een enthousiast en doelgericht teken die graag de leiding neemt. Vol vurige energie gaat de Ram ervoor. Soms kan Ram ietwat impulsief zijn. Zonder er over na te denken stort de Ram zich dan ergens vol in.

Gebruik de krachtige energie van deze nieuwe maan in Ram om een doelgericht plan te maken voor de komende tijd. Kijk hierbij vooruit, over een heel jaar. Wat is voor jou belangrijk?

Wat wil jij duurzaam ervaren?

De energie van Ram kan overweldigend voelen. Je voelt de wind in je zeilen. Hierdoor zet je het liefst direct 10 stappen tegelijk. Gebruik deze energie om het hele plaatje te overzien en richt je op de long run in plaats van op een sprint. Zo heb je het hele jaar profijt van deze energie.

 

3 tips voor de nieuwe maan op 12 april:

 

1. Maak een lange termijn plan en planning

Grote kans dat je het vurige verlangen voelt om dingen direct aan te pakken. Voordat je als een kip (ram)  zonder kop aan de slag gaat, is het goed even de tijd te nemen een gedegen plan te maken. Kijk hierbij naar verschillende gebieden van je leven. Groot en klein. Heb je bijvoorbeeld zin om nieuwe kleding te shoppen voor deze lente? Voor je zomaar iets online bestelt, verdiep je eens in wat past bij jouw gelaat, lichaamsvorm en wat voor soort kleding jou een goed gevoel geeft.

 

2. Geef je innerlijk kind de ruimte

Als eerste teken van het dierenriem wordt Ram ook wel gezien als het kind van de dierenriem. Zeker als je kijkt naar de impulsieve energieke eigenschappen van Ram is dit wel passend. Geef je innerlijk kind de ruimte te spelen. Waar haal jij kinderlijke blijdschap uit?

 

3. Gebruik deze Drops tijdens deze nieuwe maan in Ram:

New Moon Spray

De New Moon auraspray helpt je je hart te openen en je te verbinden met dat wat voor jou belangrijk is. Gebruik deze New Moon spray om krachtige intenties te zetten en zo jouw droomverlangen te manifesteren.

Energy & Stars set

Overdag vol energie aan je dromen werken, gaat alleen als je ‘s-nachts uit rust en lekker slaapt. Dit setje helpt je hierbij.

Zin in meer New Moon magic? Ontdek hoe je een magisch nieuwe maan ritueel houdt.

Heb een mooie nieuwe maan!

Liefs,

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?