Nieuwe maan in Kreeft – 20 juli 2020

Maandag 20 juli is het om 19:33 uur nieuwe maan. Voor de tweede keer in het teken Kreeft (21 juni hadden we ook een nieuwe maan in het teken Kreeft). De energie van nieuwe maan is op de dag zelf en de dagen ervoor en erna voelbaar.

Nieuwe maan is het moment om je droomverlangens helder te krijgen. De periode tussen de nieuwe en volle maan (deze is op 3 augustus) noemen we wassende maan. Wassende maan is de periode voor actie. Om jouw droomverlangens handen en voeten te geven. Volle maan is de periode om te oogsten. Opladen doe je met afnemende maan (meer over de verschillende maanfasen lees je in dit artikel).

Kreeft is het dierenriem teken dat een zorgzame energie geeft. Een moederlijke geborgenheid. Kreeft is gevoelig en hecht veel waarde aan een fijne thuisbasis.

Deze tweede nieuwe maan in Kreeft zorgt ervoor dat je je nog bewuster met deze zorgzame energie kunt verbinden. Zo kun je daadwerkelijk een nieuwe start maken. Een schone lei.

Een schone lei is alleen mogelijk als je oude stukken hebt getransformeerd. Het kan daarom ook zijn dat deze nieuwe maan (familie)zaken triggert die nog om heling vragen.

Besteed deze nieuwe maan in Kreeft allereerst veel tijd aan jezelf. Neem geen grote beslissingen. Neem de tijd voor jezelf. Dit is de tijd om veel liefde en aandacht aan jezelf te geven. Omring jezelf met de moederlijke liefde die in je aangewakkerd wordt. Maak tijd en ruimte voor me-time. Houd selfcare avondjes door bijvoorbeeld heerlijk lang in bad te gaan en jezelf te omringen met kaarsjes, fijne geuren en mooie muziek. Je kunt ook een krachtig nieuwe maan ritueel houden.

Door nu extra tijd en liefde aan jezelf te geven, zul je samen vallen met jezelf in het NU. Hierin ligt je ware vrijheid. Als je op deze diepe manier met jezelf connect, zullen er deuren in jezelf open gaan. Dan ga je voelen hoe jij je leven wilt leven en hoe je hier vorm aan kunt geven. Dus: relax, vertroetel jezelf en geniet van je eigen gezelschap. 

Happy New Moon!

Liefs, Yvonne.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?