Nieuwe maan in Maagd 7 september 2021

Dinsdag 7 september 2021 is het nieuwe maan. Dit keer in het teken Maagd.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje die je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Tijdens deze nieuwe maan staan zowel de zon als de maan in het teken Maagd.

Maagd is een aards en nuchter teken. Analytisch, praktisch, oplossingsgericht én een tikkeltje perfectionistisch. Maagd hecht veel belang aan een gezonde geest en lichaam.

De uitdaging van deze nieuwe maan is niet té kritisch te zijn naar jezelf en anderen.

 

Deze nieuwe maan in Maagd is perfect om:

♡ Orde in je chaos te scheppen
In huis:
Je huis opruimen en schoonmaken helpt je om te aarden. Kijk eens goed om je heen: geeft de inrichting jou rust? Wat wil jij graag voor sfeer in huis ervaren? Ruim op, gooi weg, richt anders in, maak schoon. Reinig je huis energetische met de Home in Heaven spray. Doe dat wat nodig is om je lekkerder in huis te voelen.
In je hoofd:
Welke gedachten houden jou bezig? Met de energie van de nieuwe maan in Maagd kun je goed analyseren en tot praktische oplossingen komen. Probeer uit de valkuil van perfectionisme te blijven en voer je praktische oplossingen uit.


♡ Je gezondheid een boost te geven

Een gezonde geest en lichaam is belangrijk voor de energie van Maagd. Wat heeft jouw lichaam nodig om fitter/gezonder te worden? Maak dit zo praktisch uitvoerbaar mogelijk. Kun je extra vitamines gebruiken? Start vandaag met het dagelijks drinken van een groene smoothie. Ben je te weinig in beweging? Maak vanaf vandaag iedere dag een wandeling van 20 minuten. Heb je de neiging een pak koekjes weg te eten als je je niet fijn voelt? Loop niet weg voor je emoties, maar praat er bijvoorbeeld met iemand over bij wie je je veilig voelt. En ook hierin: wees mild voor jezelf. Iedere dag 1% veranderen, is na 100 dagen ook 100% verandering.

♡ Lief voor jezelf en anderen te zijn
Geef jezelf (en anderen) de ruimte en tijd om veranderingen door te voeren. Te grote veranderingen zijn vaak moeilijk vol te houden. Begin klein en vier iedere stap die je zet.

♡ Wat is jouw intentie voor deze nieuwe maan in Maagd?
En hoe ga je er voor zorgen dat je dit ook daadwerkelijk, in kleine stapjes, uit gaat voeren?
Schrijf dit voor jezelf op zodat je het de komende dagen kunt nalezen.
Een mooie manier om dit te doen, is door een brief aan jezelf te schrijven waarin je jezelf vertelt wat jij jezelf gunt en hoe je dit kunt bereiken.

Passende Drops bij nieuwe maan in Maagd:

Gebruik deze Drops tijdens nieuwe maan en de dagen ervoor en erna:
New Moon Drops: helpt jouw manifestatiekracht te versterken.
Moon Ritual Box: helpt je af te stemmen op de krachtige energie van de maan en haar fasen zodat je met minder moeite jouw doelen bereikt.
Home clearing spray: om je huis energetisch te reinigen.
Drops of Love: voor mildheid en zelfliefde
Drops of Serenity: helpt te aarden en ontspannen

 

Geniet van de magische nieuwe maan energie!

Liefs, Yvonne.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?