Nieuwe maan in Kreeft 10 juli 2021

 

Zaterdag 10 juli 2021 is het nieuwe maan. Dit keer in het teken Kreeft.

Nieuwe maan is het begin van een cyclus. Je kunt dit vergelijken met een zaadje die je plant. De energie van de nieuwe maan is perfect om te dromen en doelen te stellen. Zet je intenties met nieuwe maan. Waar wil jij je de komende maancyclus op richten? Wat wil je manifesteren? En vooral: hoe wil je je voelen? Meer over de cyclus van de maan en de invloed van de maan op ons, kun je lezen in deze blog: de invloed van de maan.

Tijdens deze nieuwe maan staan zowel de zon als de maan in het teken Kreeft.

Kreeft is het dierenriem teken dat een zorgzame energie geeft
. Kreeft is gevoelig en hecht waarde aan een fijne thuisbasis. Als waterteken voelt Kreeft veel. Tijdens deze nieuwe maan kun je veel emoties en gevoelens ervaren.

De nieuwe maan in Kreeft nodigt je uit om je open te stellen (voor jezelf én anderen) en te ontdekken hoe je daarin veiligheid kunt ervaren.


5 TIPS VOOR NIEUWE MAAN IN KREEFT:

1. Omdat Kreeft een gevoelig teken is, kunnen emoties en gevoelens sterker gevoeld worden. Ren hier niet voor weg en geef jezelf tijd en ruimte om te voelen wat er te voelen valt. Voel zonder oordeel. Een fijne manier is om je aandacht te brengen naar je lichaam: waar voel je wat?

2. Ga de natuur in. Bomen, struiken, water.. natuur verbind je met je innerlijke natuur. Het helpt je om te aarden waardoor je je veiliger voelt in jezelf.

3. Emoties kunnen oplopen tijdens deze nieuwe maan. Kijk waar emoties vandaan komen. Wat zit er onder? Bij jezelf en bij de ander. Praat met elkaar vanuit wederzijds besef dat er behoefte is aan veiligheid. Luister zonder oordeel en respecteer wat er nu leeft in de ander.

4. Zet krachtige nieuwe maan intenties. Dit kun je doen door bijvoorbeeld dit nieuwe maan ritueel. Onderwerpen om extra aandacht aan te besteden tijdens nieuwe maan in Kreeft zijn: “veiligheid” en “geborgenheid”. Wat zijn jouw behoeften op deze thema’s? (Ook mooi om dit met je dierbaren uit te wisselen!)

5. Bijpassende Drops:
Naast de Moon collectie past de Drops of Light collectie heel goed bij deze nieuwe maan. Drops of Light verzacht emoties waardoor je er makkelijker doorheen kunt bewegen.

Ik wens je een mooie nieuwe maan!

Liefs,

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Chat
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen?